Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Luda:ta 2. fotka...co je to za stroj...?Silně mě to připomíná Kraz :)

Pokud se nepletu stará osvěčená Tatra 111.

Stím tahačem tzv rťákem jsem jezdil asi 4roky měli jsme ho pěkně udělanyho a STK nikdy nebyl problém.Ale to už je tak 15let.Jenom měl tmavši zelenou barvičku.

post-86-1250665689_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vlasta
Vloženo
Luda:ta 2. fotka...co je to za stroj...?Silně mě to připomíná Kraz :)
Pokud se nepletu stará osvěčená Tatra 111.

Jj. Přesně tak. Stará dobrá česká tatra 111;. Jedinný auto na světě co má svůj vlastní pomník :)

Vloženo
Stím tahačem tzv rťákem jsem jezdil asi 4roky měli jsme ho pěkně udělanyho a STK nikdy nebyl problém.Ale to už je tak 15let.Jenom měl tmavši zelenou barvičku.

A máš fotky? :o

Jestli jo, tak mi je pošli na E-Mail.

Vloženo
A máš fotky? :o

Jestli jo, tak mi je pošli na E-Mail.

To bohužel ne,jedinou co mám je T815 s návěsem ve stejnych barvách ofotím a vrznu ji sem,RT se používal jenom po okrese a na dopravu zboží z nádraží do skladu.Dnes uděláš fotku hned foťák má skoro každej mobil,ale tenkrát?Nemám ani fotky 110 tahače kterou sem měl po Tatře.Bohužel.

Vloženo
Velká škoda. Ještě ten eRŤáček jezdí nebo už projel kovošrotem?

Já v tej firmě už 9let nemakám a dopravu jako takovou zrušily tak asi skončil chudák ve šrotu.

Vloženo

Zdar a sílu všem!

Pár úlovku přes domácí dovolenou ;)

Zaměřil jsem se na fakany a mé překvapení a pobavení nebralo konců.... :palec2:

Jeden je asi spec. úprava - TD, když to má nalepený na 5. dveřích (je to zřejmě servaný z WV)

A další je krásně upraven samo-domo. Má bezpočet děr v pátých dveřích (asi tam dřív bylo super křídlo)

a skvělý vymalování CZ, typové označení a nejvíc mě pobavil fialový nápis NO FEAF!!! :smich:

Nejsem skvělej angličtinář, ale F a R je sakra rozdíl!

Aby majitelé neřekli že jsem sketa, mažu RZ

Kvalitu omluvíte (je to mobilem)

post-33603-1251437393_thumb.jpg

post-33603-1251437401_thumb.jpg

Vloženo

Na téhle octě se mi zdálo, že je něco špatně, nejdřív jsem nevěděl co, ale pak mi to došlo. Má totiž alu z fábie, což by nebylo nic proti ničemu, kdyby ale zároveň z fábie neměl i pneu. Má tam rozměr 205/45 R16 místo 205/55 R16. To auto vypadalo dost směšně, velké podběhy, v nich malinká kolečka a okolo nich spousta prázdného prostoru. Nechápu jak na tom může jezdit, nehledě na to, jak mu musí kecat tachometr :feve:

post-325-1252256107_thumb.jpg

post-325-1252256121_thumb.jpg

post-325-1252256136_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...