Sniper_2003 Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Repráček a je hotovo a nebo klapky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Nebo píšťalku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 to nechci, to se mi vůbec nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Nebo píšťalku ne? To ne to si dávají maníci s fabiema 1.2HTP. 2 Stringo Byla to jen ironie. Bohužel z dieselu asi kloudný sportovní zvuk nedostaneš. Někdo se už o to pokoušel ( rozevřením zadního tlumiče a pohrání si s přepážkami ), ale mělo to pak nějaké následky, ale už nevím jaké. Zvuk nejspíš budeš muset oželet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 No to slýchávám stále, jak na to narazím, ale třeba když jsem měl starého Golfa II v dieselu a praskl mi tlumič výfuku, tak to byl rachot dobrej, tak proč by to nějak nešlo i na Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 No to slýchávám stále, jak na to narazím, ale třeba když jsem měl starého Golfa II v dieselu a praskl mi tlumič výfuku, tak to byl rachot dobrej, tak proč by to nějak nešlo i na Octavii Já mám komplet trubku od turba do zádu a zvuk je jen to štěká turba a žádnej sportovní zvuk to není to přece benzín U Octy 2 to jde hůř řešit tam je asi jiný katík a sběrač že ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 U Octy je problém se snímačema... za 14 dní jdu na vaření koncovek výfuku, tak zkusím sundat tlumič co to bude dělat a když nic zajímavího, seru na to a už to řešit nebudu (vím, že benzín z toho neudělám ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Počkat tak natankuj benál a je to To bude střela Jinak slyšel jsem jednou naftové BMW na drift závody.Točilo asi 7 tis. Joo to byl zvouček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) nebo takhle to zkusit no... určitě by potom nějakej zvláštní zajímavej zvuk vyšel z auta... Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Ty jo 7tis otáček to by mě vystřelil motor z auta stačí když to točej na emisích kolem 4.5tis a jdou na mě mdloby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Zátiší s Monte Carlem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 ...to musí byť bordelu v peľovom filtre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 No já ne..já jsem se jen přifařil,ale paní vychovatelka ze školy tam stává pravidelně,tak nevím jak je je na tom ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 treba ju prezrieť ..vlastne ten peláč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 ja by som sa na to podujal, udrzba to je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 No to já též...ale su ženatej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Ved aj ja, ale to nie je telesna vada. No keby ma tak moja pocula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Slyšet Tě nemusí, stačí když si to tady přečte 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 no nastastie sem nechodi a ked mna vidi za compom ironicky poznamena '' no co chlapci sa zase bavia o anglicakoch?'' 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 No to já též...ale su ženatej. To je nejaká telesná vada ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 no nastastie sem nechodi a ked mna vidi za compom ironicky poznamena '' no co chlapci sa zase bavia o anglicakoch?'' Koukám všude je to stejný 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Tak jsou Vánoční svátky a na návštěvy vyráží "velmi zkušení, zruční a nesobečtí řidiči". Takto to vypadalo jeden den u nás, když se potkají dva mam*di. V tomto případě se sešli 2 umělci standardem u nás je jeden mam*d denně. Pak aby ostatní měli fiata 126. Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Zavolat cajty. Pokud jsou na parkovišti pruhy tak to musí řešit. Aspoň tak mi to bylo kdysi řečeno. Jinak zaparkovat natěsno vedle a ať se mamrd stará... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ten černý stojí nějak špatně? Myslím, že ho "vyhnal" už ten bílý. Myslím, že vedle něj by jsi ani Ty nezaparkoval jinak. Takže mam*da vidím jen jednoho. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Jo, a dost často ta parkovací stání moc neodpovídají dnešním vozům, auta jsou prostě čím dál víc širší, přitom ty čáry jsou tak pro Fabie... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.