Přejít na obsah

nepěkný zvuk ve voze


FrostyGp

Doporučené příspěvky

Ahoj, prosím pomožte mi :.

mám Fabii combi rok 2001 1.4 MPI a taky máám problém. Když strím klíč do zapalování a otočím na polohu kontrolek tAk v místech za spolujezdcovou přihrádkou sliším zvuk jakože: otočím klíč - vrvrvrvrvvrvrv ticho a zas vrvrvrvvrvrvrvrv 2 zasebou,,, je to jako by jelo nevim čerpadlo paliva, ale neni to ten stejný zvuk,, je to jako by o něco bylo opřene nějaký plas a zvuk je hroznej,, ale vždyť to tam neni,,,,.Když otevřu motor tak nesliším vůbec nic,, jen ve vnitř auta. Co tam je krom airbagu???

diky moc za odpověď

Editováno: , autor: FrostyGp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To servo by namalo chodiť trhane. Asi je vadné, alebo z časti pestáva poslúchať. V každom prípade sú v aute dve takéto potvory a stoja cca 4000 Sk bez práce. Horšie je to s tým čo ovláda kúrenie, to ide von iba po rozobratí palubovky.

Pri naštartovanom aute daj ventilátor na 3-ku a potom zapni tlačitko vnútorného okruhu vzduchu, mal by sa zmeniť tón syčiaceho vzduchu, podla toho poznáš, či to funguje správne.

Alebo daj ventil. na trojku, zatlač vnutorný obeh a popros nejakého fajčiara nech vydíchne vonku pri pravom ramene stierača. Samozrejme dvere zatvor. Ak neucítiš smrad tak máš servo OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to servo ( motorek ) nastavení čerstvého a recikulovaného vzduchu, to servo by mělo jít beze skoku nastavit. Takže ti vrčí to servo bo jde při nastavování skokově. Trocha fotek. Jak jsem říkal dělá mi to taky, ale funguje to a vzhledem k ceně zatím neuvažuji o výměně.

post-9055-1213693347_thumb.jpg post-9055-1213693362_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...