perníkář Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 5,7 litres teď si vem že budeš popojíždět v kolně v centru třeba na Nuselském mostě jednou jsem tam zkejsnul dvě hodiny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tak na korbu prihodis nejaky sudy s naftou, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 ještě že mi to neříká pane..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Bych řek, že spíš sudy s benálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabra Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 jak to taky muze vypadat pri nataceni akcniho filmu, je to v praze, auta francouzska neb zmenili lokaci na pariz... tohle jen cast, za cca 3 dny tam zlikvidovali tak na 50 autaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ty krávo! Co se tam natáčelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Že by KOBRA 11 po francouzku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak to je mazec. To vypada tak na Kobru 11 Jinak ten Dodge, jeden jezdi i v Brne a jen slyset ten zvuk je balada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabra Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tohle konkretne je ve studentske, ale hlavni se delo na zikove, ta byla lemovana takovymi auty po cele delce a ty tam mastily. byl to GI JOE, cast ukazovcali i v te dobe v televizi, jak jim nestastne ten HUmmer vletel vparze u Hiltonu pred ten autobus co jej pak smetl. nektera auta meli nadrz /=vybuch, ohen/, nektere ruzne navarene rozperky vevnitr aby se hezky neformovali /asi/ a tak. nektera vypadala pred znicenim zachovale, neco byl jen skelet. hummery mely na sobe ruzne nastavce na likvidaci tech aut. kasmeru meli i na motorkach, docela odvaha. pracujeme pobliz v thakurce tak jsme si leto aspon na chvili zpestrili )) hodne je i na youtube /http://www.youtube.com/watch?v=DXuiRep-tGY treba/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 tak to je mazec. To vypada tak na Kobru 11 Jinak ten Dodge, jeden jezdi i v Brne a jen slyset ten zvuk je balada však je to focený v Brně !! Poblíž konečný 5 šaliny, u Štefáničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tohle stálo v Géčku v Českých Budějovicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 NEVÍM VÁŽNĚ NECHÁPU NECHÁPU CO JE TO ZA TAKOVOU ÚŽASNOU ZÁBAVU ROZBÍJET CIZÍ VĚC TEN ČLOVĚK NA TO TŘEBA CELEJ ŽIVOT ŠETŘÍ A PAK PŘÍJDE BANDA NĚJAKEJ KOKOTŮ TO VÁŽNĚ ŘÍCT JINAK NEJDE... FAJN POKUD NA ZASTÁVCE VYSYPOU NA ZEM KOŠ, ČI NĚCO POMALUJOU OK TO SE DÁ JEŠTĚ ZKOUSNOUT, ALE TOHLE..... MI NEŘÍKEJ ŽE TO NIKDO NESLYŠEL TAKOVEJ RÁMUS TO MUSEL BÝT KDYŽ TU FELDU NIČILI.... U DVEŘÍ ŘIDIČE TAM JE TO ÚPLNĚ JAKOBY NĚJAKOU TYČÍ ČI CO JÁ VÍM ÚPLNĚ PROHLÍ TO MUSEL BÝT RACHOT A TO JE CCA 50 m OD TOHO HNED PANELÁK NECHÁPU VÁŽNĚ NECHÁPU Njn, tak nejak. Ale stejne se mi to zda divny, ze by to tam pak dotycnej nechal, at si to lidi rozeberou, ja bych s tim rozhodne neco udelal, i kdyby mi to mela pojistovna proplatit jako totalku, coz tohle urcite nebylo, teda puvodne Jak pises, kraval to musel byt hroznej, ale asi lidi nevidi a neslysi, co nechteji. A v pul ctvrty rano to stejne vetsina lidi zaspi, a ted ma malokdo otevreny okno. Ale i tak, rozhodne na tech autech nepracovali minutu a tech poskozenejch a oznacenejch tam bylo dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Nefotil sem já,ale kámoška.Státní taxi na Kubě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) Tohle stálo v Géčku v Českých BudějovicíchŠkoda 130 LR - na svoji dobu suprovej kousek. Editováno: 8. leden 2009, autor: davon citace jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Sice uz ho mam pres mesic ale hodim to sem taky ... Brno Masarykova ulice ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 už má na tom i značky, nevím čím to, ale vidím ho každej den, jednou na Veveří, jednou v Komíně, jednou v Modřicích, ten borec je snad všude, ale nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Potupně se zaptám co to je? Nějak to nepoznám, podle zadního loga Nissan? ta prdel by odpovídala exot. japonci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Nissan GT-R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Nissan GT-R R35 se mi zda Petta byl rychlejsi Editováno: 9. leden 2009, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) JJ Díky, mátlo mě to logo vepředu v masce, pěkný vozítko. Japončíci tohle taky umí... Editováno: 9. leden 2009, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Potkal jsem černý v Plzni - moc příjemnej zvuk - ve meste a koloně jsem se ho držel, ale když jsme najeli na dalnici, tak si mě dal hezky ke svačince - muj Superb 2.8 142kW fakt nestihal. Moooc pěkná kára. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 NO MÁ TO DOCELA SLUŠNÉ ZRYCHLENÍ.....TO MUSÍ TRHAT ŘIŤ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Sice uz ho mam pres mesic ale hodim to sem taky ... Brno Masarykova ulice ... Masarykova třída ale neni pro běžný ježdění, ne?!? Editováno: 9. leden 2009, autor: rorda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Masarykova třída ale neni pro běžný ježdění, ne?!? Tohle taky není běžný auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Zrychlení to má sice pěkné ale vždy se tomu tak akorát vytlemim když nějaký blbeček to osolí a po 500 metrech ho dojedu a tlemim se mu do ksichtu když stoji opět na červeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.