Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cenu tady někde psal Karlos3.

Zkus si pročíst toto vlákno.

Poslední info je, že rádai Bolero budou dostupná v lednu 2009.

Je to na stránkách škodovky u faceliftované octavie. Někde u té 3D prezentace jsem to tam četl.

Vloženo (editace)
Jak Bolero v lednu 2009 když jsem ho měl doma?

Já vím, že už nějaká kolují, ale oficiálně nejde koupit jako originální příslušenství ani do SII.

Samostatně ho Škoda prostě neprodává.

Podívej se sem

V té 3D prezentaci vyber přístrojovku a pak rádio. V popisu na konci je zmínka o dostupnosti až v lednu 2009.

I když z toho vlastně není úplně jasné jestli tím myslí Amundsen.

Editováno: , autor: j0ska
Vloženo (editace)

Já se na něj ptal samostatně a nic nevěděli.

A z vrakáče ve Vršovicích mi napsali, že je teď nemají.

Tady je odpověď škodovky na dotaz od uživatele wagoo.

Vloženo (editace)

Stačí se podívat na Sauto,mobile.de a uvidíš,že tam je.jinak kamarád co si koupúil new SupII z D ho tam měl a dával tam navi,tak asi ho má možná na prodej

Editováno: , autor: cosby
Vloženo

jinak Bolero pro OII po faceliftu vypadá jinak (tvar jako stream, proč??) než do SII, možná je to jen jiný přední panel, možná je i částečně jiná elektronika a pak by to možná šlo do staré OII bez úprav

Vloženo (editace)
Cosby gratuluju! :palec2: Taky uz jsem se na to chtel vrhnout, ale zatim neni tolik casu. Kdyby to chtel nekdo taky zkusit, tak jsem napsal par dulezitych veci!

:specool:

Editováno: , autor: lala30
Vloženo
jinak Bolero pro OII po faceliftu vypadá jinak (tvar jako stream, proč??) než do SII, možná je to jen jiný přední panel, možná je i částečně jiná elektronika a pak by to možná šlo do staré OII bez úprav

Myslím že Bolero je uplně stejné jako do SIIProč by dělali dvě velikosti?

Vloženo (editace)

To je pravda, ale v Bolero v SII je rozměrově shodné s Columbusem a ten do OII před faceliftem jde.

Vloženo

to jo, ale pro park asist musíš měnit ty jednotky, což se mi moc nechce. Jen mi nejde do hlavy, proč to bolero udělali v rozměru streamu? Mohlo by klidně zůstat v rozměru columbuse, proč ta změna? pro možnou výměnu za stream?

Vloženo

a znamená tvá odpověď to, že Bolero z OII face do OII nejde? Vypadá to na rozměr streamu. No možná bude nižší.

Jde mi spíš o to, zda jsou Bolera shodná po stránce elektroniky?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...