j0ska Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Cenu tady někde psal Karlos3. Zkus si pročíst toto vlákno. Poslední info je, že rádai Bolero budou dostupná v lednu 2009. Je to na stránkách škodovky u faceliftované octavie. Někde u té 3D prezentace jsem to tam četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Jak Bolero v lednu 2009 když jsem ho měl doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Cosby gratuluju! Taky uz jsem se na to chtel vrhnout, ale zatim neni tolik casu. Kdyby to chtel nekdo taky zkusit, tak jsem napsal par dulezitych veci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Jak Bolero v lednu 2009 když jsem ho měl doma? Já vím, že už nějaká kolují, ale oficiálně nejde koupit jako originální příslušenství ani do SII. Samostatně ho Škoda prostě neprodává. Podívej se sem V té 3D prezentaci vyber přístrojovku a pak rádio. V popisu na konci je zmínka o dostupnosti až v lednu 2009. I když z toho vlastně není úplně jasné jestli tím myslí Amundsen. Editováno: 5. Říjen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Normálně se dáváají do aut-běžně do Ambition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Já se na něj ptal samostatně a nic nevěděli. A z vrakáče ve Vršovicích mi napsali, že je teď nemají. Tady je odpověď škodovky na dotaz od uživatele wagoo. Editováno: 5. Říjen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Stačí se podívat na Sauto,mobile.de a uvidíš,že tam je.jinak kamarád co si koupúil new SupII z D ho tam měl a dával tam navi,tak asi ho má možná na prodej Editováno: 5. Říjen 2008, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 jinak Bolero pro OII po faceliftu vypadá jinak (tvar jako stream, proč??) než do SII, možná je to jen jiný přední panel, možná je i částečně jiná elektronika a pak by to možná šlo do staré OII bez úprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lala30 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Cosby gratuluju! Taky uz jsem se na to chtel vrhnout, ale zatim neni tolik casu. Kdyby to chtel nekdo taky zkusit, tak jsem napsal par dulezitych veci! Editováno: 5. Říjen 2008, autor: lala30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 jinak Bolero pro OII po faceliftu vypadá jinak (tvar jako stream, proč??) než do SII, možná je to jen jiný přední panel, možná je i částečně jiná elektronika a pak by to možná šlo do staré OII bez úprav Myslím že Bolero je uplně stejné jako do SIIProč by dělali dvě velikosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 tak stačí se podívat na web škody a vidíš, že je rozměrově jiné: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) To je pravda, ale v Bolero v SII je rozměrově shodné s Columbusem a ten do OII před faceliftem jde. Editováno: 5. Říjen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 to jo, ale pro park asist musíš měnit ty jednotky, což se mi moc nechce. Jen mi nejde do hlavy, proč to bolero udělali v rozměru streamu? Mohlo by klidně zůstat v rozměru columbuse, proč ta změna? pro možnou výměnu za stream? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 bolero pro OII face je jiné než pro Supa II.Ze supa II jde do OII old,má rozměry Trinaxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 a znamená tvá odpověď to, že Bolero z OII face do OII nejde? Vypadá to na rozměr streamu. No možná bude nižší. Jde mi spíš o to, zda jsou Bolera shodná po stránce elektroniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 to nevím,jestli z OII face tam půjde.Vypadá to na rozměr streamu,uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) U toho Bolera z SII do OII muze byt problem s ovladanim na maxidotu. Editováno: 5. Říjen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 vyzkouším to někdy,ale máš pravdu.Jen já mám ve svojim už Gateway ze Supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 park přední i zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 park přední i zadní tak ty uz si namontil predek i zadek moc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) o tom pochybuju, Cosby do předu vidí, jen je línej se otáčet a proto má jen zadní to bude jiné auto Editováno: 8. Říjen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 jj,na jiném autě.Přední považuji za nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Koukám na obrázku je combi.... a sedan??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 a co??Nakóduje se se sedan a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lala30 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.