krocan Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 (editace) řeznictví v dominikáně Editováno: 4. Únor 2010, autor: krocan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 škoda že jsem to nestihl vyfotit, dneska jsem potkal na D1 u Klimkovic státní policii v nových barvách, ale nebyla to Škodovka ale Mitsubishi Outlander, vůbec jsem nevěděl že mají takové auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 řeznictví v dominikáně a to jai fotil nebo stáhnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 fotil,byl to mazec banány tam vozili v kolečku,na fichtlech jezdili ve třech, byl tam toho mrak.....prohrabu ještě fota a kdyžtak přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Tak tento taky moc v zimě nenajezdí ... (jinak takhle to dopadá, když si kopíte motorku a nemáte garáž) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 ta motorka musí na jaře ale vypadat..... na to bych neměl nervy ji tam takhle nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Ta motorka je fakt hustááááá. To jí radši prodat, než jí nechat takhle hnít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Tak ta motorka je fakt husta..... Majitel je asi best motorkar. Docela se divim, ze ta motorka jeste nezmizela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 škoda že jsem to nestihl vyfotit, dneska jsem potkal na D1 u Klimkovic státní policii v nových barvách, ale nebyla to Škodovka ale Mitsubishi Outlander, vůbec jsem nevěděl že mají takové auta Asi myslíš tyhle vozy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Tak tiez dam nieco "POLICAJNE"..... Takze ked "to" uvydite na ceste , tak sa nelakajte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Asi myslíš tyhle vozy ... Jo jo. Dneska rano jeli prez Porubu kolem me a houkali. Delala to fa KHMC z Opavy vozim tam baliky A uz tam maji MB SPRINTER 4krat4 sledovaci,monitorovaci,odposlouchavaci.... na strese asi 6kamer,svetelna rampa atd... kdybych nemel strach tak to blejsknu mobilem ale mota se kolem toho moc lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 naše autí pro radost, bohužel jsme ho museli prodat aby bylo na octávku , byl , jezdí někde na plzeňsku, klidně bych ho koupil hned zpět......... Teda kvůli oktávce prodat takovej skvost, že se nestydíš Já měl stříbrný kupé, 325i, a prodal jsem ho a koupil jsem fábii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Loni jsme byli na KARLŠTEJNĚ a po včerejším vysílání v TV jsem koukal opět na fotky, fotil jsem pro synovce vůz tažený koňma ale foto ze zadu jsem mu raději neukázal, ale vám můžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Asi hledá drobné na zmrzlinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 FUGAS: jako já vím že jsem blázen, ale nenapadá mě co jsi ty, když si místo báwa šel do fábie CRAZYDUKE: třeba jedl klobásu a neměl si kam utřít mastný prsty, já si je utírám třeba na hokeji do ponožek, ale on žádný nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Krocan: Njn, chtěl jsem nějakou funglovku, a na nic lepšího než fábii combi 1,4 16V jsem neměl peníze. Navíc tehdy byly auta daleko dražší než dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Asi myslíš tyhle vozy ... jojo přesně Asi si někdo udělal radost, tak jak v Praze s Hamrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Povodně prý nehrozí , už jen pár cenťáků a cesta nebude (Foceno ve Studénce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 (editace) Jo jo. Dneska rano jeli prez Porubu kolem me a houkali. Delala to fa KHMC z Opavy vozim tam baliky A uz tam maji MB SPRINTER 4krat4 sledovaci,monitorovaci,odposlouchavaci.... na strese asi 6kamer,svetelna rampa atd... kdybych nemel strach tak to blejsknu mobilem ale mota se kolem toho moc lidi... Tak se mi podarilo se svolenim vedouciho vyfotit toho Mercedesa... foceno mobilem. Editováno: 28. Únor 2010, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Som dnes našiel medzi staršími fotkami ešte z roku 2008. Slabšia kvalita, fotené mobilom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 A ešte niečo na leto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 to jl241: Krásnej predátor! Já mám taky úlovek. Trošku orezlá OCT I... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Ein scheisse Bus, ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Ja, ja! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 i já se podělím co jsem dnesak potkal tuto koktu z tuning clubu Prostějov u Kulturního domu a kavárny ve Smržicích vypadá moc pěkně viz. foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.