najmis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 já zažil trenažér takovej že jsem s autem(starou 105kou) letěl-skočil 15,5m změřeno nehodovkou... a tak mě přijde tenhle trenažér trochu srandovní.... při letu jsem přeskočil zaparkovanou 323F a přistál u těch lidí na zahradě a bokem se zastavil o vzrostlou jablon....ikdyž bylo přední okno venku a jak jsem byl v šoku dokázal jsem vylézt z auta bočním okénkem..páč žádný dveře nešly otevřít....zranění žádný(krom nějakých naraženin..) takže nějaký ty zkušenosti mám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ty woe najmis, tobě změníme nick, takovej potenciál kaskadérskej je škoda nechat ležet ladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 voe.... no už je to cca 10 let z5 měl jsem čerstvě papíry... však taky poliši nechápali,když přijeli na místo a viděli tu situaci...měl jsem mrtě štěstí...taky jsem minul asi o 50cm betonovej sloup EL vedení...prostě z pekla štěští... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 já jsem pro Péťo...takový najmisokaskadér:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Najmis: tak tos měl kliku žes ten sloup minul...to bys mé firmě udělal škodu a podal bych si tě osobně Chtělo by to nějaky srazik Najmis.Už jsme se dlouho neviděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak začala sezóna "bezstřecháčů" ...akorát foceno mobilem takže nic moc...a těch motorkářů co jezdilo...ale ty jsem jaksi nestíhal foti...oni taky hlavně dneska na dost místech POMÁHALI A CHRÁNILI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EssoSk Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Bugatti yeyron 16,4l 1001koni ... a keď majiťeľ videl ako na ňho čumím opítal sa či si ho nechcem pozrieť z bližšia.. dokonca som v ňom sedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Najmis: tak o tobě zpíva Dalibor Janda...žíííít jako kaskadéééér EssoSK: tohle už není auto, ale letadlo bez křídel ...1001 koní má úcta - prej největší problém měly konstruktéři se spojkou Jináč docela pohodář, že tě nechal sednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EssoSk Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Chlap bol skvelý keby nečakal priateľku tak by ma že vraj aj zviezol ale ja som mal dosť na ponáhlo... aj tak som to nestihol... btw. staršia foto ale vidno na nej že sa už fízly stroja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) Bugatti yeyron 16,4l 1001koni ... a keď majiťeľ videl ako na ňho čumím opítal sa či si ho nechcem pozrieť z bližšia.. dokonca som v ňom sedel V Blave? Zoroslav? Otcov sef... Editováno: 10. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 a ukopnul jsi mu tu bradavici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Najmis: tak o tobě zpíva Dalibor Janda...žíííít jako kaskadéééér EssoSK: tohle už není auto, ale letadlo bez křídel ...1001 koní má úcta - prej největší problém měly konstruktéři se spojkou Jináč docela pohodář, že tě nechal sednout ja som myslel, ze najvacsi problem bol s aerodynamikou pri rychlostiach nad 370 a vydrzou pneumatik...(ale to nie je problem - pneu vydrzia pri maximalke 15 minut, ale palivo dojde za 12 minut ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 za 12 minut?...tak to zlatý TDi PD a ani s tou aerodynamikou nad 370km/h nemám problém:smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Romane myslím že by nebylo koho žalovat.... bouračka vznikla tak že jsem to narval do celkem táhlé zatáčky cca 120 pak smyk...a tak v 80 nájezd do mírného břehu a JUMP !!!!takže bych byl asi K.O. napálit to do toho betonovýho sloupku...se 105kou. kobi:no zas taková prdel to fakt nebyla... ti dám Jandu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 no ved nie je to Veyron Greenline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Bugatti yeyron podle mě uplně auto vo hovně....jo neříkám je to ulet prostě od výkonu po brzdy...ale jezdit s ním po městě musí bejt fakt "zážitek" takže jediný místo,kde lze využít na 100% výkon je bud vlastnit okruh a nebo si ho za patřičnou částku pronajímat...jen třeba blbý pneu udajně stojí kolem 400 000kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No co som pocul, tak je v meste omnoho omnoho lepsi ako Murco, alebo nejake Ferrari... Mat Veyron, zopar hotelov a zamocek, tak cenu pneu neriesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 kobi:no zas taková prdel to fakt nebyla... ti dám Jandu.. kdo je ten kobi, že je takhle drzej a dělá si z tebe prdel...spočítáme mu to je mi jasný že to nebyl prdel...ale tak hlavně že to dopadlo jak to dopadlo - Vejron Greenline bych si ho nechal přestavět na "biomasu" - když jsem v TV slyšel jak ta naše blbka ze strany zelených vysvětlovala co to je, tak by to snad mohlo i fungovat.....Praha - Bno s průměrkou 6 slupek z pomerančů/ 100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 kibi:sry voe..... :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak takovej vejron na mrkev...to b nemuselo bejt špatný...a ještě by Ti třeba zelení dali nějaký daňový výhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No co som pocul, tak je v meste omnoho omnoho lepsi ako Murco, alebo nejake Ferrari...Mat Veyron, zopar hotelov a zamocek, tak cenu pneu neriesim já tím chtěl říct i kdybych ty prachy měl...nekoupil bych si zrovna tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 tak co? Reventon? A ostalo by este na servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) pátek 10. 4. cca v 16:30 hod z Brna směrem na Rajhrad Editováno: 11. Duben 2009, autor: bobanek66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No co som pocul, tak je v meste omnoho omnoho lepsi ako Murco, alebo nejake Ferrari...Mat Veyron, zopar hotelov a zamocek, tak cenu pneu neriesim Tady nejde o to že je to i v hustým provozu při rychlostech 50-60km/h (řekl bych podtočená 1ka... )dobře ovladatelný a motor spolu s převodovkou s tím nemá problém....ale o to že na co káru za 35 mega s 1001PS když s ním stejně najezdíš 90% km tam kde využiješ výkon rakety na 4 kolech tak na 20%...? Jo když si tuhle káru koupí schumi na občasnej soukromej tréning na svém okruhu...proč ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ta kokta je šílená..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.