Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak uz mam teplotu, do prdele prace, skoro 38C, ale zvlastni je, ze se nic nespousti, nic neboli vic, tak nefim, treba to prejde. U mne to ale z klimy nebude, zatim nepouzivam, prej ale litaj strevni chripky, naky nachlazeni, no a nic vic snad z Mexika neprijde :)

Chtel bych mit Vase starosti :) ... ja naopak koukam jestli ted nejak dramaticky nebudou levne pobyty v mexiku a kdyz jo ... tak tradaaaaaaa ... hned bych letel !

• Autor

S teplotou by Te ale nepustili domu ;)

Včera v Orlové před dopravkou, byla to oranžová matná, nevím, no brko jak blázen a ta barva vypadala jak na škoda 120 l, vybledlá od slunka lol . Ale stát mi to v garáži, tak by mi to ani nevadilo :)

post-15711-1241507594_thumb.jpg

post-15711-1241507603_thumb.jpg

Super barva. :palec2:

Woody zdarec...tak tu oranzovou audi jsem dneska videl v Olomouci. But se s nema roztrhl pytel nebo je to takovej cestovatel.

post-10987-1241628403_thumb.jpg

celkem solidně načaty kufr lol

• Autor

Ty voe, jak se mu to povedlo :)

takto rozkvetlou octu jsem ještě neviděl :):palec2:

To vypadá na tuning. Vypadá to, že si je lakoval sám. Protože tam nemá znak.

To je neuvěřitelny.Jaký to muže být rok výroby? 2003?

2003neee,je to první model mělo to staré narazníky.....taky sem čučel :kuk:

No, jestli to bylo bouchlé na zadek, tak bych se ani nedivil ;) . Viděl jsem už pár oprav co dělali garážnici za dobrou cenu a potom to tak dopadá :)

To je neuvěřitelny.Jaký to muže být rok výroby? 2003?

To urcite nemuze byt face , to nemusim videt narazniky jelikoz tohle je starej tvar madla nad SPZ.

Jasně kuci! Ale stejně ohnilou Octávii jsem ještě neviděl.

Já viděl FÁBII :(

ty jo a mě sral puchýř na lemu blatníku :smich:

• Autor

Se mrkni na uplne prvni foto v tomhle tematu a puchyr Te prestane bolet :)

Tu octu s tim zadkem si fotil v Ostrave ze? Ma tazne a vsechny okna pokovena. Majitele znam. Z nouze musel koupit asi pred 2 lety auto.( stare mu nekdo naboural pri parkovani u krajnice). Pri koupi vypadala OK, ale po roce se zacali delat puchyre a zacalo to odpadat. Zadní dvere se jen tak pro info shani, ale nechce je lakovat. Chce sehnat ze stejneho roku, aby ta barva byla shodna.

Upraveno od deko

Tu octu s tim zadkem si fotil v Ostrave ze? Ma tazne a vsechny okna pokovena. Majitele znam. Z nouze musel koupit asi pred 2 lety auto.( stare mu nekdo naboural pri parkovani u krajnice). Pri koupi vypadala OK, ale po roce se zacali delat puchyre a zacalo to odpadat. Zadní dvere se jen tak pro info shani, ale nechce je lakovat. Chce sehnat ze stejneho roku, aby ta barva byla shodna.

jj,včera v OV.... :)

Upraveno od paul_tdi

taky neco z ulice...

post-4712-1241679658_thumb.jpg

dobre vidím? vojenská polícia? :help:

Vidiš dobře Mároš.Ale ani jednou jsem je v BMW nepotkal.V tom jezdi asi jenom generalizmus nebo jak se to píše...

V Praze se s nima dá potkat dost často. Jinak na první fotce jsi Luďo měl fotit spíš to vlevo vzadu, co sedí na tom quadu :)

EDIT: No proto! :D

Upraveno od P2M

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.