Květen 3, 200916 r Autor Tak uz mam teplotu, do prdele prace, skoro 38C, ale zvlastni je, ze se nic nespousti, nic neboli vic, tak nefim, treba to prejde. U mne to ale z klimy nebude, zatim nepouzivam, prej ale litaj strevni chripky, naky nachlazeni, no a nic vic snad z Mexika neprijde
Květen 3, 200916 r Chtel bych mit Vase starosti ... ja naopak koukam jestli ted nejak dramaticky nebudou levne pobyty v mexiku a kdyz jo ... tak tradaaaaaaa ... hned bych letel !
Květen 5, 200916 r Včera v Orlové před dopravkou, byla to oranžová matná, nevím, no brko jak blázen a ta barva vypadala jak na škoda 120 l, vybledlá od slunka . Ale stát mi to v garáži, tak by mi to ani nevadilo
Květen 6, 200916 r Woody zdarec...tak tu oranzovou audi jsem dneska videl v Olomouci. But se s nema roztrhl pytel nebo je to takovej cestovatel.
Květen 6, 200916 r No, jestli to bylo bouchlé na zadek, tak bych se ani nedivil . Viděl jsem už pár oprav co dělali garážnici za dobrou cenu a potom to tak dopadá
Květen 6, 200916 r To je neuvěřitelny.Jaký to muže být rok výroby? 2003? To urcite nemuze byt face , to nemusim videt narazniky jelikoz tohle je starej tvar madla nad SPZ.
Květen 7, 200916 r Tu octu s tim zadkem si fotil v Ostrave ze? Ma tazne a vsechny okna pokovena. Majitele znam. Z nouze musel koupit asi pred 2 lety auto.( stare mu nekdo naboural pri parkovani u krajnice). Pri koupi vypadala OK, ale po roce se zacali delat puchyre a zacalo to odpadat. Zadní dvere se jen tak pro info shani, ale nechce je lakovat. Chce sehnat ze stejneho roku, aby ta barva byla shodna. Upraveno Květen 7, 200916 r od deko
Květen 7, 200916 r Tu octu s tim zadkem si fotil v Ostrave ze? Ma tazne a vsechny okna pokovena. Majitele znam. Z nouze musel koupit asi pred 2 lety auto.( stare mu nekdo naboural pri parkovani u krajnice). Pri koupi vypadala OK, ale po roce se zacali delat puchyre a zacalo to odpadat. Zadní dvere se jen tak pro info shani, ale nechce je lakovat. Chce sehnat ze stejneho roku, aby ta barva byla shodna. jj,včera v OV.... Upraveno Květen 7, 200916 r od paul_tdi
Květen 7, 200916 r Vidiš dobře Mároš.Ale ani jednou jsem je v BMW nepotkal.V tom jezdi asi jenom generalizmus nebo jak se to píše...
Květen 7, 200916 r V Praze se s nima dá potkat dost často. Jinak na první fotce jsi Luďo měl fotit spíš to vlevo vzadu, co sedí na tom quadu EDIT: No proto! Upraveno Květen 7, 200916 r od P2M
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.