Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to je samozřejmě i můj případ, předpisy ty jsou pro mne něco jako bible... ;)

Znal jsem i ten orgán co v něm jezdil a kolikrát i nějakým tím promilem....

A jako paradox dojeli strýce před Lbc a nalepili se mu na zadek, ten samozřejmě zrychlil a to se opakovalo a tak kolem 150 km/hod ho předjeli a zastavili a chtěli i zkasírovat - strýc je z D a ty německé SPZ je nějak přitahovali.... a tak jim tenkrát ctěl zaplatit v DM a chtěl vrátit zpět na 500,- DM a opět v markách. Vše plynulou češtinou. A hrozně se strýc divil, že ho rychle pustili a popřáli šťastnou cestu....

Vloženo
pamatuješ si ještě na zelenou Mazdu ? Hodně s ní lítali od Příšovic do Lbc....než ji rozštípali.... ;)

Dle mých info se budou kupovat AUDIny S6 a BMW řady 5, co jsdem zaslechl, tak snad 120 Audin a 100 bavoráků. Ale není to podloženo, tak že opravdu nevím, nicméně to by už kucí policajtský dostali dobré vybavení, pokud se to zakládá na pravdě

Vloženo

A když jsme u toho, tak rakušáci to na dálnicích okolo Vídně směr Znojmo a Budapešť (Blava) honí v černých Porsche Cayenne GTS, BMW5(černé a červené jsem viděl) a na co jsem čuměl byla ALFA Romeo 159 Sportwagon 2,4JTD (světle modrá). Vše černé folie na zadních dveřích a potom jen majáček na střechu, modroblik za čelním sklem a v zadu dva stroboskopy + červeně blikající nápis STOP POLIZEI. Viděl jsem je v akci třikrát, dva slováci a jeden rumun to odesrali, no jak přilítli a odstavili to auto, tak mi až zamrazilo, jak byli razantní, ale asi tak to má být. Já jezdím po Rakouských dálnicích cca do 140 max. 145 a zatím vše OK, ale jak je omezení, tak jedu přesně a nebo méně, hold EURo je EURo. Jinak označené v barvách POLIZEI mají hodně Transportery a Golfy

Vloženo (editace)
sorry za OT, ale tady jsou mlhovky jen zaslepené, já moc dobře vím, kde je OI má :D

No tak schválně, kde je má??? ;)

Editováno: , autor: OTDi
Vloženo
Patek 12:30 na Libenskem zamecku jsem svedcil zenichovi a svatba co byla po nas prijeli takovyma a jeste dalsima neuverejnenyma pekacema :D

ještě něco těch plechovek ;) je tady

Vloženo

Taky neco prihodim, Interspar Brno Videnska. Pan vyjel z Shellky a malem se pak nevlezl do najezdu na parkoviste, nevim jestli to tak je u vsech "techto" lidi, ale jezdit moc neumeji a nebo si mysli ze jim auto za 5mega da urcitou suverenost ... ovsem auticko se povedlo ... jeste mozna do laku toho predniho asistenta a bude to perfektni :p

post-19529-1214976280_thumb.jpg post-19529-1214976363_thumb.jpg post-19529-1214976392_thumb.jpg

Vloženo
Pred casem mel kamos svatbu a mel svat. auto Hummera. On jel v H1 a nevestinka v H2. Pekne vozitka. Ale v H1 spropadene malo mista.

Nespletl sis H1 s H3 (ten je jako Jeep Grand Cherokee)???

Vloženo (editace)

No ja bych rekl, ze zalezi od upravy te H1 ... jen v US army meli pres 15 verzi H1ky ;)

The M998, M998A1, M1038 and M1038A1 HMMWVs are cargo/troop carrier configurations of the HMMWV family. They are used to transport equipment, materials, and/or personnel. The vehicles are equipped with basic armor and used to transport equipment, materials, and/or personnel. The cargo carrier configuration is capable of transporting a payload (including crew) of 2,500 pounds and the troop carrier is capable of transporting a two man crew and eight passengers. Both use a troop seat kit for troop transport operations. The cargo/troop carrier can also be configured in a four man crew configuration. The vehicles can climb 60% slopes and traverse a side slope of up to 40% fully loaded. The vehicles can ford hard bottom water crossing up to 30 inches without a deep water fording kit and up to 60 inches with the kit.

Takze ;) Jestli je misto pro 10 lidi malo ;) Tak nevim no ;)

Editováno: , autor: MichalF

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...