Březen 23, 200916 r jj, taky jsem zahlídl v bazaru Mustafu, stál 640tis. A byl skoro nový. Tak žrát to musí,ale myslím, že tyhle nové na tom nebudou nejhůř
Březen 23, 200916 r tak určitě jsou ty nový "ekonomičtější" ale stejně se peněženka prohne, protože si nedokážu představit že bych v mustangu jezdil na spotřebu Ale ono to je celý s cenou někde jinde, člověk kterej si to koupí musí počítat s většíma výdajema (ono jen přezouvt ty mega kola nebude jako kupovat zimáky na fabii nebo Octu:smich:)..všecko bude s cenou jinde a z vrakáče se taky moc dílu v případě potřeby asi nesežene....nehledě cenu za pojištění Myslím že i z tohohle důvodu často tyhle typy aut (nejen mustangy) končí v bazarech - ono není umění si je pořídit. ale "uživit" je, to už je jiná.
Březen 24, 200916 r Mustangy končí v bazaru a my budem jezdit va TATA NANO To je to pravý řešení za rozumnej peníz spolehlivý a atraktivní vozidlo...týýý jo a co teprv dát na něj větší 12"ky kola To radši jezdit na kole - TATA to je hnus velebnosti
Březen 24, 200916 r No tak NANO je taky přímej nástupce rikši :-) a nemá nano airbag, ale nene airbag :-) Upraveno Březen 24, 200916 r od Marek
Březen 24, 200916 r No tak NANO je taky přímej nástupce rikši :-) a nemá nano airbag, ale nene airbag :-) tak to mě dostalo Jízda s TATA ONANO bude naopak príííma odvazovej adrenalinovej zážitek
Březen 24, 200916 r Přidávám foto hezky zaparkovaného bavora, foceno v sobotu ráno, takže asi podle mě někdo zkoušel parkovat po páteční akcičce, jinač to nevidím
Březen 24, 200916 r Tak to je dobrej blb, buď jak píšeš po "Páteční akci"nebo když se jukneš a pneu - letní a i takhle z tý foto vypadaj sjetý - no každopádně bych měl radost, parkovat mi takhle u plotu.
Březen 24, 200916 r jj možná je to i pneumatikama, ale určitě se týpek snažil, několik metrů za autem to bylo pěkně od něho rozorané
Březen 24, 200916 r he a ten borec jak je o tu Ládu opřenej... A ty bys nebyl, mýt takovou showcar? Je evidentní že je na své vozidlo právem hrdý
Březen 27, 200916 r Jó nová mašinka z Letiště, představovali ji ve Snídani se Starou a umí to hafo moc věcí, zaujalo mě například "ostřik kol pro přímý průjezd požárem, trn na ruce pro propíchnutí trupu letadla a přímé hašení požáru..... a spousty zajímavých věciček
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.