milan1971 Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 sice to není z ulice,ale ze dne otevřených dveří ve Škoda auto Vrchlabí,ale myslím,že potěší 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 nevím, mi ta kombinace s černou přijde hrozně laciná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Mě se nelíbí na těch černých kolech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Na černých kolech je to vždy fuj. Ale pokud člověk chce aby nevynikly a opticky tam byly jen čtyři černé díry, tak je to samozřejmě to nejlepší řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Být to moje taky bych volil jinou barvu kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Black kola jsou zajímavější. Ale je to věc názoru. Ovšem černá zaujmou každého člověka jak fandu tak odpůrce - ale zaujmou, je to něco jiného. Vím o čem mluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Denis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Dneska jsem před obchodem taky natrefil na něco, co si zaslouží zveřejnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Tim bych se bal i vyjiždět, krasnej kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Užasná kára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Tento víkend na Sychrově se to takovéto skvosty hojně rojily. Měli sraz veteránci a bylo na co koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Pár let budu ještě hýčkat Octu a budu taky takhle jezdit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Jeden ulovek z dneška 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Něco takového bych taky chtěl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Firebird , mnam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 A k tomu autu mít ještě benzínovou pumpu Jinak je to nádherná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 (editace) No sice jsme to už řešili o stránku zpět http://forum.skodahome.cz/topic/47447-fotograficke-ulovky-z-ulic-nove/?p=1758131 ale včera se mi naskytl další úlovek Než lihovka je lepší rovnou barva-dýl vydrží Editováno: 3. Květen 2013, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 OBNOVA - dobrý protektor. Když ho můj otec před x lety koupil na svůj vůz měl 9mm vzorek. Když mi po 10 letech prodal své auto, samo i s těmi protektory, měl vzorek 7mm. Jeniná chyby bylo v tom, že to byla zimní guma a při nejmenším sněhu jsi se nikde nemohl vyškrábat, klouzalo to jako "sviňa" a brzdná dráha na sněhu o tom ani nemluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Tak tohle je fakt góóól :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Než lihovka je lepší rovnou barva-dýl vydrží Jak jsem psal, už neznačím, ale když jsem značil tak křídou a z vnitřní strany, protože i křída je sviňa a i po roce je znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Křídou ( respektive křídovým fixem ) značím a po půlroce ve sklepě to vždy přejedu mokrou mikrovláknovou rukavicí a křída je pryč, a ani žádné viditelné stopy po ní nezůstanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Dneska v práci pro změnu sraz Audi R8 klubu.. No co vám budu povídat, lahoda pro oko a pro sluch? LUXUS! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 tak to je v r.ti , parkoviště mych snu a ja tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Ty poslední dvě červené jsou V10 Zkoušel jsem mačkat dálkáč, ale zase se mi otevřela jen Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.