Duben 27, 201312 r sice to není z ulice,ale ze dne otevřených dveří ve Škoda auto Vrchlabí,ale myslím,že potěší
Duben 28, 201312 r Na černých kolech je to vždy fuj. Ale pokud člověk chce aby nevynikly a opticky tam byly jen čtyři černé díry, tak je to samozřejmě to nejlepší řešení.
Duben 28, 201312 r Black kola jsou zajímavější. Ale je to věc názoru. Ovšem černá zaujmou každého člověka jak fandu tak odpůrce - ale zaujmou, je to něco jiného. Vím o čem mluvím.
Duben 29, 201312 r Tento víkend na Sychrově se to takovéto skvosty hojně rojily. Měli sraz veteránci a bylo na co koukat.
Květen 3, 201312 r No sice jsme to už řešili o stránku zpět http://forum.skodahome.cz/topic/47447-fotograficke-ulovky-z-ulic-nove/?p=1758131 ale včera se mi naskytl další úlovek Než lihovka je lepší rovnou barva-dýl vydrží Upraveno Květen 3, 201312 r od Dodo-Kolín
Květen 3, 201312 r OBNOVA - dobrý protektor. Když ho můj otec před x lety koupil na svůj vůz měl 9mm vzorek. Když mi po 10 letech prodal své auto, samo i s těmi protektory, měl vzorek 7mm. Jeniná chyby bylo v tom, že to byla zimní guma a při nejmenším sněhu jsi se nikde nemohl vyškrábat, klouzalo to jako "sviňa" a brzdná dráha na sněhu o tom ani nemluvím.
Květen 3, 201312 r Než lihovka je lepší rovnou barva-dýl vydrží Jak jsem psal, už neznačím, ale když jsem značil tak křídou a z vnitřní strany, protože i křída je sviňa a i po roce je znát.
Květen 3, 201312 r Křídou ( respektive křídovým fixem ) značím a po půlroce ve sklepě to vždy přejedu mokrou mikrovláknovou rukavicí a křída je pryč, a ani žádné viditelné stopy po ní nezůstanou.
Květen 3, 201312 r Dneska v práci pro změnu sraz Audi R8 klubu.. No co vám budu povídat, lahoda pro oko a pro sluch? LUXUS!
Květen 3, 201312 r Ty poslední dvě červené jsou V10 Zkoušel jsem mačkat dálkáč, ale zase se mi otevřela jen Fabie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.