bruno128 Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Tak dnesni foto...Ani nevim jak vypadal ze predu, nechtel jsem se tam motat aby me nekdo nenapal ze to chci ukrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobrej tuning! Takových autíček potkávám poslední dobou docela dost a právě jsem si myslel že ta fotka je z H.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tyto pseudo chromový pásky jsou jak pěst na oko, lidi si to koupí, prodává se toho plácnu 4 metry v balení a když už to mají v ruce, tak obejdou celý auto, kde to jen bude držet, tam to dají ... Jsem takhle přijel domů na návštěvu a Máti na mě, jestli jsem si všiml co má nového na autě, tak kouknu z okna a oblepila celý dveře, že to je proti tomu, aby neobouchala dveře vede stojícím autům ... jsem mysel, že mě omejou, novej seat a takhle dokurvenej, a ještě vrchol, nevšimla si že je k tomu oboustranka, tak to přilepila chemoprenem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 som si myslel....lebo pozerám či vám šibe alebo ja som slepý sak preto som sa pytal co su tie maslovacky..lebo nic take som tam nevidel k tym paskam...a podobnemu tuningu..myslim ze majtelia velmi dobre vedia co robia...oni si to vsetko na auto davaju preto aby sa neukradlo.predsa len ked vyzera auto napicu..kdo ho bude kradnut nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tyto pseudo chromový pásky jsou jak pěst na oko, lidi si to koupí, prodává se toho plácnu 4 metry v balení a když už to mají v ruce, tak obejdou celý auto, kde to jen bude držet, tam to dají ... Jsem takhle přijel domů na návštěvu a Máti na mě, jestli jsem si všiml co má nového na autě, tak kouknu z okna a oblepila celý dveře, že to je proti tomu, aby neobouchala dveře vede stojícím autům ... jsem mysel, že mě omejou, novej seat a takhle dokurvenej, a ještě vrchol, nevšimla si že je k tomu oboustranka, tak to přilepila chemoprenem Tak tomu se rika siovna maminka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 na škodě 100 nebo 120 běžná věc, ale na supovi ??? !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak mohl neco trefit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 na škodě 100 nebo 120 běžná věc, ale na supovi ??? !!!! podľa mňa to zlomil o kanál alebo dieru ...teoreticky ešte betónový sltpik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak takhle rozlomeného Supa jsem ještě neviděl.Mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tak ono se takhle da slomit jake koliv auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 sobota Šumava - Kvilda nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Jjo,veteránci byly nádherný.Hezky jsme si je i rozdělili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tomu rikam AUTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ten Jaguar !!!! je skvost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 na škodě 100 nebo 120 běžná věc, ale na supovi ??? !!!! tak to je drsnyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 K tomu Bentley - dle místního Bentley maniaka je prý tahle tahle na GT ta nejprodávanější, tak nevím a rozhodně to ošklivka fleet social modrá Dynamic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Moc pěkný vozový park Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 na škodě 100 nebo 120 běžná věc, ale na supovi ??? !!!! ...myslíš vzduchovej podvozek? ten sem já zas neviděl na žádné 100 nebo 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Nádherné auta.Hlavně ten černý Jaguar.,a nebo ten černej Mercedes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Včera jak jsem jel ze srazíku, tak jsem potkal toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 .....no comment, chudák auto!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) tak ta puma RULEZ Editováno: 9. Červen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machoš Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) Tý jóóó to je jak křídlo z Enterprise! Neřídil to Spock ? Editováno: 11. Červen 2009, autor: Machoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machoš Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Vsetínský (Valašský) autosalón : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.