Přejít na obsah

Radio MS202 nechce hrát, jen šumí

Figen

Doporučené příspěvky

Mám takový menší problém. Včera jsem si koupil Fabii z roku 2000 a je v ní radio MS202. Když jsem zapnul radio, tak nehralo. Až když jsem zvýšil hlasitost na max, tak jsem slyšel šum, i když na displeji byla zobrazena stanice. když jsem radio zapnul dnes tak mi asi 3 vteřiny hrálo rádio a pak zase jen šum. Nevíte čím by to mohlo být? Jsem z toho zoufalý, protože nevím, jestli je to radiem, anténou nebo něčím jiným. Proto se mi nechce zatím kupovat nové rádio, protože nevím, jestli bude hrát. Dík moc za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Je to jednoduchy, dej do toho kazetu, uvidis, jestli bude hrat, pokud ano, problem je v tuneru nebo antene, takze pak vytahnes radio, mrknes na antenu, pokud nebude hrat a vse bude vypadat OK, zkusis jine radio, pokud nebude hrat, problem je v antene, pokud bude, problem je v radiu a koupis tady na foru kolem 400,- jine...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...