Doli Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Sakra, sakra...ja chci taky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 jak děti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Proč...., mě se to taky moc líbí - jen to je móóóc penízek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Jasně že je.Všechna sranda něco stojí,bohužel.Ale?????Máš Trinax za 60.000??Asi ne.jdi do škodovky a´t ti to udělají.Buď ti řeknou 10.000 nebo že to zase nejde,takže ono je to otázka či je či není drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Jen jsem myslel, že se mi to taky moc líbí, ovšem v autě ho nemám, bohužel!!! No samo, že každá sranda něco stojí a já ani nejsem proti dát do auta tuto elektronickou hračku, ALE..... Má O2 je MR05 možná 06 (vyrobeno 10/2005) a tak bych musel udělat moc změn a nejen výměnit Trinaxe. Samo, plus někoho kdo mi poradí a pomůže s instalací. Editováno: 10. Říjen 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 ahoj vsichni, chci vymenit audience za columbus a rad bych neztratil zobrazeni senzoru. na kolik vyjde tato uprava? a je nekdo schopen to za uplatu udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Cca 5000Kc, ale hodne zalezi za kolik se ti podari sehnat konkretni jednotky. S montazi by nebyl problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Za 4000 to zvládnu i s jednotkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Cosby !!! PARADA!!! Sikulka!!! Myslim ze ta zacnem mat radsej ako svoju polovicku ..no ale vazne, mame s userom JosKa zalusk na Bolero, je mozne ze sa objavi nejaky-ten kusok na trhu, otazny bude ale jeho povod. Rad by som mal povodny vyrobok, a nie nieco povodom z cudzieho auta vybrate nasilnym sposobom za maleho predpokladu, ze to bol mozno niekto z fora. Takze ja si radsej pockam na nahradny diel, resp. overeny zdroj, a nasledne ta s velkou radostou oslovim s prosbou o pomoc na ozivenie parkingu (predok/zadok) a HF ... otazka je, budes tak dobry a poradis resp. pomozes ked to bude aktualne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Za 4000 to zvládnu i s jednotkami cosby, tak do toho okamzite jdu. v sekci elektrika jsem popsal nejake dalsi veci, co bych rad, je mozne se s tebou domluvit na vsem? odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Hale na Cosbyho dolehla ekonomická krize Minulej tejden to bylo za 5 a to jsem si měl všechno sehnat sám...tak ještě tejden počkám. Nic ve zlým, ale napsat jsem to musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Hale na Cosbyho dolehla ekonomická krize Minulej tejden to bylo za 5 a to jsem si měl všechno sehnat sám...tak ještě tejden počkám. Nic ve zlým, ale napsat jsem to musel ... jedno vysvetlenie na to bude, a to ze prichadzaju vianocee .. pockame do vianoc,a Cosby nam to bude vsetkym montovat zadara (kedze su to sviadky, stastia, lasky, pohody, atd atd atd , a v tieto sviadky sa nepatri zarabat na kamaratoch ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Cosby !!!PARADA!!! Sikulka!!! Myslim ze ta zacnem mat radsej ako svoju polovicku ..no ale vazne, mame s userom JosKa zalusk na Bolero, je mozne ze sa objavi nejaky-ten kusok na trhu, otazny bude ale jeho povod. Rad by som mal povodny vyrobok, a nie nieco povodom z cudzieho auta vybrate nasilnym sposobom za maleho predpokladu, ze to bol mozno niekto z fora. Takze ja si radsej pockam na nahradny diel, resp. overeny zdroj, a nasledne ta s velkou radostou oslovim s prosbou o pomoc na ozivenie parkingu (predok/zadok) a HF ... otazka je, budes tak dobry a poradis resp. pomozes ked to bude aktualne? Pevně věřím že nám v SII Bolero nějakou dobu vydrží a alespoň nikdo zde na forů nebude kupovat radio s pochybnou minulostí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Jen blbněte a budeme si to muset dělat sami a to by nebylo dobré.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Hale na Cosbyho dolehla ekonomická krize Minulej tejden to bylo za 5 a to jsem si měl všechno sehnat sám...tak ještě tejden počkám. Nic ve zlým, ale napsat jsem to musel Tak to je blbost.Toto jsem nikde nenapsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 No Comment..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 JO,ale za práci na to zobrazení.Myslel jsem,za kolik seženeš ty věci ostatní,tzn Columbuse.Asi těžko bych si za přepinování a natažení pár drátu účtoval 5000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Jak říkám, neřeším to, jsem rád, že je někdo ochotný to udělat...to znamená sehnat si jen Columbus nebo co všechno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 jo,navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 jo,navi Ono na kombiku je dost zlozite sa dostat k RJ senzorov (na lavom blatniku), preto uz len normalne rozobratie interieru trva skoro hodinu (a treba vedit ako na to ). Ja si to osobne viem rozobrat, ale ked si mam zratat straveny cas nad pinovanim ,skusanim a nastavovanim, radsej vzdam hold skusenym ktori to vedia urobit relativne rychlo, precizne, a hlavne tomu rozumeju ..vsak Cosby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Pěkná práce cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Zdar chlapi.Taky bych měl zájem zprovoznit zadní parkováky na navigačce RNS 510,mám MR 2008 combi,navigace je dodělávaná a je VW s červeným podsvícením,zvládnul by to někdo a za kolko?Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Dneska jsme vyměnily Strema za Columbuse a nějak mně nejde BT CK-7W. Telefon se na BT napojí, na Nokii mám autíčko. Při vytočení čísla nejde vůbec zvuk z repro, telefon ja taky hluchý. Nevím co s tím. Předtím nebyl žádný problém, telefoní seznam jsem ale na Streamu neměl. Prosím můžete dát někdo radu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Asi jiná komunikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Asi jiná komunikace Mezi BT a Columbusem? Nemělo se něco přepinovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.