prcek36 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Když už se tu řeší Tráboš....Viděl někdy někdo z vás naživo toho barevného tráboše co se mu za jízdy točil na zadku ten obrovskej klíček? Byla to prdel sledovat za jízdy Ten tráboš je odtut z naší vesnice. Klíček pohání motůrek na stěrače ale je to bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Sice to není z ulice, ale Mám pro vás otázku: Kdo najde 2 bevka? Vím, že to je nekvalitní fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Jáá tedy vidím jen 1 A zbytek šum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 to je ten flek s pasama napravo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 ale sou tam 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Helemese neco je v lese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Že by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 taky maš takove tušeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Otevrene je to velkej cerbej flek s kouskem bilyho fleku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Osobně tam vidím také jedno. To druhé je asi v zákopu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 No to druhé je za tím prvním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Je to jak jsem uvedl já. Podívejte se, před tím co je vpravo je místo bez sněhu kde původně stálo to druhé a stopy vedou do toho lesa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Žraloku s umístěním máš pravdu, jen to místo bez sněhu je kaluž co sem rozvrtal Tatrou a stopy sou po mojí Tatře a bevko je zneužilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Co jsem vyhrál. Pochvalu před nastartovanou V3S ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Měsíční poukaz na vojnu. Lehneš do bláta a budeš pozorovatel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 A já můžu bejt snajper ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Na vojnu už né. To nechám těm mladším kteří to potřebují jako SŮL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Hmm já nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Já byl teď vo víkendu a stačilo. Ten déšť byl naprd. Až mi napršelo do auta Ondrero když mi měli jen velký hračky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 To je krása...Jsem vyrůstal na Flashpointu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Tak jsem včera cestou z oběda ulovil na mobil tohoto veteranka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 To uz je fest retro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Já zas tohle nedávno, když jsem šel na STK RZ mate, je to v Třinci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Mi neříkej že s tímhle jedou na rovnání světel a zkoušení brzd na válcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.