Květen 31, 200916 r Autor Taky mi prislo divny, proc by meli Nemci na budicich azbuku A ty lasagne sou taky dobry
Květen 31, 200916 r Tak co to je za stroj??? Já si taky myslim že to je totiž Dněpr! Já ho jednou viděl na vlastní bulvy když jsem byl v Rusku v Moldávii...Kišiněv....
Červen 5, 200916 r Akorát ta barva. To je nějaké social edition? Bentley výbava clasic? Okna na mašlovačky? Upraveno Červen 5, 200916 r od zabiak
Červen 5, 200916 r zabiak: presne to iste som chcel napisat... ako sa na to auto dostala aka obycajna farba?
Červen 6, 200916 r Ve škodovce jim holt nějakej ten litřík barvy zbyl tak to šouply kolegum od bently jsem rád že moje barva je vlastně luxus za připlatek.
Červen 6, 200916 r drevene svihadla by mu sekli... (ale najviac ma soklo, ze Audi RS4 ma elektricke okna vzadu len za priplatok!!!) ale ta social farba hned uputala aj mna Upraveno Červen 6, 200916 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.