Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jelikož patřím mezi ty slušné řidiče tzn. když řídím tak nechlastám vyskytla se mi taková situace že sem řídil a musel sem se napít. No ale od čeho jsou dobré kamarádky...tudíž mi jedna řekla že to odřídí. Musím říct zkušená řidička co má s mojí Fábulí už něco najeto. No ale při parkování byla nějak moc rozjetá (asi nějakej zkrat či co) a jak to dopadlo vidíte sami :doh No taky ten obrubník mohla přeskákat celej takže to odnesl jen nárazník :D

post-14239-1212936193_thumb.jpg post-14239-1212936297_thumb.jpg

Vloženo

No,tak bohužel neumím asik brzdit =o(( Kdyby mu to brzdilo,jak ta Fábule co máme doma my,tak se to nestalo.Jenže když ta brzda začne brzdit až tak v půlce,tak to je docela pozdě,bo já nejsem taková,že po brzdě skočím,ale asik bych se to měla naučit.... A ošahávat mě nemohl,bo seděl vzadu za spolujezdcem.... Jinak kdyby seděl vedle mě,tak se to určo nestalo,bo by zatáhl za ručku-teda nejspíš určitě :-D No,a jste všichni v obraze....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...