Červen 21, 200916 r Ve čtvrtek po cestě do práce pěkně v koloně na 5. května jsem potkal tento kočárek..fakt je to auto strašně malinkatý:-)By mě zajímalo kolik to váží přišlo mi to neskutečně robustní...a škoda že nejsou vidět ty bačkůrky co to mělo vzadu:-) Upraveno Červen 21, 200916 r od Bylzde
Červen 21, 200916 r Ja som ho videl v Londyne, a proporciami mi pripominal skor natiahnuty Touareg ako limuzinu...
Červen 21, 200916 r Ještě kousek a evoluce dospěje zpět k autu A já přidávám jedno přažské, nepochopitelné, parkování
Červen 22, 200916 r nevím zda to tady někde je, ale dnes jsem dostal mailem.. Mladoboleslavské dopravní policie Pro případ, že by jste měli těžkou nohu na plynu se to může hodit. POZOR ! ! ! Mají modrou Fabii, značka je tam čitelná, takhle číhají na R10, dálnice Liberec- Praha, fotky pořízeny poblíž letadla...
Červen 22, 200916 r To tam to letadlo přistávalo? Sorry blbě jsem četl Z LETADLA Upraveno Červen 22, 200916 r od Woody
Červen 22, 200916 r nevím zda to tady někde je, ale dnes jsem dostal mailem..Mladoboleslavské dopravní policie Pro případ, že by jste měli těžkou nohu na plynu se to může hodit. POZOR ! ! ! Mají modrou Fabii, značka je tam čitelná, takhle číhají na R10, dálnice Liberec- Praha, fotky pořízeny poblíž letadla... ty jo mazec,to jsem ještě neviděl
Červen 23, 200916 r Jsou to ale kujóni! Chránit a pomáhat! Ale komu??? Vždyť neplatí pomalá jizda = bezpečná jízda.....
Červen 23, 200916 r Tak Rosťa19 mne inspiroval a ukládám sem své fotky zajímavého stroječku, který budil zájem vloni na Poděbradském náměstí (přímo pod sochou Jiříka z Poděbrad). Jen vím, že majitel je Čech, který žije nastálo v Kanadě a odtud i ten stroj je....... Co tomu říkáte?:
Červen 25, 200916 r Tak Rosťa19 mne inspiroval a ukládám sem své fotky zajímavého stroječku, který budil zájem vloni na Poděbradském náměstí (přímo pod sochou Jiříka z Poděbrad). Jen vím, že majitel je Čech, který žije nastálo v Kanadě a odtud i ten stroj je....... Co tomu říkáte?: Že už jsem tu loni dával fotky , ale ta mašinka byla žlutá
Červen 29, 200916 r škoda že jsem to dneska ráno nestačil vyfotit: Černá VRC Fábka I s EZ J (Jihlava) a nápisem na zádi: Lepší mrtvý frajer, než živý srab Na to mám jednu odpověď: Mrtvý..... prd ví!!! Když už si to dá na auto, tak ať i podle toho jede. Nám jenom překážel (jel cca 80km/h) a nezměrně mu to hulilo......
Červen 30, 200916 r Mu he heheeeee. Dobrý DINO!!! HILUX je dobrý autí. Měl jsem ho 2 roky jako služební!!! Je to nezmar!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.