Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

Neplašte s mexicko-prasečí-španělsko-ptačí chřipkou,,, mně ve čtvrtek bolelo v krku, v pátek rýma jako kráva,sobota a neděle se potím a je mi už lépe, denně jsem na letišti a neřeším to, prostě jsem nastydlej a hotovo (moje blbost, že si zapomenu vypnout klimu a potom jsem nemocnej)

nedělejte zase z toho hrůzu, když to přijde, tak se to musí vyléčit a je to,,, na celém světě je cca 800lidí nemocných a asi 180 lidí je mrtvých,,, no nezlobte se na mne, ale zase se to přehání,,, dnes na letišti dívky v prodejně Vodafone na hubách bílé roušky, moc pěkný pohled - škoda že ty roušky neměly červené a na nich bílé logo Vodafone

prostě dodržujte základní hygienu, nejezděte do Mexiko City a nejezte syrové nebo živé prase, které kašle

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prostě dodržujte základní hygienu, nejezděte do Mexiko City a nejezte syrové nebo živé prase, které kašle

:smich:

Me zacalo vcera bolet v krku, ale nejak to vysumelo, a dneska znova a o dost vic, a sotva lezu, klouby boli a sila neni, ale teplota taky ne, tak snad se z toho vyspim a ryma nebude, praseci chripky se teda zatim fakt nebojim. Ono je uz i v mediich videt, ze nejak uz nemaji v souvislosti s tim o cem kecat a psat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...