cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tohle jsem dnes ulovila..bohužel mi to nešlo přiblížit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 kamarád si pořídil novýho mazlika ale kvůli ošklivému počasí nechal doma kulomet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ty woe, 64 let po válce a Němci se tu prohání Pěkný stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jak němci, to není BMW ale Dněpr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 VY woe, co to tam drží v tych rukach? To jsou zapečené brambory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Taky mi prislo divny, proc by meli Nemci na budicich azbuku A ty lasagne sou taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 okupační vojsko přivezlo proviant - vepřové výpečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak co to je za stroj??? Já si taky myslim že to je totiž Dněpr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jojo, je to opravdu Dněpr má nádhernej zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 hmmm, libůvka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ty jsem často potkával Miloši na vlastní oči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak co to je za stroj??? Já si taky myslim že to je totiž Dněpr! Já ho jednou viděl na vlastní bulvy když jsem byl v Rusku v Moldávii...Kišiněv.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 P2M: Moc pekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Petře, s tím můžeš i na srazy, vždyť je to koncern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 moc pěknyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) Akorát ta barva. To je nějaké social edition? Bentley výbava clasic? Okna na mašlovačky? Editováno: 5. Červen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 zabiak: presne to iste som chcel napisat... ako sa na to auto dostala aka obycajna farba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 mašlovacky?co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Ve škodovce jim holt nějakej ten litřík barvy zbyl tak to šouply kolegum od bently jsem rád že moje barva je vlastně luxus za připlatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 mašlovacky?co to je? Stahování oken na ruční pohon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) drevene svihadla by mu sekli... (ale najviac ma soklo, ze Audi RS4 ma elektricke okna vzadu len za priplatok!!!) ale ta social farba hned uputala aj mna Editováno: 6. Červen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Kde tam vidite ručné sťahovanie okien? WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 ved tam nie su...to bol vtip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 som si myslel....lebo pozerám či vám šibe alebo ja som slepý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.