najmis Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Tak ten zajíc je luxusní..... asi udělal hop a pak už se vezl....a jak je zakouslej do nárazáku...asi měl hlad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 By mě zajímalo, jestli má jízdenku..., ale beztak je to černej pasažér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Dobrá poloha zajíce! Jen vymyslet otáčení a můžeš grilovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Tak já taky něco přihodím. sice to není králík, ale jedna nezkutečná SPZ - RZ , kterou majitel dostal na svůj kamion čirou náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 A nšco, co není přímo z ulice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 (editace) kurnik to je aspoň traktor(prodanej z naší firmy) Editováno: 15. Srpen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Ten není od vás, ale od firmy STEMP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Zlatej Bažant 2009: N Á D H E R A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Ludo- to je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Luda:ta 2. fotka...co je to za stroj...?Silně mě to připomíná Kraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) Luda:ta 2. fotka...co je to za stroj...?Silně mě to připomíná Kraz Pokud se nepletu stará osvěčená Tatra 111. Stím tahačem tzv rťákem jsem jezdil asi 4roky měli jsme ho pěkně udělanyho a STK nikdy nebyl problém.Ale to už je tak 15let.Jenom měl tmavši zelenou barvičku. Editováno: 19. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Hmmm nákladáky nemám moc ve voku...ale podoba tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Luda:ta 2. fotka...co je to za stroj...?Silně mě to připomíná Kraz Pokud se nepletu stará osvěčená Tatra 111. Jj. Přesně tak. Stará dobrá česká tatra 111;. Jedinný auto na světě co má svůj vlastní pomník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Stím tahačem tzv rťákem jsem jezdil asi 4roky měli jsme ho pěkně udělanyho a STK nikdy nebyl problém.Ale to už je tak 15let.Jenom měl tmavši zelenou barvičku. A máš fotky? Jestli jo, tak mi je pošli na E-Mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 A máš fotky? Jestli jo, tak mi je pošli na E-Mail. To bohužel ne,jedinou co mám je T815 s návěsem ve stejnych barvách ofotím a vrznu ji sem,RT se používal jenom po okrese a na dopravu zboží z nádraží do skladu.Dnes uděláš fotku hned foťák má skoro každej mobil,ale tenkrát?Nemám ani fotky 110 tahače kterou sem měl po Tatře.Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Velká škoda. Ještě ten eRŤáček jezdí nebo už projel kovošrotem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Velká škoda. Ještě ten eRŤáček jezdí nebo už projel kovošrotem? Já v tej firmě už 9let nemakám a dopravu jako takovou zrušily tak asi skončil chudák ve šrotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Zdar a sílu všem! Pár úlovku přes domácí dovolenou Zaměřil jsem se na fakany a mé překvapení a pobavení nebralo konců.... Jeden je asi spec. úprava - TD, když to má nalepený na 5. dveřích (je to zřejmě servaný z WV) A další je krásně upraven samo-domo. Má bezpočet děr v pátých dveřích (asi tam dřív bylo super křídlo) a skvělý vymalování CZ, typové označení a nejvíc mě pobavil fialový nápis NO FEAF!!! Nejsem skvělej angličtinář, ale F a R je sakra rozdíl! Aby majitelé neřekli že jsem sketa, mažu RZ Kvalitu omluvíte (je to mobilem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 to PROCHY603: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) RESTECPA, no feaf Editováno: 28. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Včera v Praze mi nedalo necvaknout tohoto staršího chlapíka na Babetě, ne nádrži měl nápis Harley Babetson Mustang. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Na téhle octě se mi zdálo, že je něco špatně, nejdřív jsem nevěděl co, ale pak mi to došlo. Má totiž alu z fábie, což by nebylo nic proti ničemu, kdyby ale zároveň z fábie neměl i pneu. Má tam rozměr 205/45 R16 místo 205/55 R16. To auto vypadalo dost směšně, velké podběhy, v nich malinká kolečka a okolo nich spousta prázdného prostoru. Nechápu jak na tom může jezdit, nehledě na to, jak mu musí kecat tachometr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Foceno 5.9. v Kolíně. Krásnej a pěkně barevně sladěnej SCOUTík. Nevíte někdo jaká je jeho funkce a v čem spočívá VÝZKUM DOPRAVNÍ BEZPEČNOSTI??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.