Říjen 13, 201410 r Nebo píšťalku ne? To ne to si dávají maníci s fabiema 1.2HTP. 2 Stringo Byla to jen ironie. Bohužel z dieselu asi kloudný sportovní zvuk nedostaneš. Někdo se už o to pokoušel ( rozevřením zadního tlumiče a pohrání si s přepážkami ), ale mělo to pak nějaké následky, ale už nevím jaké. Zvuk nejspíš budeš muset oželet.
Říjen 13, 201410 r No to slýchávám stále, jak na to narazím, ale třeba když jsem měl starého Golfa II v dieselu a praskl mi tlumič výfuku, tak to byl rachot dobrej, tak proč by to nějak nešlo i na Octavii
Říjen 14, 201410 r No to slýchávám stále, jak na to narazím, ale třeba když jsem měl starého Golfa II v dieselu a praskl mi tlumič výfuku, tak to byl rachot dobrej, tak proč by to nějak nešlo i na Octavii Já mám komplet trubku od turba do zádu a zvuk je jen to štěká turba a žádnej sportovní zvuk to není to přece benzín U Octy 2 to jde hůř řešit tam je asi jiný katík a sběrač že ??
Říjen 14, 201410 r U Octy je problém se snímačema... za 14 dní jdu na vaření koncovek výfuku, tak zkusím sundat tlumič co to bude dělat a když nic zajímavího, seru na to a už to řešit nebudu (vím, že benzín z toho neudělám )
Říjen 14, 201410 r Počkat tak natankuj benál a je to To bude střela Jinak slyšel jsem jednou naftové BMW na drift závody.Točilo asi 7 tis. Joo to byl zvouček.
Říjen 14, 201410 r nebo takhle to zkusit no... určitě by potom nějakej zvláštní zajímavej zvuk vyšel z auta... Upraveno Říjen 14, 201410 r od Stringo
Říjen 16, 201410 r Ty jo 7tis otáček to by mě vystřelil motor z auta stačí když to točej na emisích kolem 4.5tis a jdou na mě mdloby
Říjen 17, 201410 r No já ne..já jsem se jen přifařil,ale paní vychovatelka ze školy tam stává pravidelně,tak nevím jak je je na tom ona
Říjen 18, 201410 r no nastastie sem nechodi a ked mna vidi za compom ironicky poznamena '' no co chlapci sa zase bavia o anglicakoch?''
Říjen 21, 201410 r no nastastie sem nechodi a ked mna vidi za compom ironicky poznamena '' no co chlapci sa zase bavia o anglicakoch?'' Koukám všude je to stejný
Prosinec 28, 201410 r Tak jsou Vánoční svátky a na návštěvy vyráží "velmi zkušení, zruční a nesobečtí řidiči". Takto to vypadalo jeden den u nás, když se potkají dva mam*di. V tomto případě se sešli 2 umělci standardem u nás je jeden mam*d denně. Pak aby ostatní měli fiata 126. Upraveno Prosinec 28, 201410 r od Sniper_2003
Prosinec 28, 201410 r Zavolat cajty. Pokud jsou na parkovišti pruhy tak to musí řešit. Aspoň tak mi to bylo kdysi řečeno. Jinak zaparkovat natěsno vedle a ať se mamrd stará...
Prosinec 28, 201410 r Ten černý stojí nějak špatně? Myslím, že ho "vyhnal" už ten bílý. Myslím, že vedle něj by jsi ani Ty nezaparkoval jinak. Takže mam*da vidím jen jednoho.
Prosinec 28, 201410 r Jo, a dost často ta parkovací stání moc neodpovídají dnešním vozům, auta jsou prostě čím dál víc širší, přitom ty čáry jsou tak pro Fabie...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.