Září 4, 201212 r Jsem myslel tu fotografii od Král Zero Nultý 00 jak tam stojí ta rakušačka s pólem. To nie je POLO ale GOLF IV.
Září 4, 201212 r No jo, fakt. Podle toho velkého auta vedle vypadá nějak male, tak jsem se na to už víc nekoukal.
Září 6, 201212 r white power To bude armáda ne??? asi ňakej gang :D Jinej gang, ale velkej. Jen Tydýt nám chyběl :-D
Září 9, 201212 r Luďo .... potěšil jsi mé motoristickéoko Ty RTčka nebo ty Škoda autobusy (ŠM to není,že? ..... ŠL?)
Září 9, 201212 r Nebyl čas kouknout z blízka co to je ..... To je MIA ELECTRIC L. http://www.mia-electric.com/models/mia Upraveno Září 9, 201212 r od žralok
Září 9, 201212 r Ty RTčka nebo ty Škoda autobusy (ŠM to není,že? ..... ŠL?) Červený je RO, Modrý kulatý a šedá kastle sou RTO a se čtyřma světlama - opravený je ŠL 11 a ten v horším stavu ŠD11 nebo ŠL 11 turist. Tak se v nich nevyznám. ale M by nemělo bejt ani jedno. A šedej s kapotou je Praga RN Trambuska Š 706 (mlíkař), Tatru T111(jeřáb, PHM cisterna), Tatru T815 (vyprošťovák s radlicí), Avii A21 (valníček s plachtou) a Avii A30-31 (žlutý šásko) každej pozná. Ten zelenej veterán je FORD AA a modrá sklopka je CSEPEL.
Září 10, 201212 r Omlouvám se, není to MIA ELECTRIC L ale U. Nepodíval jsem se na to pořádně. L je označení pro dlouhou prosklenou verzi a U je něco jako zaplechovaná verze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.