Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Taky tady jednu máme. V Hummer provedení. Až pojedu okolo vyfotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 crazyduke ji prodal? Ano prodal, teď má VW Sharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 flitre ako z cirkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 flitre ako z cirkusu třeba se vrací z paintbalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Ve čtvrtek po cestě do práce pěkně v koloně na 5. května jsem potkal tento kočárek..fakt je to auto strašně malinkatý:-)By mě zajímalo kolik to váží přišlo mi to neskutečně robustní...a škoda že nejsou vidět ty bačkůrky co to mělo vzadu:-) Editováno: 21. Červen 2009, autor: Bylzde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ja som ho videl v Londyne, a proporciami mi pripominal skor natiahnuty Touareg ako limuzinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Něco z cesty na Moravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ještě kousek a evoluce dospěje zpět k autu A já přidávám jedno přažské, nepochopitelné, parkování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 nevím zda to tady někde je, ale dnes jsem dostal mailem.. Mladoboleslavské dopravní policie Pro případ, že by jste měli těžkou nohu na plynu se to může hodit. POZOR ! ! ! Mají modrou Fabii, značka je tam čitelná, takhle číhají na R10, dálnice Liberec- Praha, fotky pořízeny poblíž letadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) To tam to letadlo přistávalo? Sorry blbě jsem četl Z LETADLA Editováno: 22. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ta fabka je už dost profláklá s tou maskovačkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Jojo, ale pokud se dobre pamatuju, tak ze Strakonicky od Cukraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 nevím zda to tady někde je, ale dnes jsem dostal mailem..Mladoboleslavské dopravní policie Pro případ, že by jste měli těžkou nohu na plynu se to může hodit. POZOR ! ! ! Mají modrou Fabii, značka je tam čitelná, takhle číhají na R10, dálnice Liberec- Praha, fotky pořízeny poblíž letadla... ty jo mazec,to jsem ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Hmm dobrý maskování :-) NA tohle by se hodil antiradar... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Jsou to ale kujóni! Chránit a pomáhat! Ale komu??? Vždyť neplatí pomalá jizda = bezpečná jízda..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Kurnik, a je to vůbec právně možné? Takto se maskovat a měřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Taky mi to nepřipadá moc košér.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Tak Rosťa19 mne inspiroval a ukládám sem své fotky zajímavého stroječku, který budil zájem vloni na Poděbradském náměstí (přímo pod sochou Jiříka z Poděbrad). Jen vím, že majitel je Čech, který žije nastálo v Kanadě a odtud i ten stroj je....... Co tomu říkáte?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 mazec strojovna..... tady nějaký info..... http://www.icmn.cz/clanek/Can-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 taky jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak Rosťa19 mne inspiroval a ukládám sem své fotky zajímavého stroječku, který budil zájem vloni na Poděbradském náměstí (přímo pod sochou Jiříka z Poděbrad). Jen vím, že majitel je Čech, který žije nastálo v Kanadě a odtud i ten stroj je....... Co tomu říkáte?: Že už jsem tu loni dával fotky , ale ta mašinka byla žlutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Aspoň víš, že jsem to nikde nestahnul a fotil si sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 škoda že jsem to dneska ráno nestačil vyfotit: Černá VRC Fábka I s EZ J (Jihlava) a nápisem na zádi: Lepší mrtvý frajer, než živý srab Na to mám jednu odpověď: Mrtvý..... prd ví!!! Když už si to dá na auto, tak ať i podle toho jede. Nám jenom překážel (jel cca 80km/h) a nezměrně mu to hulilo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Dneska v Orlové, asi převážel svou tchýni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Mu he heheeeee. Dobrý DINO!!! HILUX je dobrý autí. Měl jsem ho 2 roky jako služební!!! Je to nezmar!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.