Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Repráček a je hotovo a nebo klapky. :kol-47:

Nebo píšťalku ne?   :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:

to nechci, to se mi vůbec nelíbí 

Nebo píšťalku ne?   :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:

To ne to si dávají maníci s fabiema 1.2HTP. :kol-28:  :kol-28:  :kol-28:

2 Stringo

Byla to jen ironie. :kol-31:  Bohužel z dieselu asi kloudný sportovní zvuk nedostaneš. Někdo se už o to pokoušel ( rozevřením zadního tlumiče a pohrání si s přepážkami ), ale mělo to pak nějaké následky, ale už nevím jaké. Zvuk nejspíš budeš muset oželet. 

No to slýchávám stále, jak na to narazím, ale třeba když jsem měl starého Golfa II v dieselu a praskl mi tlumič výfuku, tak to byl rachot dobrej, tak proč by to nějak nešlo i na Octavii  :kol-32:

No to slýchávám stále, jak na to narazím, ale třeba když jsem měl starého Golfa II v dieselu a praskl mi tlumič výfuku, tak to byl rachot dobrej, tak proč by to nějak nešlo i na Octavii  :kol-32:

Já mám komplet trubku od turba do zádu a zvuk je jen to štěká turba a žádnej sportovní zvuk to není to přece benzín

U Octy 2 to jde hůř řešit tam je asi jiný katík a sběrač že ??

U Octy je problém se snímačema... za 14 dní jdu na vaření koncovek výfuku, tak zkusím sundat tlumič co to bude dělat a když nic zajímavího, seru na to a už to řešit nebudu (vím, že benzín z toho neudělám  :kol-28: )

Počkat tak natankuj benál a je to :D To bude střela :D

Jinak slyšel jsem jednou naftové BMW na drift závody.Točilo asi 7 tis. Joo to byl zvouček.

:_icon_smich2: nebo takhle to zkusit no... určitě by potom nějakej zvláštní zajímavej zvuk vyšel z auta...

Upraveno od Stringo

Ty jo 7tis otáček to by mě vystřelil motor z auta stačí když to točej na emisích kolem 4.5tis a jdou na mě mdloby :kol-26:

Zátiší s Monte Carlem...

post-18950-0-36775500-1413486095_thumb.jpost-18950-0-58030400-1413486144_thumb.jpost-18950-0-40452400-1413486180_thumb.j

:kol-47:  ...to musí byť bordelu v peľovom filtre  :kol-28:

No já ne..já jsem se jen přifařil,ale paní vychovatelka ze školy tam stává pravidelně,tak nevím jak je je na tom ona  :kol-28:

treba ju prezrieť :D ..vlastne ten peláč  :kol-28:

ja by som sa na to podujal, udrzba to je moje :kol-18:

No to já též...ale su ženatej.  :kol-46:

Ved aj ja, ale to nie je telesna vada. No keby ma tak moja pocula :kol-40::kol-15:

Slyšet Tě nemusí, stačí když si to tady přečte :kol-29:

no nastastie sem nechodi a ked mna vidi za compom ironicky poznamena '' no co chlapci sa zase bavia o anglicakoch?'' :kol-135:

No to já též...ale su ženatej.  :kol-46:

To je nejaká telesná vada ?

no nastastie sem nechodi a ked mna vidi za compom ironicky poznamena '' no co chlapci sa zase bavia o anglicakoch?'' :kol-135:

Koukám všude je to stejný :D  :kol-28:

• 2 měsíce později...

Tak jsou Vánoční svátky a na návštěvy vyráží "velmi zkušení, zruční a nesobečtí řidiči".  :kol-28:  Takto to vypadalo jeden den u nás, když se potkají dva mam*di. V tomto případě se sešli 2 umělci standardem u nás je jeden mam*d denně. Pak aby ostatní měli fiata 126. 

post-53999-0-91894000-1419761159_thumb.j

Upraveno od Sniper_2003

Zavolat cajty. Pokud jsou na parkovišti pruhy tak to musí řešit. Aspoň tak mi to bylo kdysi řečeno. Jinak zaparkovat natěsno vedle a ať se mamrd stará...

Ten černý stojí nějak špatně?

Myslím, že ho "vyhnal" už ten bílý. Myslím, že vedle něj by jsi ani Ty nezaparkoval jinak.

Takže mam*da vidím jen jednoho.

Jo, a dost často ta parkovací stání moc neodpovídají dnešním vozům, auta jsou prostě čím dál víc širší, přitom ty čáry jsou tak pro Fabie...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.