Publikováno Červen 16, 200817 r Měl bych prosbu. Nemáte někdo dvojtou podlahu? Zajímalo by mějak je to udělaný. Časem snad pořídím subáč a chtěl bych ho do tý podlahy zapustit aby mi nelítal po kufru. V DP sem našel jediný obrázek. Tak jestli byste sem mohli hodit někdo foto. Upraveno Červen 16, 200817 r od Kubiik
Červen 16, 200817 r Dvojitou podlahu mám v combiku. Moc místa pod ní není, ale boty se tam vejdou, odhadem 10-12 cm na výšku . Když nezapomenu odpoledne to vyfotím. Upraveno Červen 16, 200817 r od beeson
Červen 18, 200817 r Nevim sice nic o dvojite podlaze ale muzu doporucit cloveka kterej dela muziku do aut je z Dacic to mas z Trebice asi 40 km zadelavaj bedny do kufru i s calounenim atd. takze jestli to nechces delat sam muzes se na nej obratit. Kdyby si chtel blizsi info tak se ozvy jsem taky z Trebice tady je odkaz na nej Ja se s nim znam tak se muzu treba jen zeptat. http://www.ahw.cz/
Červen 19, 200817 r Autor no, budu mít basák a aby mi nelítal po kufru tak sem ho chtěl zapustit do dvojitý podlahy. jenomže ta prý není moc pevná a jí v autě potřebuju občas spát a taky chci aby se se dala bez problémů vyndat z auta rezerva. a taky bych chtěl aby to šlo v poho vyndat ven, když něco vezu. zkusím napsat mail a uvidím. dík za info
Červen 20, 200817 r no, budu mít basák a aby mi nelítal po kufru tak sem ho chtěl zapustit do dvojitý podlahy. jenomže ta prý není moc pevná a jí v autě potřebuju občas spát a taky chci aby se se dala bez problémů vyndat z auta rezerva. a taky bych chtěl aby to šlo v poho vyndat ven, když něco vezu. zkusím napsat mail a uvidím. dík za info V podlahe ti to nebude hrat dobre.... neurobis na to dobru ozvucnicu... Ja mam v combiku urobenu laminatovu ozvucnicu na mieru do priehradky vlavo.... nezaberie to ani cm2 naviac z kufru a hra to super...
Červen 20, 200817 r Autor mohl bys hodit foto? já to nechci mít v podlaze jako tak. jenom sem chtěl do vrchu tý dvojitý podlahy vyřezat díru o velikosti dna basáku (kostky) a jakoby to zapustit aby to nelítalo...
Červen 23, 200817 r Tak jak tak koukám tak těch fotek dvojité podlahy se asi nedočkáš .Mám auto před barákem tak jsem ti něco to nafotil Neználek
Červen 23, 200817 r Autor dík, řešil sem to s beesonem přes SZ. ale podlahu sem zavrhl po té, co sem se dozvěděl, že by se na ní asi nedalo spát.
Červen 27, 200817 r no myslím, že naopka spát se tak dá a lepé než s tím schůdkem co tam je původní za foto ozvučnice na boku se taky přimlouvám
Červen 27, 200817 r Kubíkovi jsem to nafotil a napsal že bych na tom ve dvou lidech asi nespal. Bočnice mají sice jádro z nějakýho dřeva, nevím jak je na tom samotná podlaha. Když na ní lezu se svým metrákem + tak se prohejbá. Nevim jakou má nosnost, dva lidi by na spaní možná unesla, ale bylo by to asi vo šajstlich. Upraveno Červen 27, 200817 r od beeson
Červen 29, 200817 r se prifarim k tomuto tematu.. nemel by nekdo na prodej jen ten koberec pod dvojitou podlahu - na obrazku cislo 7 tusim... kdyztak PM, thx
Červenec 9, 200817 r Ahoj, dvojtou podlahu jsem si pořídil minulý léto a na spaní mohu je doporučit. Právě minulé léto jsme cestovali asi měsíc po jižní Evropě a celou dobu jsme spali právě v autě. Abych řekl pravdu tak od té doby nevim jaké to je spát ve stanu. Stačí nafukovací karimatka a spaní jak v postýlce. I se svými zhruba 185cm se tam natáhnu v pohodě. Ještě k té nosnosti, jednou týdně vozim z Prahy do ČB noviny, takže si představte plný kufr balíků novin po 100ks v balíku a podlaha drží v pohodě.
Leden 14, 201312 r Zdravím, chci si zhotovit do sedanu vyvýšenou podlahu do které v zadní části schovám zesilovač. Bude to určitě z překližky, ale pořád nevím jakou tloušťku zvolit. Co říkáte na 6 mm? nechci aby to moc vážilo, už jen subwoofer v bočnici něco váží. Největší plocha podložená jen po krajích bude 95 cm x 65 cm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.