Březen 10, 200916 r jo hochu..ty traverzy co mám vzadu, by vytáhly Tatru z pangejtu....a to moh bejt rád, že mě netrefil na druhou stranu...tam je ješte traverza na naviják....Nicméně pán byl docela rozladěn...jedinou útěchou mu bylo, že mu nevylítly bagy...
Březen 10, 200916 r Zabrzdil jsem na červenou....a pak že Mercedesy mají dobrý brzdy.... to holy: jo to je v leningradu (čti v Karlových Varech), tak to je jedno, on si toho méďu zase koupí,noa co že ty tam a mluvíš česky? Upraveno Březen 10, 200916 r od Palo
Březen 10, 200916 r dada, ja óčeň charašó gavarjů po čésky. Ja radílsa v Karlóvych Várach, no sejčás ja življů v górodě Ostrov. I do Kárlovych Var ja jécham za rabótoj...Tavárišč odjéchal s Mercedesom v servis do Germánii, patamů što v Karlóvych Várach v magazíně Mercedes něbol aděkvátnyj aftamabíl....
Březen 10, 200916 r holy: Mají dobrý brzdy ale nic nevydrží to holy: jo to je v leningradu (čti v Karlových Varech), tak to je jedno, on si toho méďu zase koupí,noa co že ty tam a mluvíš česky? dada, ja óčeň charašó gavarjů po čésky. Ja radílsa v Karlóvych Várach, no sejčás ja življů v górodě Ostrov. I do Kárlovych Var ja jécham za rabótoj...Tavárišč odjéchal s Mercedesom v servis do Germánii, patamů što v Karlóvych Várach v magazíně Mercedes něbol aděkvátnyj aftamabíl....
Březen 10, 200916 r jj, to je ten jak volá Putin Topolánkovi: jestli postavíte radar s američanama, tak vás budeme bombardovat. Topolánek odpovídá do Moskvy: jestli budete bombardovat čechy, tak my vám zničíme Karlovy Vary Upraveno Březen 11, 200916 r od Palo
Březen 13, 200916 r cca po 3ch letech jsme (firma) dostali práci v Praze, O2 arena, V PO cesta po D1 do Phy v poho,ale z5! asi sme měli štěstí,že kolega co jel s nama,se potřeboval ještě zdržet a zdržel nás cca 2 minuty na benzině. Protože jsme asi unikli havárii na 129 km dnes odpo.(pá-13tého) Upraveno Březen 13, 200916 r od bobanek66
Březen 13, 200916 r Autor Ty jo, pekny, pry ten manik s Golfem (nebo co to je) trochu nezvlad kroupy a pak za chvili dalsi borec s dodavkou trochu nedobrzdil, ten z osobaku snad tezce zranenej ci co, pritom mel sebou mlatit "jen" o svodidla
Březen 14, 200916 r Že by Lambo special edition? To ti fakt nevim,zedne označeni... asi ne jaky domaci kutil foceno v Tunisu.
Březen 14, 200916 r jojo - primo ja - je to pod Tanvaldskym Špičákem v Jizerkách - foceno 19.2. Mam pak jeste lepsi - ze Špindlu asi pred 4 lety - tam přes noc napadlo jeste vic - rano jsme nemohli najit auta
Březen 14, 200916 r Já jsem si to myslel že to máš ze Špindlu.Tak je to super! Jezdím tam občas pracovně a řikám že to mám jako za odměnu.
Březen 14, 200916 r masakr....jo pamatuju...chodily e-maily kde byly fotky ze špindlu....ale to pořád nemá na japonsko kde před pár lety napadlo během cca14 dnu 5m!! sněhu....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.