Červenec 21, 201015 r včera jsem předjížděl autoškolu......... jojo, to se asi učí samo v takovým autě........
Červenec 21, 201015 r Taky něco přidám Ten pes s přilbou je dobrej , no a ta Daily teda taky. Jak se to přihodilo, že by vlak na přejezdu? Doufám, že osádka to přežila. Upraveno Červenec 21, 201015 r od lucky.jack
Červenec 21, 201015 r Dailyna potkala Tatru s řepou, která se při nárazu převrátila borec prý přežil a měl jen pohmožděniny
Srpen 8, 201015 r Tak tuhle jsem vyfotil při návštěvě v Praze na Pankráci.nevím jestly si sám měnil kola nebo je ukradli ale škouby tam ležely.
Srpen 8, 201015 r Tak tuhle jsem vyfotil při návštěvě v Praze na Pankráci.nevím jestly si sám měnil kola nebo je ukradli ale škouby tam ležely. tak bud je kradena nebo majitel nema nahradni kola musi tam stat pěkně dlouho....
Srpen 10, 201015 r Aspoň že cihly dali, i když bůh ví jak na tom ty kotouče budou, pěkná sviňárna ...
Září 10, 201014 r tohle je(byla) určitě bílá a mame tady vítěze ,,lukyssek'' ano puvodní barva byla bílá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.