deko Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Neni to HD z ostravy? Minuly tyden jsem ho videl. A ta oranzova veskutecnisti vypada paradne. Ta fotka zkresluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 pekny kolace....dnes olympie Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) Dneska jsem na to báwo taky koukal..profil 25 masakr i ta 320 ve vnitř se mi libi Editováno: 23. Květen 2009, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 este ze to ma karoseriu auta do terenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Brněnská přehrada 6 hodin před odpalem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Motomazec Doubí 23.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Moc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Včera ve směu na CV jsem jel za nádherným Focusem RS, to auto nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Včera ve směu na CV jsem jel za nádherným Focusem RS, to auto nemá chybu to si ho nemohl předject a vyfotit ještě ze předu?? ..néé pěknej zadeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dneska jsem chytla úlovek akorát mě nenapadlo vyfotit auto celý že bych koupila??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Asi si sedim na vedeni, ale pointa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Cus vsichni vcera pri brouzdani po netu jsem neco nasel co by se Vam mohlo libit... To udelali arabaci pri MZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Cus vsichni vcera pri brouzdani po netu jsem neco nasel co by se Vam mohlo libit... To udelali arabaci pri MZ... tak to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Brněnská přehrada 6 hodin před odpalem. Co tam odpalovali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 http://www.ignisbrunensis.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Co mate proti oranzade na emerice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Cus vsichni vcera pri brouzdani po netu jsem neco nasel co by se Vam mohlo libit... To udelali arabaci pri MZ... čoveče nerad bych kecal, ale myslím že se to podařilo Francouzským technikům ve výrobním závodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No ten nápis Džihád je až moc okatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 však letadla se dodávají zákazníkům kopmpletně v livery kterou si zákazník nadiktuje, Tatrovka snad armádě dodává auta v základovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nedalo mi to a zde je více informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 však letadla se dodávají zákazníkům kopmpletně v livery kterou si zákazník nadiktuje, Tatrovka snad armádě dodává auta v základovce? Nene, tak jsem to nemyslel, to je jasné, ale napadlo mě, jestli to není fotomontáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Nový Airbus 340-600, jedno z největších letadel pro cestující, ale ještě bez jediné nalétané hodiny - byl připraven v hangáru v Toulouse, Francie. Arabská posádka z Abu Dhabi Aircraft Technologies (ADAT) měla před dodáním pro Etihad Airways v Abu Dhabi provést přejímací pozemní zkoušky (ako jsou motorové zkoušky ap.). Posádka ADAT měla převézt stroj A340-600 do prostoru pro zkoušky. Spustili všechny motory na plný výkon s prakticky prázdným letadlem Protože si nepřečetli pořádně provozní příručku, neměli tušení, jak lehké prázdné letadlo A340-600 vlastně je. V pilotní kabině začala pochopitelně houkat siréna, protože všechny 4 motory byly vytočeny na plný výkon. Palubní počítače nabyly dojem, že se letadlo snaží odstartovat, ale nemá nastavené správné parametry (klapky/sloty a p). Jeden z posádky se rozhodl umlčet poplachovou sirénu ypnutím jističe senzoru pro indikaci výšky nad terénem. Počítač letadla se po tomto úkonu rozhodl, že je letadlo ve vzduchu. Automaticky uvolnil všechny brzdy a letadlo se plnou rychlostí rozjelo. Posádka neměla tušení, že je to opatření pro přistávání, aby posádka nemohla přistát se zabrzděnými koly. Ovšem ani jeden člen posádky neměl tolik inteligence, aby stáhl plyn do motorů z maximální polohy, takže letadlo během okamžiku narazilo do protihlukové bariéry prorazilo ji. O zranění posádky nejsou informace, protože na událost bylo vydán ve firmě zákaz podávání informací, aby přesný popis události nepůsobil urážlivě pro Araby. Ale obrázky nehody se přece jen dostaly ven. to bylo napsano u tech obrazku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Diletanti, k takovejm bych chtel nastoupit do letadla, brrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to si ho nemohl předject a vyfotit ještě ze předu?? ..néé pěknej zadeček bohužel jsem odbočoval sotva co jsem ho dejel ...a navíc kdyby viděl, jak se zaním pachtí fabka a snaží se ho předject, mohla by mu smíchy klesnout noha na plynovým pedálu a já by ch udělal jen fotku rychle se vzdalujícího zelenýho předmětu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Na Mustanga v biodieselu jsem narazil při brouzdání na Achemě v Frankfurtu v pavilonu vývoj a výzkum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.