Prosinec 19, 201212 r To nevím, ale jel tam Nicméně, ono to nemá ani veteránskou RZ, ale klasickou, tak nevím co si mám o tom myslet. Takže asi ano
Prosinec 27, 201212 r Tak jsem včera cestou z oběda ulovil na mobil tohoto veteranka kdybys chodil po Karlíně častěji, viděl bys v tom místě veterány často. mají je tam garážované, jezdím tam denně a koukám na ně
Prosinec 28, 201212 r milovicak: ja chodim po karline temer kazdy den, ale videl jsem ho tedko prvne... kde presne je parkujou?
Prosinec 30, 201212 r milovicak: ja chodim po karline temer kazdy den, ale videl jsem ho tedko prvne... kde presne je parkujou? jak je vjezd na autobusak na florenci, je tam placene parkoviste pro auta, tam ja denne jezdim a ty prostory pod viaduktama na leve strane uplne vzadu, tam to garazuji, v lete je tam vidim stavat venku
Leden 2, 201312 r ale tak z druhe strany pojem autem na piknik do přirody měni svuj vyznam ... si muže prostřit na kapotě a ma to i s prostiranim
Leden 2, 201312 r Ty vidiš to mě nenapadlo ... tak to je i na pikniky v zimě , si krasně sedne a ještě si ohřeje prdel
Leden 2, 201312 r Kucí vy máte fantas A ohledně techničáku: dřív zde jezdil puzzle trabant a v papírech měl: barevné
Leden 8, 201312 r jak to tak člověk vezme tak ty světla maj větši cenu jak cele auto .... teda pokud nema plnou nadrž
Leden 8, 201312 r No podle RZ bych tipoval,že to maj nějaký Indiáni a ono se zvláštní školou jde ruku v ruce inteligence...
Leden 12, 201312 r řidič (turek) tvrdil že auto neřídil a z místa činu odkráčel až poté ho našli PČR Upraveno Leden 12, 201312 r od KoNG
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.