Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

S Mexikem bych se teď moc nechlubil :smich:

Alamo jsem taky viděl :-)

A tady je to HR Caféé o kterém jsem mluvil :-)

Škoda té kárky, takovou bych bral hned...

A ještě jeden známý bar :-)

voe každej si tady jezdí do Mexica a pak nám tu v Evropě nemaj kejchat prasata a házet na lidi chřipku :kuk:...prosím o jmený seznam lidí co ho nedávno navštívili, bude mi potěšení se jim vyhnout lol:smich:

Mišáku: to je v Egyptě neboli v Sharmu???

voe každej si tady jezdí do Mexica a pak nám tu v Evropě nemaj kejchat prasata a házet na lidi chřipku :kuk: ...prosím o jmený seznam lidí co ho nedávno navštívili, bude mi potěšení se jim vyhnout lol:smich:

Já ne :p Já byl na správné straně hranice a ještě k tomu 3 roky zpět :smich:

Mišáku: to je v Egyptě neboli v Sharmu???

Co myslíš Romčo??

mischicka: Ok, škrtám si tě ze seznamu infikovaných osob :smich: ale fota krásný...taky bych se hnedka mrknul :palec2:

Ten známej bar-to je kde?

mischicka: Ok, škrtám si tě ze seznamu infikovaných osob :smich: ale fota krásný...taky bych se hnedka mrknul :palec2:

Děkuji :palec:

Já bych se tam hned vrátil...

Ten známej bar-to je kde?

San Antonio, Texas.

Pěkny.Ten samej bar je v Egyptě,v Sharm el Sheiku.

Tam jsem nikdy nebyl :-)

A ani nevím jestli tam chci..

Michale: ono v podstatě neni o co stát...je to prostě nejlevnější dovolená u moře letecky...Egypt.A pak to Rudé moře pro ty co se rádi potápěji...mořský svět.

No měl jsem na mysli hrozbu terorismu a vůbec mě ty končiny nějak nelákaj.

Moře jsem si užíval právě v Texasu a Karolíně...

S Mexikem bych se teď moc nechlubil :smich:

Alamo jsem taky viděl :-)

Parada, mam podobne fotky taky. No a to Mexico by nemelo byt pro me problem ja jsem uz temer mesic doma a inkubacni doba te chrochtave chripky je 10 dnu. lol

Bruno: mimochodem inkubační doba praseči chřipky je 7 dni...šílená představa...

co zas plašíš Romane ;) Já tyhle věci ignoruju a je mi fajn. Jestli má něco přijít, tak to příjde, ale bát se toho, na to dlabu. A ani cesta do Mexika by mně nijak nestresovala.

Bruno: mimochodem inkubační doba praseči chřipky je 7 dni...šílená představa...

No to nevim cemu muze clovek verit...jedni na jednom programu TV reknou 10 dni A na jinem 7dni. no ale pokud je to 7dni, tim lepe pro mne. :smich:

Kazdopadne to media nafukujou, jako vzdy, na tom se delaji nejvetsi prachy...

• Autor

Ja media nejcasteji uz castuju vyrokem z konce tohodle videa, a je jedno, jestli je to na netu, noviny, TV, operator nebo radio, vsechno na jedno brdo

Jak neni rec o cyklostezkach, stoji to za hovno lol

Neplašte s mexicko-prasečí-španělsko-ptačí chřipkou,,, mně ve čtvrtek bolelo v krku, v pátek rýma jako kráva,sobota a neděle se potím a je mi už lépe, denně jsem na letišti a neřeším to, prostě jsem nastydlej a hotovo (moje blbost, že si zapomenu vypnout klimu a potom jsem nemocnej)

nedělejte zase z toho hrůzu, když to přijde, tak se to musí vyléčit a je to,,, na celém světě je cca 800lidí nemocných a asi 180 lidí je mrtvých,,, no nezlobte se na mne, ale zase se to přehání,,, dnes na letišti dívky v prodejně Vodafone na hubách bílé roušky, moc pěkný pohled - škoda že ty roušky neměly červené a na nich bílé logo Vodafone

prostě dodržujte základní hygienu, nejezděte do Mexiko City a nejezte syrové nebo živé prase, které kašle

Upraveno od Palo

mně ve čtvrtek bolelo v krku, v pátek rýma jako kráva

...tak sem vůbec nelez, nebo zaviruješ celý fórum :p;)

• Autor
prostě dodržujte základní hygienu, nejezděte do Mexiko City a nejezte syrové nebo živé prase, které kašle

:smich:

Me zacalo vcera bolet v krku, ale nejak to vysumelo, a dneska znova a o dost vic, a sotva lezu, klouby boli a sila neni, ale teplota taky ne, tak snad se z toho vyspim a ryma nebude, praseci chripky se teda zatim fakt nebojim. Ono je uz i v mediich videt, ze nejak uz nemaji v souvislosti s tim o cem kecat a psat :)

já jsem taky drobet chycenej, ale to je z klimatizace...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.