Publikováno Červen 7, 200817 r Zdravim, mam auto Octavia 1.9 TDi Combi 2002, a chtel bych ho nejak zmodernizovat. S prichodem nove Octavie II me napadlo ze bych mohl udelat nejakej facelift tak abych z meho auticka udelal aspon neco podobnyho tak jako je OII. Mohl by mi nekdo poradit? Dikec
Červen 7, 200817 r neviem si celkom dobre predstavit ako chces z octavie 1 urobit auto podobne dvojke.fakt pekna hlupost ale vlastne mam pre teba radu... kup si octaviu 2
Červen 8, 200817 r možná myslíš nárazníky ve stylu O2???? aby to opticky vypadalo trochu jako O2? jinak jsem tady četl, že hlavový opěrky z O2 jdou krásně na O1 a nejsou zase tak drahý
Červen 8, 200817 r No nevím taky mi to přijde jako pěkná kravina nezlob se ,ale tyto dvě auta jsou po stránce designu úplně rozdílný podle mě by ti s toho vyšel pěknej paskvil
Červen 8, 200817 r Jak uz tu rekli kolegove, OI a OII jsou trosku jina auta a spojovani techto dvou = oh my god !
Červen 8, 200817 r Autor no jde mi o narazniky, lepsi svetla atd... a co se tyce interieru tak to trosku taky vylepsit... nechce se mi prodavat OI a doplacet si furu do OII
Červen 8, 200817 r no jde mi o narazniky, lepsi svetla atd... a co se tyce interieru tak to trosku taky vylepsit...nechce se mi prodavat OI a doplacet si furu do OII nárazník si dej o O I RS, vypadá dobře. lepší světla - co to znamená? Pokud máš problém se svítivostí, můžeš zkusit lepší žárovky, případěn nějakou HID sadu.. interiér si můžeš vylepšit různě, ale do podoby O II ho určitě nedáš tak, aby to nebylo moc násilné...
Červen 8, 200817 r tak tak.......................vzniklo by něco, co by nebylo hezký Upraveno Červen 8, 200817 r od reddy
Červen 9, 200817 r tak tak.......................vzniklo by něco, co by nebylo hezký Mne sa to nahodou celkom paci - zadne svetla z O2 na O1. Predne svetla na O1 z O2 je ale hnus...
Červen 10, 200817 r Autor Je mi jasny ze z OI OII neudelam, jen bych chtel trosku probudit k zivotu me dosavadni auticko, ja jsem s nim spokojenej sem tam nejaka mensi oprava jinak je to OKi, ale jdem mi o to ze sem tam zahlednu nejakou upravenou a nestiham se divit co vsechno se da udelat, naraznik z RS tam asi padne k tomu jeste nejake drobnosti.... ale potrebuji nejakou motivaci, foto kam az se vda uajit tak aby to belo stale pekne a ne preplacane jak v exterieru tak v interieru
Červen 10, 200817 r Mne sa to nahodou celkom paci - zadne svetla z O2 na O1. Predne svetla na O1 z O2 je ale hnus... Na muj vkus az prilis "baculata a zaoblena" ale proti gustu zadny ...
Červen 11, 200817 r Autor Na muj vkus az prilis "baculata a zaoblena" ale proti gustu zadny ... ale jde to , je to zmena
Červen 12, 200817 r Mě by zajímalo, jak by vypadaly adní světla z Kia C´eed na oktě kombi :-) já vím, paskvil, ale mě se ta Kia líbí :-)
Červen 13, 200817 r Taky jsem premyslel, jak by asi ty zadni svetla vypadaly, a neni to uplne spatne... V kazdem pripade tu nekdo na foru daval na O1 zrcatka z O2 a pry s malou upravou zadny problem, rad bych videl, jak to vypada... V kazdem pripade dilu zdar !
Červen 13, 200817 r Taky jsem premyslel, jak by asi ty zadni svetla vypadaly, a neni to uplne spatne... V kazdem pripade tu nekdo na foru daval na O1 zrcatka z O2 a pry s malou upravou zadny problem, rad bych videl, jak to vypada...V kazdem pripade dilu zdar ! zrcátka z O2 na O1 můzou vypadat fakr drsne, nemate fotky nekdo??? jinak zadni svetla z kombíkové Kia C´eed mám namysli...otazkou je,jak moc velkej problém by to byl no...na druhou stranu, nektery experimenty jsou docela pekny...ale napr. svetle preni z fabie ve favoritu apod...je na blití...ale zadní svetla O2 na O1 vypadaj zajimave....
Červen 14, 200817 r Fotky zrcatek z O2 na O1 tu nekde jsou, ale podle me to nevypada moc dobre. Octa1 je preci jenom trosku baculatejsi a zaoblena, O2 je hranatejsi a podle toho vypadaj zrcatka. Spis by me zajimalo, jak by octa1 vypadala se zrcatkama ze superba (passata) nebo z VW Touran, ktery ma zrcatka dost podobny octe1, ale maj blinkry. Upraveno Červen 14, 200817 r od tomina
Červen 15, 200817 r přesně tak, už jsem to viděl i v realu, a fakt to není ono. ale pokud by pasovaly zrcátky z G4, tak bych uvažoval o novince od in-pro, ti je dělají v desingu G5
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.