Přejít na obsah

Parkuji jako prase


zabiak

Doporučené příspěvky

Na tohle se neda uz nic rict ... snad jen priste si vem ty kvalitni nalepky ;)

Mam taky dve historky (skoda jen ze bez fotodokumentace). Prvni je z naseho parkoviste, kdy vecer jak sme prijeli domu, tesne po nas prijel mladej frajer s Cliem a zaparkoval mezi dve auta ... ovsem tak, ze nemohl vylezt, protoze tam bylo mista tak maximalne pro vetsi motorku, po kratkem premysleni to zaparkoval precijenom a vylezl zadnima 3tima dverma, i presto, ze z prava stojici Octavka (sedan) se rano jen stezi dostane dovnitr.

A dnes na parkovisti v Intersparu na Videnske v Brne, kde v zadni casti parkoviste bylo absolutne prazdno a jen dve auta stojici relativne blizko sebe, tak se pririti slecna s VW Transporterem a asi si chtela dokazat, ze zvladne zaparkovat prave mezi tyhle dva tak smele sup tam byt se malem nedostala ven, ale tak ono na tom parkovisti bylo zjevne PLNO ... proste tohle jsou veci mezi nebem a zemi ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle je můj případ - Brno Vaňkovka, z druhé strany jsem nechal místo, aby mohli nastoupit do auta, proto stojím skoro až na čáře a když jsem pak přišel k autu tak tohle :076

K tomuhle ucelu vozim v popelniku starou cepicku na povolovani ventilku, cim vetsi nasranost, tim vickrat ji pouziju, maximalni pocet 4x zatim jen jednou ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak toto je zatiaľ najväčší extrém, čo som videl. Bratislava, centrum mesta, rok 2001, pohľad z mojej starej kancelárie do ulice :aggressive:

Ten modrý golf šoférovala starenka, ktorá mala 150cm a podľa výzoru aj rovnaký počet rokov - zaparovať tam jej trvalo niekoľko minút...

post-140-1222715796_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Některá individua parkují prostě neuvěřitelně. Asi půl roku nazpátek, ještě když jsem měl kancelář v centru Prahy jsem parkoval autem ve vnitrobloku a na ulici se vyjíždělo skrze dva sloupy. Z obou stran jsou restaurace, takže objet ty sloupy nepřichází v úvahu. A co udělá veleváženej zaměstnanec RE/MAX realitky? Postaví před výjezd, na tlustej žlutej kříž svoji přiblblou plechovku. No takže chvilku čekáme. Nic. Voláme na číslo nalepené na dveřích. Dovoláme se na ústředí realitky, ti nám dají mobil tohohle maníka. Voláme jemu. Má důležitej obchod a prej máme auto odtáhnout. Kdo někdy čekal v centru Prahy na odtahovku, asi ví, jaké bylo naše nadšení. K tomu se přidal ještě "zájem" městské policie, která ráčila k autu dorazit po 2,5 hodinách a 6 urgencích (z toho dvou osobních), ačkoliv to má 20 metrů. Abych to nezdržoval... Auto zmizelo z vjezdu za 3 hodiny a 20 minut. Ten šmejd si pro něj asi ani nehodlal přijít, nebo co...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem to uviděl, prvně přišlo nasrání a vzápětí mě to spíš pobavilo, jak jsou lidi ohleduplní lol Nechat mu na autě trvalejší vzkaz taky nešlo, protože na mě čučela kamera, takže jsem sklopil zrcátko, nasednul od spolujezdce, dopředu, dozadu a byl jsem venku. Ale potkat majitele, tak bylo veselo :kol-29:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Garrett: Dost živě si to dovedu představit. Před týdnem postavím auto na parkoviště, všude volno kolem mě dvě volne mista na každou stranu. Po deseti minutach přijdu k autu a to jsem čuměl jaci jsou někteří šul.... No dopadlo to tak že jsem od spolujestce vyřadil odbrzdil a auto vytlačil, ještě mi nějakej slušnej motorista pomohl se slovy " co nejede to ". ( od spolujezdce se hodně blbě leze do oskara s loketkou a bohužel nejsem žadny chvistek ) No myslel jsem že mu alespoň necham nějakej pozdrav, vzal bych mu nejraději vzduch z gum, ale na to jsem asi velkej srab. Ale stat se to znovu asi se už neudržím, jsou to hovada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska sem navstivil IKEU na Cernym moste a tolik prasat na jednom miste sem jeste nezazil, bych naflakal snad 30 fotek jen v nejblizsich radach, tak sem si to radsi rozmyslel a sel nakupovat :)

A nebolo to takto:

Dneska sem navstivil IKEU na Cernym moste a tolik prasat na jednom miste sem jeste nezazil, bych naflakal snad 30 fotek jen v nejblizsich radach, tak sem si to radsi rozmyslel zaparkoval sem jak prase a sel nakupovat :)

:kol-48::kol-48::kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...