Duben 20, 200916 r dnes rano foceno za jizdy a jeste mobilem, bohuzel ten predek v tom zrcatku skoro neni videt, vypada to fakt :prc:
Duben 20, 200916 r Ne, v Praze. Vezmu zejtra sebou pořádný zrcadlo a udělám víc fotek, jestli tam ještě bude Čéče, my byli s Denisou v ZOO (asi tak před 10 dny) a při čekání na bus v Holešovicích, jeli okolo v řadě za sebou 3 eReSa, všechny v týhle modrý barvě a na německejch značkách, bohužel jsem neměli foťák ready, tak jsem to nevyfotil
Duben 20, 200916 r Povedl si mi jeden kapitální úlovek, vyfotil jsem nový typ yamahy a to dokonce bez maskování Ani jsem nevěděl, že se yamaha dala na výrobu aut, máte někdo nějaké bližší info?
Duben 20, 200916 r jubilejní strana ale přezouvat bych je nechtěl (asi za jednu co u mne za všecky )...každopádně musy plesat pneuservis, kde odebírá pneu
Duben 21, 200916 r tak dneska toto auto pekne ale skoda ze len predokolka... jasne ma tam specialnu napravu ktora prenesie ten vykon ale podla testov len za dobrych podmienok... voda, sneh a skoncil si... dost uz OT
Duben 21, 200916 r martino: Přesně tak, největší Focusův handicap...ale chápu, že pohon všech kol pro něj k dispozici nemají, tak to museli řešit takhle kostrbatě. Ale asi bych to překousnul, za ty prachy
Duben 22, 200916 r No vzhledem k tomu, ze predchozi RSko se Fordu prodrazilo o cca 5000liber na kusu (skladalo se ve 3x tovarnach) tak muzem byt velmi radi, ze vymysleli REVOKNUKLE system. Navic 4x4 by byl jednak slozity, pridal by dalsi kila navic a hlavne by se auto pak prodrazilo nejen vyrobne ale i prodejne. Nevim Martino, kde jsi prisel na to, ze na snehu a v desti je auto neovladatelne ... zatim nejlepsi predokolka co byla kdy vymyslena (az na muj oblibeny ultimativni R26R), a i na mokru (dle redaktoru) ma skvelou prilnavost.
Duben 22, 200916 r no nemam to len tak z brucha cital som par testov kde hovorili ze na kvalitnom povrchu clovek nepocituje nejaky daficit kvoli ,,len" prednej naprave ale na nekavlitnom povrchu uz stracal....
Duben 22, 200916 r Martas, je logicke, ze 4x4 je lepsi co se tyce prilnavosti a urcite predokokla na snehu ci vode "ztraci" otazkou je "jak moc" a myslim (shodnu se s vetsinou redaktoru automobilovych casopisu, protoze ja ho neridil ) ze je na tom z predokolem velmi dobre ...
Duben 22, 200916 r Autor Dneska jsem narazil na tohodle krasavce, ty kola jsou fakt pěkný Uplne jak v GTA4
Duben 22, 200916 r Jedna OII z tuningu z Kopřivnice :-) mohl jsem na ni oci nechat :-D :-D velmi zajimavě pojatý tuning :-D
Duben 22, 200916 r Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.