Figen Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Mám takový menší problém. Včera jsem si koupil Fabii z roku 2000 a je v ní radio MS202. Když jsem zapnul radio, tak nehralo. Až když jsem zvýšil hlasitost na max, tak jsem slyšel šum, i když na displeji byla zobrazena stanice. když jsem radio zapnul dnes tak mi asi 3 vteřiny hrálo rádio a pak zase jen šum. Nevíte čím by to mohlo být? Jsem z toho zoufalý, protože nevím, jestli je to radiem, anténou nebo něčím jiným. Proto se mi nechce zatím kupovat nové rádio, protože nevím, jestli bude hrát. Dík moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 skus si od niekoho pozicat radio a uvidis ci bude hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Je to jednoduchy, dej do toho kazetu, uvidis, jestli bude hrat, pokud ano, problem je v tuneru nebo antene, takze pak vytahnes radio, mrknes na antenu, pokud nebude hrat a vse bude vypadat OK, zkusis jine radio, pokud nebude hrat, problem je v antene, pokud bude, problem je v radiu a koupis tady na foru kolem 400,- jine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.