MichalF Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak kdo z nas prvni chyti Yetiho na ulici ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kdo ho první chytí do garáže ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Nechapu, co je tohle za HOVADO! brzo bude "bum" za jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Sice blbá fotka ale v reálu to vypadalo mnohem lépe...Jaguar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Tuctovka Editováno: 5. Březen 2009, autor: Rocky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tie skla mi pripominaju superba 2koveho...inak taku to lod by som nikdy necel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tuctovka V Praze už dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 A vteřinu odměřenou palubními hodinami stroje nebo vlastníma ?Ať furt jen neplákeme, ještě něco jsem dnes vyfotil - kdo ví jestli se takovej svítící nosič dělá i na škodovky jj, je to origo, dělalo se to pouze na nissan x-trail a říkají tomu safari světla a je to docela hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tuctovka no jo a ještě ta RZ "agent" 0007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Heh sice to není auto-moto ale úlovek to je ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Sice blbá fotka ale v reálu to vypadalo mnohem lépe...Jaguar no jo, ale tak fotil si to ty, tak tě to omlouvá, my víme že nejsi dokonalej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Palo: já jsem naprosto dokonalej! chceš vidět co jsem si přivez z plesu?To jsou ulovky jako blázen...Tombola prostě patřila nám a ten horáč byla třetí cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 jj je to tuctovka . Já jí spatřil na autosalonu. Ani kolo bych si o ní neopřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 zabiak: vypadá robustně a budí respekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Palo: já jsem naprosto dokonalej! chceš vidět co jsem si přivez z plesu?To jsou ulovky jako blázen...Tombola prostě patřila nám a ten horáč byla třetí cena a kolik tě to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 'Dakie': koupili jsme listky do tomboly za 900,-Kč a vyhráli jsme 5 cen: horáče,poukázku na wellness 5 návštěv-masáže,dárkové balení becherovky,bílé víno a deštník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ty woe, tombola za 900 ale tak za ty ceny to stojí kolik stál jeden lístek? na tomhle plese tak 50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Dakie: lístek byl za 25,-Kč a byla to děsná pranice o ty lístky.My jsme koupili cca 35 listku ale pokaždé v jiném časovém období a ne naráz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 a co byla hlavní cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 1.cena zájezd do Chorvatská 2.cena krb 3.cena horské kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 'Dakie': koupili jsme listky do tomboly za 900,-Kč a vyhráli jsme 5 cen: horáče,poukázku na wellness 5 návštěv-masáže,dárkové balení becherovky,bílé víno a deštník. kolo z číny za 59,-Kč , wellness OK, becherovka - tak snad jen už s tím tinicem, vínu nerozumím a nepiju ho a deštník, tak ten bych ti strčil do úst a roztáhl, do zadku ne, to by se ti ještě náhodou mohlo líbit :smich: ty jsi dokonalý o tom není pochyb, ale jak pro koho si zapomněl dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Ja myslel Romario, ze stupne vytezne tomboly byly nasledujici : 1 - Porsche 911 Cabrio 2 - Skoda Superb II 3 - Horske kolo Editováno: 8. Březen 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak Bono Vox je vlastně z MB tu fabku neznáte někdo ? zrcátka z A5tky na fabii jsem ještě neviděl .. :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ZdenalC: jo jo...to by bylo super ale já jsem spokojený i s tím kolem jak píše můj mazlíček Palo za těch 59,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ja jsem dneska taky ulovil jednu megahustokaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.