Srpen 7, 200916 r Tak ten zajíc je luxusní..... asi udělal hop a pak už se vezl....a jak je zakouslej do nárazáku...asi měl hlad....
Srpen 15, 200916 r Tak já taky něco přihodím. sice to není králík, ale jedna nezkutečná SPZ - RZ , kterou majitel dostal na svůj kamion čirou náhodou
Srpen 15, 200916 r kurnik to je aspoň traktor(prodanej z naší firmy) Upraveno Srpen 15, 200916 r od krozo
Srpen 19, 200916 r Luda:ta 2. fotka...co je to za stroj...?Silně mě to připomíná Kraz Pokud se nepletu stará osvěčená Tatra 111. Stím tahačem tzv rťákem jsem jezdil asi 4roky měli jsme ho pěkně udělanyho a STK nikdy nebyl problém.Ale to už je tak 15let.Jenom měl tmavši zelenou barvičku. Upraveno Srpen 19, 200916 r od Vlasta
Srpen 19, 200916 r Luda:ta 2. fotka...co je to za stroj...?Silně mě to připomíná Kraz Pokud se nepletu stará osvěčená Tatra 111. Jj. Přesně tak. Stará dobrá česká tatra 111;. Jedinný auto na světě co má svůj vlastní pomník
Srpen 19, 200916 r Stím tahačem tzv rťákem jsem jezdil asi 4roky měli jsme ho pěkně udělanyho a STK nikdy nebyl problém.Ale to už je tak 15let.Jenom měl tmavši zelenou barvičku. A máš fotky? Jestli jo, tak mi je pošli na E-Mail.
Srpen 19, 200916 r A máš fotky? Jestli jo, tak mi je pošli na E-Mail. To bohužel ne,jedinou co mám je T815 s návěsem ve stejnych barvách ofotím a vrznu ji sem,RT se používal jenom po okrese a na dopravu zboží z nádraží do skladu.Dnes uděláš fotku hned foťák má skoro každej mobil,ale tenkrát?Nemám ani fotky 110 tahače kterou sem měl po Tatře.Bohužel.
Srpen 24, 200916 r Velká škoda. Ještě ten eRŤáček jezdí nebo už projel kovošrotem? Já v tej firmě už 9let nemakám a dopravu jako takovou zrušily tak asi skončil chudák ve šrotu.
Srpen 28, 200916 r Zdar a sílu všem! Pár úlovku přes domácí dovolenou Zaměřil jsem se na fakany a mé překvapení a pobavení nebralo konců.... Jeden je asi spec. úprava - TD, když to má nalepený na 5. dveřích (je to zřejmě servaný z WV) A další je krásně upraven samo-domo. Má bezpočet děr v pátých dveřích (asi tam dřív bylo super křídlo) a skvělý vymalování CZ, typové označení a nejvíc mě pobavil fialový nápis NO FEAF!!! Nejsem skvělej angličtinář, ale F a R je sakra rozdíl! Aby majitelé neřekli že jsem sketa, mažu RZ Kvalitu omluvíte (je to mobilem)
Září 4, 200915 r Včera v Praze mi nedalo necvaknout tohoto staršího chlapíka na Babetě, ne nádrži měl nápis Harley Babetson Mustang.
Září 6, 200915 r Na téhle octě se mi zdálo, že je něco špatně, nejdřív jsem nevěděl co, ale pak mi to došlo. Má totiž alu z fábie, což by nebylo nic proti ničemu, kdyby ale zároveň z fábie neměl i pneu. Má tam rozměr 205/45 R16 místo 205/55 R16. To auto vypadalo dost směšně, velké podběhy, v nich malinká kolečka a okolo nich spousta prázdného prostoru. Nechápu jak na tom může jezdit, nehledě na to, jak mu musí kecat tachometr
Září 7, 200915 r Foceno 5.9. v Kolíně. Krásnej a pěkně barevně sladěnej SCOUTík. Nevíte někdo jaká je jeho funkce a v čem spočívá VÝZKUM DOPRAVNÍ BEZPEČNOSTI???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.