Červen 26, 201213 r Hmm Felicia a v pozadí Fábia...Pěkné A to jsem za chvilku potkal holanďana s Favoritem-jenže byl rychlejší než můj foťák
Červen 29, 201213 r tak to má super že na něho vyšlo takové pěkné číslo..... já bych chtěl mít taky takové štěstí....
Červen 30, 201213 r Nejsem si úplně jist jestli je to až taková výhra koupit si (nazývejme věci pravými jmény) takovouto SPZ. :kol-47:
Červenec 1, 201213 r Jsou jen 2možnosti. Buď ti to pomůže a nebo se po tobě budou vozit. každopádně u minulého auta jsem měl tak debilní číslo,že jsem nebyl schopen si za celé 4roky zapamatovat
Červenec 2, 201213 r No právě u ženy je takto "vymóděné" auto čiré zoufalství a okraj nevkusu. Cítím s tebou autíčko, ačkoliv jsi francouz, toto jsi si nezasloužil.....
Červenec 3, 201213 r Chlapci, aby toho nebolo malo, skusal som si tie riasy "osahat" a boli kovove! Kov nastriekany do tej strasnej farby... Inak toho auta je aj mne luto, predpokladam, ze ho vlastni nejaka pipka, co ma v hlave nas*ate...
Červenec 4, 201213 r este si mohol odfotit to auto aj z boku, tie "medvedikove" kolesa vyzeraju tiez paradne
Červenec 4, 201213 r clovek se obcas divi co vse muze potkat na silnici... za kvalitu se omlouvam, foceno jen na mobil Upraveno Červenec 4, 201213 r od Ozi Toretto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.