Březen 6, 200916 r A vteřinu odměřenou palubními hodinami stroje nebo vlastníma ?Ať furt jen neplákeme, ještě něco jsem dnes vyfotil - kdo ví jestli se takovej svítící nosič dělá i na škodovky jj, je to origo, dělalo se to pouze na nissan x-trail a říkají tomu safari světla a je to docela hezký
Březen 8, 200916 r Sice blbá fotka ale v reálu to vypadalo mnohem lépe...Jaguar no jo, ale tak fotil si to ty, tak tě to omlouvá, my víme že nejsi dokonalej :smich:
Březen 8, 200916 r Palo: já jsem naprosto dokonalej! chceš vidět co jsem si přivez z plesu?To jsou ulovky jako blázen...Tombola prostě patřila nám a ten horáč byla třetí cena
Březen 8, 200916 r Palo: já jsem naprosto dokonalej! chceš vidět co jsem si přivez z plesu?To jsou ulovky jako blázen...Tombola prostě patřila nám a ten horáč byla třetí cena a kolik tě to stálo?
Březen 8, 200916 r 'Dakie': koupili jsme listky do tomboly za 900,-Kč a vyhráli jsme 5 cen: horáče,poukázku na wellness 5 návštěv-masáže,dárkové balení becherovky,bílé víno a deštník.
Březen 8, 200916 r ty woe, tombola za 900 ale tak za ty ceny to stojí kolik stál jeden lístek? na tomhle plese tak 50?
Březen 8, 200916 r Dakie: lístek byl za 25,-Kč a byla to děsná pranice o ty lístky.My jsme koupili cca 35 listku ale pokaždé v jiném časovém období a ne naráz.
Březen 8, 200916 r 'Dakie': koupili jsme listky do tomboly za 900,-Kč a vyhráli jsme 5 cen: horáče,poukázku na wellness 5 návštěv-masáže,dárkové balení becherovky,bílé víno a deštník. kolo z číny za 59,-Kč , wellness OK, becherovka - tak snad jen už s tím tinicem, vínu nerozumím a nepiju ho a deštník, tak ten bych ti strčil do úst a roztáhl, do zadku ne, to by se ti ještě náhodou mohlo líbit :smich: ty jsi dokonalý o tom není pochyb, ale jak pro koho si zapomněl dodat
Březen 8, 200916 r Ja myslel Romario, ze stupne vytezne tomboly byly nasledujici : 1 - Porsche 911 Cabrio 2 - Skoda Superb II 3 - Horske kolo Upraveno Březen 8, 200916 r od Zdenal C.
Březen 8, 200916 r tak Bono Vox je vlastně z MB tu fabku neznáte někdo ? zrcátka z A5tky na fabii jsem ještě neviděl .. :-P
Březen 8, 200916 r ZdenalC: jo jo...to by bylo super ale já jsem spokojený i s tím kolem jak píše můj mazlíček Palo za těch 59,-Kč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.