Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jsi měl skusit muj :D ... kruci jak bych věděl že je takova akce možna bych ukecal šefika aby mi pujčil svoji :D

To než jezdí v Mercedes Benz ML63 od AMG :D

tak naš je vysazeny na audi ;) a už to přenesl i na mně :D ... kurnaměl jsi jedne vykuchat šaltrpaku a poslat mi ji :D

čoveče ty tam seděli na terásce a pořád si to hlídali, ono si vem kolik stály dohromady, a kort to černé, to bylo nějaké super dupr :)

tak to spiše smrdělo nějakym upravcem :D 

Taky přidám jednu fotku, co jsem před nějakou dobou vyfotil   ;).. Sice to není audi, ale taky dobrý  :kol-28:

post-35598-0-94595700-1367598495_thumb.j

Joo a ty vedle jsou Haťapky ?  :D

V10 v té červené R8 - to je žihadlo. Měl jsem možnost sice v jiné, ale s tímto 10 válcem chvilku pojezdit a naprostý úžas. :kol-27:  Motor je stejný jako je v Lamborghini. :kol-28:

Taky přidám jednu fotku, co jsem před nějakou dobou vyfotil   ;).. Sice to není audi, ale taky dobrý  :kol-28:

4M5? ..hm..to je odkud...4M4 má Přerov :) a kolem mě to to nejezdí

Viděl jsem jej zatím jen párkrát přímo v Olomouci, ale muže být odkudkoliv z Olomouckého kraje.. :kol-32:

...todle jezdilo na svatbě kolegovy dcery...

post-81269-0-50665800-1367697830_thumb.j

post-81269-0-49061600-1367697831_thumb.j

Olomouc má to jeden pán co sbírá skvosty a na každém má podobně vymazlenou SPZ :D

Když rakev tak pořádnou :kol-28:

post-30895-0-78722700-1367865380_thumb.j

je to sice par dni co jsem tohle potkal, ale nejak jsem uplne zapomnel na to ze jsem to fotil... :)

post-43796-0-64933500-1367865548_thumb.jpost-43796-0-03073100-1367865557_thumb.jpost-43796-0-45439600-1367865564_thumb.j

Hmm tleskám originalitě, za to provedení je žalostné.  :kol-29:

Víte někdo z čeho jsou ty mlhovky?

Já sázel na Kiu Ceed

:-)

Upraveno od kokta7

Jste se měli zeptat majitele :D 

JInak ta rakev je pecka :D :D :D 

Moc se mi to nelíbí, ale ta mračítka jsem viděl v reálu na jednom černém SII, který jezdí po Ostravsku a v reálu to nevypadá vůbec špatně.  :kol-47:

Co se masky týče, docela by mě zajímalo, zda je to nějaký celochrom alá Milotec (tj. nerez lišta po celé ploše "šprušle"), nebo zda se jedná o omsa-line styl, tenounké, decentně vypadající nerez proužky, které vyplní tu mezeru (viz. ODKAZ).

Protože to z odkazu bych možná rád koupil, jen jsem to ještě nikdy neviděl v reálu. Idea je taková, že by to mohlo být hrozně nenápadné a decentní, jen by to lehce zvýraznilo šprušle. Ale jestli ten Superb z fotky má právě toto (dělá-li se to pro SII vůbec), je to hodně výrazné a nelíbí se mi to.. Asi nezbude, než to risknout a zkusit  :kol-32:

EDIT: ne, to bude asi opravdu od Milotecu, stejně jako ostatní doplňky - viz. ODKAZ.

Upraveno od _Denis_

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.