Prosinec 28, 201113 r Jedno je jisté-kdo tam parkuje a nemá na to nárok ten by potřeboval řádně přes tlamu! Nebo aspoň něco na přední sklo: http://www.kverulant.org/invalide.html dlouho jsem tu nebyl, ale toho Favorita malovaného válečkem jsem v Kolíně už taky viděl. To by byly gut fotečky
Prosinec 28, 201113 r Tak tachle hudak felina skončila, ja si ji jestě pamatuju jak to byla karka k světu, ach jo
Prosinec 28, 201113 r jj, myslim, ze bola v Autosport &Tuning - ale vtedy mala naraznik v style O1 RS, nie?
Leden 2, 201213 r A neměla náhodou i nárazníky v barvě. Pokud ano tak jsem jí viděl na tuning párty v Hrádku před pár lety.
Leden 3, 201213 r Opět přikládám mou novou foto sbírku 1,2) Fabii 1 jsem v téhle barvě viděl poprvé 3) rozdíl v kolech 4) parkování 1 5) parkování 2 6,7) zase kola . Upraveno Leden 4, 201213 r od Luďa
Leden 4, 201213 r Že je ta pátá fotka (parkování 2) focena na Hlavní třídě jak se jde dolů od Báňské Jojo je
Leden 4, 201213 r A ja si řikal že jsem to už někde viděl , ale z te zelene do dneška nemužu , kupovat dneska auto tak je v ni
Leden 5, 201213 r Nedávno byl jeden šikovný ukrajinec z Rožnova vyslán pro několikatunový kamenný blok do skladu... rutinně naložil šutrák na korbu, zapálil si a jel...Když v tom v kopci splašila se mu tatra na zadní...."kundo stará rezavá zdechlá" řval mrštnou češtinou ukrajinec... Měl štěstí, že za ním nikdo nejel a vytvořil tím neopakovatelný pohled, který by si zasloužil stát na Kopřivnickém náměsti ulitý z bronzu !!! Vétřieska jezdí bez zadní sklápěčky a poruch doteď....Přijel záchraný jeřáb...ukrajinec si zapalil a byl klidnější.... (zatáčka u sokolovny)Ještě předtím ukrajinec seskočil, zapalil si a šel se podívat co se to kurva děje na korbě... všimněte si, že sklápěčka je sice uplně na sračku, ale drží.... svědomití inženýři.... !
Leden 5, 201213 r ...Vétřieska jezdí bez zadní sklápěčky a poruch doteď.... Až na to, že to není Vétřieska (Praga V3S), ale Tatra 148 .
Leden 6, 201213 r Tak Praga V3S by byla pod tím blokem trošku jinde Jinak povedený fotky! Neříkám že jsem mistr světa v parkování, ale toto je taky masakr: O víkendu vyblejsknu toho slibovaného fakana, ale vezmu si na to foťák a ne mobil Upraveno Leden 6, 201213 r od Dodo-Kolín
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.