ace ventura Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 12 kousků, anglicky http://new.skoda-auto.com/COM/service/serv...ourtesyCar.aspx a česky http://new.skoda-auto.com/CZE/SERVICE/OFFE...ourtesyCar.aspx Celkem hezky udělaný, u některých se člověk i zasměje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) V bláhové najivitě jsem čekal trochu něco smysluplnějšího. Nu ale co, taková je dnes doba... BTW. Doma mám na disku asi 700MB video z dob škody spartak/octavia se servsními úkony (výměna oleje motoru, převodovky, rozvodovky, výměna filtru a spousty dalších věcí) plus popis funkce jednotlivých komponent na odkrytém rámu vozu s častešně transparentními díly (bubny, kryt převodovky, řízení atd.) Dnes by si výrobce zřejmě netroufl vyprodukovat celovečerní film na toto téma :-D Editováno: 11. Červen 2008, autor: ntb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 pěkně blbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 nulovy vtip, zadny napad hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Musí se to brát trochu s nadhledem. Mě osobně se některý líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrC Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 tak to je neftipný trapas a ne sranda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 tak ten pes je cool.....nektere videa nejsou zas tak spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.