Ol@f Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 dnes rano foceno za jizdy a jeste mobilem, bohuzel ten predek v tom zrcatku skoro neni videt, vypada to fakt :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ne, v Praze. Vezmu zejtra sebou pořádný zrcadlo a udělám víc fotek, jestli tam ještě bude Čéče, my byli s Denisou v ZOO (asi tak před 10 dny) a při čekání na bus v Holešovicích, jeli okolo v řadě za sebou 3 eReSa, všechny v týhle modrý barvě a na německejch značkách, bohužel jsem neměli foťák ready, tak jsem to nevyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Povedl si mi jeden kapitální úlovek, vyfotil jsem nový typ yamahy a to dokonce bez maskování Ani jsem nevěděl, že se yamaha dala na výrobu aut, máte někdo nějaké bližší info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak dneska toto tak tohle mmůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jedna lahudka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 To jsou tak 20"ky ne? na tom Báwu sednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jojo, myslim, ze jo. Celkove to vypadalo dost sexy Fiha, strana 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jubilejní strana ale přezouvat bych je nechtěl (asi za jednu co u mne za všecky )...každopádně musy plesat pneuservis, kde odebírá pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jj To teda, ale ten clovek si to myslim muze dovolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jedna fungl nová R8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nadhera !!! A ten zvuk ,,, mnamka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak dneska toto auto pekne ale skoda ze len predokolka... jasne ma tam specialnu napravu ktora prenesie ten vykon ale podla testov len za dobrych podmienok... voda, sneh a skoncil si... dost uz OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 martino: Přesně tak, největší Focusův handicap...ale chápu, že pohon všech kol pro něj k dispozici nemají, tak to museli řešit takhle kostrbatě. Ale asi bych to překousnul, za ty prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ta R8ma je nehorázná...Audina se s ní pěkně vyšvihla vidim slyšim slintám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 No vzhledem k tomu, ze predchozi RSko se Fordu prodrazilo o cca 5000liber na kusu (skladalo se ve 3x tovarnach) tak muzem byt velmi radi, ze vymysleli REVOKNUKLE system. Navic 4x4 by byl jednak slozity, pridal by dalsi kila navic a hlavne by se auto pak prodrazilo nejen vyrobne ale i prodejne. Nevim Martino, kde jsi prisel na to, ze na snehu a v desti je auto neovladatelne ... zatim nejlepsi predokolka co byla kdy vymyslena (az na muj oblibeny ultimativni R26R), a i na mokru (dle redaktoru) ma skvelou prilnavost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no nemam to len tak z brucha cital som par testov kde hovorili ze na kvalitnom povrchu clovek nepocituje nejaky daficit kvoli ,,len" prednej naprave ale na nekavlitnom povrchu uz stracal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Dneska jsem narazil na tohodle krasavce, ty kola jsou fakt pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Martas, je logicke, ze 4x4 je lepsi co se tyce prilnavosti a urcite predokokla na snehu ci vode "ztraci" otazkou je "jak moc" a myslim (shodnu se s vetsinou redaktoru automobilovych casopisu, protoze ja ho neridil ) ze je na tom z predokolem velmi dobre ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Dneska jsem narazil na tohodle krasavce, ty kola jsou fakt pěkný Uplne jak v GTA4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jedna rachotina dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jedna OII z tuningu z Kopřivnice :-) mohl jsem na ni oci nechat :-D :-D velmi zajimavě pojatý tuning :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ten Range Rover je geniální, pneuservisi majiteli opět tleskaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Trochu přeplácaná Octa ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jak takhle muze nekdo dojebat Octu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.