Kubiik Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) Měl bych prosbu. Nemáte někdo dvojtou podlahu? Zajímalo by mějak je to udělaný. Časem snad pořídím subáč a chtěl bych ho do tý podlahy zapustit aby mi nelítal po kufru. V DP sem našel jediný obrázek. Tak jestli byste sem mohli hodit někdo foto. Editováno: 16. Červen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) Dvojitou podlahu mám v combiku. Moc místa pod ní není, ale boty se tam vejdou, odhadem 10-12 cm na výšku . Když nezapomenu odpoledne to vyfotím. Editováno: 16. Červen 2008, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 tak to bych byl mooooc vděčnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Nevim sice nic o dvojite podlaze ale muzu doporucit cloveka kterej dela muziku do aut je z Dacic to mas z Trebice asi 40 km zadelavaj bedny do kufru i s calounenim atd. takze jestli to nechces delat sam muzes se na nej obratit. Kdyby si chtel blizsi info tak se ozvy jsem taky z Trebice tady je odkaz na nej Ja se s nim znam tak se muzu treba jen zeptat. http://www.ahw.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 no, budu mít basák a aby mi nelítal po kufru tak sem ho chtěl zapustit do dvojitý podlahy. jenomže ta prý není moc pevná a jí v autě potřebuju občas spát a taky chci aby se se dala bez problémů vyndat z auta rezerva. a taky bych chtěl aby to šlo v poho vyndat ven, když něco vezu. zkusím napsat mail a uvidím. dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 no, budu mít basák a aby mi nelítal po kufru tak sem ho chtěl zapustit do dvojitý podlahy. jenomže ta prý není moc pevná a jí v autě potřebuju občas spát a taky chci aby se se dala bez problémů vyndat z auta rezerva. a taky bych chtěl aby to šlo v poho vyndat ven, když něco vezu. zkusím napsat mail a uvidím. dík za info V podlahe ti to nebude hrat dobre.... neurobis na to dobru ozvucnicu... Ja mam v combiku urobenu laminatovu ozvucnicu na mieru do priehradky vlavo.... nezaberie to ani cm2 naviac z kufru a hra to super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 mohl bys hodit foto? já to nechci mít v podlaze jako tak. jenom sem chtěl do vrchu tý dvojitý podlahy vyřezat díru o velikosti dna basáku (kostky) a jakoby to zapustit aby to nelítalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Tak jak tak koukám tak těch fotek dvojité podlahy se asi nedočkáš .Mám auto před barákem tak jsem ti něco to nafotil Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 dík, řešil sem to s beesonem přes SZ. ale podlahu sem zavrhl po té, co sem se dozvěděl, že by se na ní asi nedalo spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 no myslím, že naopka spát se tak dá a lepé než s tím schůdkem co tam je původní za foto ozvučnice na boku se taky přimlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 (editace) Kubíkovi jsem to nafotil a napsal že bych na tom ve dvou lidech asi nespal. Bočnice mají sice jádro z nějakýho dřeva, nevím jak je na tom samotná podlaha. Když na ní lezu se svým metrákem + tak se prohejbá. Nevim jakou má nosnost, dva lidi by na spaní možná unesla, ale bylo by to asi vo šajstlich. Editováno: 27. Červen 2008, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Druid Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 se prifarim k tomuto tematu.. nemel by nekdo na prodej jen ten koberec pod dvojitou podlahu - na obrazku cislo 7 tusim... kdyztak PM, thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanet Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Ahoj, dvojtou podlahu jsem si pořídil minulý léto a na spaní mohu je doporučit. Právě minulé léto jsme cestovali asi měsíc po jižní Evropě a celou dobu jsme spali právě v autě. Abych řekl pravdu tak od té doby nevim jaké to je spát ve stanu. Stačí nafukovací karimatka a spaní jak v postýlce. I se svými zhruba 185cm se tam natáhnu v pohodě. Ještě k té nosnosti, jednou týdně vozim z Prahy do ČB noviny, takže si představte plný kufr balíků novin po 100ks v balíku a podlaha drží v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Zdravím, chci si zhotovit do sedanu vyvýšenou podlahu do které v zadní části schovám zesilovač. Bude to určitě z překližky, ale pořád nevím jakou tloušťku zvolit. Co říkáte na 6 mm? nechci aby to moc vážilo, už jen subwoofer v bočnici něco váží. Největší plocha podložená jen po krajích bude 95 cm x 65 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Pokud to vyztužíš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 tak teda dám 10mm bez výztuh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.