Duben 7, 200916 r Těch Porsháku se poslední dobou nějak rozmohlo...asi je to dany tou kroizi či co...asi zlevnujou
Duben 7, 200916 r Přesně tak mě, už taky nějak neberou Porshe je na každém rohu. Už je to tuctovka. Už se za tím ani pomalu neotáčím.
Duben 7, 200916 r FUGAS: vypadá to brutálně dobře ale neni to podle mě na naše "krásny" silnice no...jak která kára...u těch "levnějších" už bývá běžně adaptabilní podvozek,kterej je během pár milisekund schopnej nastavit tuhost atd...takže to vubec nemusí bejt kostitřas...
Duben 7, 200916 r tady nejde o to jestli kostitřes nebo ne, tady jde o to, že ten elktron v tak slabé gumě dostává tolik zabrat na našich tankodromech a kostkách, že je do půlroku po něm
Duben 7, 200916 r Přesně tak mě, už taky nějak neberou Porshe je na každém rohu. Už je to tuctovka. Už se za tím ani pomalu neotáčím. A to já se za Porschem stále otáčím, jen ty Cayeny mi nejdou moc pod kůži, ale Porsche je prostě Porsche Mně moc neberou Ferrari, ale i za ním se otočím, kouknu se co nového je na Malostranském náměstí. Mně čím dál tím více bere značka Lexus a to zrovna sporťák není, že Ale prostě jakékoliv pěkné auto je pohlazení po duši, nezáleží mi tolik na značce, musí být pěkné
Duben 7, 200916 r tak tak, na naše silnice by spíš bylo tohle auto mýho nadřízenýho konečně ho letos dal do kupy a v létě ho doveze na jižní moravu, se těším
Duben 7, 200916 r Autor tak tak, na naše silnice by spíš bylo tohle auto mýho nadřízenýho konečně ho letos dal do kupy a v létě ho doveze na jižní moravu, se těším Krasnej emeriknmasl! Upraveno Duben 7, 200916 r od krysarr
Duben 7, 200916 r Mně čím dál tím více bere značka Lexus a to zrovna sporťák není, že Lexus je moje krevní už dlouho No mají i "trochu" mrštnější part1 part2
Duben 7, 200916 r Autor Přesně tak mě, už taky nějak neberou Porshe je na každém rohu. Už je to tuctovka. Už se za tím ani pomalu neotáčím. To je fakt
Duben 7, 200916 r Palo: Ty by ses otočil i za mou krásnou Octávii !!! máš pravdu Romčo, otočil bych se i za krásnou Octávií, což se o té tvojí bohužel říci nedá
Duben 7, 200916 r tady nejde o to jestli kostitřes nebo ne, tady jde o to, že ten elktron v tak slabé gumě dostává tolik zabrat na našich tankodromech a kostkách, že je do půlroku po něm trošku přeháníš nee....?Myslím že tenhle bavor není jediný auto,který má tokovýhle šlupky a jezdí po ČR...takových aut je hafec a určitě každej mění pořád ALU... nehledě na to že paprsky jsou až do kraje ráfku a to jentak nezkurvíš...joo bejt to nějakej 10cm límec..to je jiná...
Duben 7, 200916 r Nicmene co ja vim, tak skoro vsechny nove bava co maji M-kovej podvozek, ho maji po roce docela dost v pi**...
Duben 8, 200916 r kdyz se na kola podivate je na nich znat ze dostavaji na prdel. jinak ja porsche muzu i Cayane, v okoli jezdi bile v uprave a je to brutale. krozo: hezky mustang, a nejezdil v tom uz minuly rok? Podobneho jsem videl minuly rok na jihu moravy
Duben 8, 200916 r Motorka pro autoškoly...s přídavnejma kolečkama...taky sem to měl na kole, když jsem byl malej
Duben 8, 200916 r trošku přeháníš nee....?Myslím že tenhle bavor není jediný auto,který má tokovýhle šlupky a jezdí po ČR...takových aut je hafec a určitě každej mění pořád ALU... nehledě na to že paprsky jsou až do kraje ráfku a to jentak nezkurvíš...joo bejt to nějakej 10cm límec..to je jiná... se poptej na srazech a uvidíš, myslím si že moc nepřeháním, bohužel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.