Wojnar Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 To nevím, ale jel tam Nicméně, ono to nemá ani veteránskou RZ, ale klasickou, tak nevím co si mám o tom myslet. Takže asi ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milovicak123 Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Tak jsem včera cestou z oběda ulovil na mobil tohoto veteranka kdybys chodil po Karlíně častěji, viděl bys v tom místě veterány často. mají je tam garážované, jezdím tam denně a koukám na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 milovicak: ja chodim po karline temer kazdy den, ale videl jsem ho tedko prvne... kde presne je parkujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milovicak123 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 milovicak: ja chodim po karline temer kazdy den, ale videl jsem ho tedko prvne... kde presne je parkujou? jak je vjezd na autobusak na florenci, je tam placene parkoviste pro auta, tam ja denne jezdim a ty prostory pod viaduktama na leve strane uplne vzadu, tam to garazuji, v lete je tam vidim stavat venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Ubrusovej Yetík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milovicak123 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Dodobrý žrádlo! :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Jj-už jsem ho zahlédnul jednou a ujel mi. Ale 30.12. zaparkovanej už neměl šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Huuusty , stejnej ubrus mam na chate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Tak třeba to má jenom na chatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 To by mě zajímalo co má v techničáku napsáno za barvu, žeby ubrus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 PODPÁLIT!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 ale tak z druhe strany pojem autem na piknik do přirody měni svuj vyznam ... si muže prostřit na kapotě a ma to i s prostiranim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 A ohřevem od motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Ty vidiš to mě nenapadlo ... tak to je i na pikniky v zimě , si krasně sedne a ještě si ohřeje prdel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 (editace) Best hláška. Snad flákotu....... Editováno: 2. leden 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Tak to rovnou můžu zůstat v autě o ohřejvat se celej a né jen prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Kucí vy máte fantas A ohledně techničáku: dřív zde jezdil puzzle trabant a v papírech měl: barevné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Š120 facelift by OI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 jak to tak člověk vezme tak ty světla maj větši cenu jak cele auto .... teda pokud nema plnou nadrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 No podle RZ bych tipoval,že to maj nějaký Indiáni a ono se zvláštní školou jde ruku v ruce inteligence... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) Dobře to ale vykytoval Editováno: 9. leden 2013, autor: Dodo-Kolín 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Speciální mřížky výdechů na kapotě.. :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Kvůli chladnému nasávaní vzduchu.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 (editace) řidič (turek) tvrdil že auto neřídil a z místa činu odkráčel až poté ho našli PČR Editováno: 12. leden 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.