mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 S Mexikem bych se teď moc nechlubil Alamo jsem taky viděl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 A tady je to HR Caféé o kterém jsem mluvil :-) Škoda té kárky, takovou bych bral hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 A ještě jeden známý bar :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 voe každej si tady jezdí do Mexica a pak nám tu v Evropě nemaj kejchat prasata a házet na lidi chřipku ...prosím o jmený seznam lidí co ho nedávno navštívili, bude mi potěšení se jim vyhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Mišáku: to je v Egyptě neboli v Sharmu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 voe každej si tady jezdí do Mexica a pak nám tu v Evropě nemaj kejchat prasata a házet na lidi chřipku ...prosím o jmený seznam lidí co ho nedávno navštívili, bude mi potěšení se jim vyhnout Já ne Já byl na správné straně hranice a ještě k tomu 3 roky zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Mišáku: to je v Egyptě neboli v Sharmu??? Co myslíš Romčo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 mischicka: Ok, škrtám si tě ze seznamu infikovaných osob ale fota krásný...taky bych se hnedka mrknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ten známej bar-to je kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 mischicka: Ok, škrtám si tě ze seznamu infikovaných osob ale fota krásný...taky bych se hnedka mrknul Děkuji Já bych se tam hned vrátil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ten známej bar-to je kde? San Antonio, Texas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Pěkny.Ten samej bar je v Egyptě,v Sharm el Sheiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tam jsem nikdy nebyl :-) A ani nevím jestli tam chci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Michale: ono v podstatě neni o co stát...je to prostě nejlevnější dovolená u moře letecky...Egypt.A pak to Rudé moře pro ty co se rádi potápěji...mořský svět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No měl jsem na mysli hrozbu terorismu a vůbec mě ty končiny nějak nelákaj. Moře jsem si užíval právě v Texasu a Karolíně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 S Mexikem bych se teď moc nechlubil Alamo jsem taky viděl :-) Parada, mam podobne fotky taky. No a to Mexico by nemelo byt pro me problem ja jsem uz temer mesic doma a inkubacni doba te chrochtave chripky je 10 dnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Bruno: mimochodem inkubační doba praseči chřipky je 7 dni...šílená představa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 co zas plašíš Romane Já tyhle věci ignoruju a je mi fajn. Jestli má něco přijít, tak to příjde, ale bát se toho, na to dlabu. A ani cesta do Mexika by mně nijak nestresovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Bruno: mimochodem inkubační doba praseči chřipky je 7 dni...šílená představa... No to nevim cemu muze clovek verit...jedni na jednom programu TV reknou 10 dni A na jinem 7dni. no ale pokud je to 7dni, tim lepe pro mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Kazdopadne to media nafukujou, jako vzdy, na tom se delaji nejvetsi prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ja media nejcasteji uz castuju vyrokem z konce tohodle videa, a je jedno, jestli je to na netu, noviny, TV, operator nebo radio, vsechno na jedno brdo Jak neni rec o cyklostezkach, stoji to za hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Neplašte s mexicko-prasečí-španělsko-ptačí chřipkou,,, mně ve čtvrtek bolelo v krku, v pátek rýma jako kráva,sobota a neděle se potím a je mi už lépe, denně jsem na letišti a neřeším to, prostě jsem nastydlej a hotovo (moje blbost, že si zapomenu vypnout klimu a potom jsem nemocnej) nedělejte zase z toho hrůzu, když to přijde, tak se to musí vyléčit a je to,,, na celém světě je cca 800lidí nemocných a asi 180 lidí je mrtvých,,, no nezlobte se na mne, ale zase se to přehání,,, dnes na letišti dívky v prodejně Vodafone na hubách bílé roušky, moc pěkný pohled - škoda že ty roušky neměly červené a na nich bílé logo Vodafone prostě dodržujte základní hygienu, nejezděte do Mexiko City a nejezte syrové nebo živé prase, které kašle Editováno: 3. Květen 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 mně ve čtvrtek bolelo v krku, v pátek rýma jako kráva ...tak sem vůbec nelez, nebo zaviruješ celý fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 prostě dodržujte základní hygienu, nejezděte do Mexiko City a nejezte syrové nebo živé prase, které kašle Me zacalo vcera bolet v krku, ale nejak to vysumelo, a dneska znova a o dost vic, a sotva lezu, klouby boli a sila neni, ale teplota taky ne, tak snad se z toho vyspim a ryma nebude, praseci chripky se teda zatim fakt nebojim. Ono je uz i v mediich videt, ze nejak uz nemaji v souvislosti s tim o cem kecat a psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 já jsem taky drobet chycenej, ale to je z klimatizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.