garny Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 muj ulovek to není, ale maximálně mě posekal , 3 blondýnky lol lol Tak hlavně zda mají dobrou pojistku kočičky... protože vetšinou pojištovna neproplácí škodnou událost mezi vozama jedné firmy a nebo jednoho majitele či rodinné příslušníky vedené na stejné adrese.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 muj ulovek to není, ale maximálně mě posekal , 3 blondýnky lol lol To už tu proběhlo. Dokonce tady byla fotka i ze zadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Kobyla ve znaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) jedno MBčko... pěkný, ale srala mě ta zadní mlhovka! Editováno: 12. Říjen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) Dnes jsem viděl jedno na ICOMu v Jihlavě, děda ho měl asi od 18 jako své první auto, i lak byl origo Editováno: 17. Říjen 2008, autor: davon necituj posl. prispevek - bod. 4 pravidel fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Taky asi zanedbal nejakou udržbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 A ani připoutanej není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 (editace) Jedna felda vs nezabrzdenej nakladal... Jinak teda stala normalne mezi tou skoduli a tim pezotem... Editováno: 14. Říjen 2008, autor: Octavius84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 tak to je jenom plechařina ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Hezky pěkně..to vcelku i potěší..když přijdeš k autu a ono je ,,trchu" skrable od nakladaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 ještě že tam nikdo nešel po chodníku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Dne 9.10.2008 v Karvine na namesti . Foceno mobilem , sorac za kvalitu. Jinak zname z Autosalonu v Ostrave , ARcars. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 slint ... bral bych takový autičko na svezení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) Pár fotek z východu... 1) jeden postarší krasavec z východu 2) tuner 3) takhle se tu opravuje silnice (není to úplně vidět, ale je tam hrbol jako prase - původně tam byla díra jako prase. tu zalátovali a pak si vzpomněli, že tam patřej nějaký kabely nebo co...) Editováno: 17. Říjen 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 jedno MBčko... pěkný, ale srala mě ta zadní mlhovka! Dnes jsem viděl jedno na ICOMu v Jihlavě, děda ho měl asi od 18 jako své první auto, i lak byl origo Jedno MBX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Upravená Š 1203. s výbavou lepší než nový sanitky. Jedinná zvýšená střecha v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Jedno MBX Jo tohle znám jeden děda z Vysočan - pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Ti naši "tmavý" spoluobčané už neví kde by kradli!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ty vole videt a byt viden ne, pico ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) Někteří lidi jsou fakt prasátka Editováno: 21. Říjen 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Dne 9.10.2008 v Karvine na namesti . Foceno mobilem , sorac za kvalitu. Jinak zname z Autosalonu v Ostrave , ARcars. jj taky jsem ho tam videl v ten den a koukal ty jsi z karvine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ty vole videt a byt viden ne, pico ? jj tenhle tuzning potkávám občas na KLadně a párkrát jsem ho potkal na dálnici Praha - Kladno a svítil je parkovačkama!!!!!! NO COMENT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ty vole videt a byt viden ne, pico ? Pěkný dálkáče. By se mi hodily na Tatru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 jj tenhle tuzning potkávám občas na KLadně a párkrát jsem ho potkal na dálnici Praha - Kladno a svítil je parkovačkama!!!!!! NO COMENT Ty bláho kde na Kladně, tohle UFO jsem tu ještě nepotkal. Tohle bych nepřehléhl, obzvlášť když by svítil s tím arzenálem na střeše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Upravená Š 1203. s výbavou lepší než nový sanitky. Jedinná zvýšená střecha v ČR. to není pravda,bylo jich uděláno více a dokonce jedna jezdí /jezdila v Táboře/ DIESEL ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.