Přejít na obsah

Parkuji jako prase

zabiak

Doporučené příspěvky

Parkování přes dvě místa nikdy nepochopím. Nedovedu si představit kdyby to takhle dělal každý. To je to samé, jako když u nás na sídlišti kde je málo parkovacích míst a parkuje se za sebou přijede dement který si říká řidič a zaparkuje svoji káru doprostřed kde se vejdou dvě auta. To mě přivádí úplně k šílenství. Něco to vypovídá o jeho inteligenci. Já jsem zaparkoval a ostatní mě nezajímají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedna věc je zaparkovat tak aby se tam vešlo co nejvíc aut

druhá věc je že já jsem měl auto 14 dní po laku a na parkovišti se mi objevila díra (škrábanec až na plech) od dveří sousedního auta. co by sis pak myslel o parkování přes dvě místa ? kdyby sis koupil auto za 500t-2mil. a měl k tomu autu nějakej vztah necháš si od ostatních omlacovat ?

Odkaz ke komentáři

Psal jsem že přes dvě, jen když je to tak nějak možný, třebas u větších obchoďáků, pokud je samo někde sídliště apod. parking, tak přes dvě nikdy, by byla sebevražda, jen vybrat co největší mezeru a lépe vedle novějších aut, ti doufám taky nechtějí mít odřeno, i když už jsem taky jednou viděl ... :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Byl jsem mnohokrát svědkem, kdy bylo auto zaparkovaný na zdánlivě bezpečným místě a stejně se našel umělec který se do něj dokázal trefit. Bohužel se tomuhle zabránit nedá. Mám vlastní zkušenost, kdy mi asi pětiletý cyklista vyrobil řidítkama rýhu na dveřích před vlastníma očima. Byl jsem z toho hotovej. Ke svýmu autu mám taky vztah, ale prostě přes dvě bych zaparkovat nedokázal.

Odkaz ke komentáři

argument, ze radsi zaparkujete prez dve mista, aby Vam to nikdo neodrel je ubohej.

Pokud mate prachy na auto za mega, tak si poridte garaz.

Je jasny, ze nasere, kdyz Vam do nej nekdo jebne (me taky), ale to se neda nic delat. Tak jedine hledat mista kde je siroko daleko volno. Kdyz vidim umelce prez dve mista, tak sme jen nasrenej, ale verim, ze se najdou lidi co do nej jebnou jeste naschval.

Odkaz ke komentáři

argument, ze radsi zaparkujete prez dve mista, aby Vam to nikdo neodrel je ubohej.

Pokud mate prachy na auto za mega, tak si poridte garaz.

Je jasny, ze nasere, kdyz Vam do nej nekdo jebne (me taky), ale to se neda nic delat. Tak jedine hledat mista kde je siroko daleko volno. Kdyz vidim umelce prez dve mista, tak sme jen nasrenej, ale verim, ze se najdou lidi co do nej jebnou jeste naschval.

Tak mě tenhle argument moc ubohej nepřipadá a osobně někde u obchoďáku přes dvě místa zaparkuju taky.Jak píše Vaša,kdybych si měl stavět garáž u každýho obchoďáku......

Odkaz ke komentáři

nevím jak kolegové, ale já přes dvě neparkuju, vždy jsem našel jinde dost místa, i když kolikrát pak přijdu k autu kde jsem stál sám a najednou jsou ke mě přidružení další dvě auta.

jako jestli správný parkování udělá v tomto bordelu pořádek tak sežeru posranou metlu.

podle mě jde o českou zavistivou a bezohlednou povahu.

Je to jak to tady padlo - pokud máš prachy tak plať - mi ti to poničíme však ty máš pěněz na oipravu dost když sis mohl pořídit to či ono.

Odkaz ke komentáři

já vím, že vám přijde na hovno, že zaparkuju přes dvě čáry, mě zas přijde na hovno, že ostatní nedávaj pozor, když otvíraj dveře no... ;) ale jak psal 777, tak já se taky snažím radši zaparkovat "normálně" a radši jdu víc metrů po svejch :)

Editováno: , autor: vorlajz
Odkaz ke komentáři

nevím jak kolegové, ale já přes dvě neparkuju, vždy jsem našel jinde dost místa, i když kolikrát pak přijdu k autu kde jsem stál sám a najednou jsou ke mě přidružení další dvě auta.

jako jestli správný parkování udělá v tomto bordelu pořádek tak sežeru posranou metlu.

podle mě jde o českou zavistivou a bezohlednou povahu.

Je to jak to tady padlo - pokud máš prachy tak plať - mi ti to poničíme však ty máš pěněz na oipravu dost když sis mohl pořídit to či ono.

Podívej, něčím se začít musí. A český řidiči mají co dohánět. To co se děje na našich silnicích je hrůza. Se divím, že ještě žiju. Mám spíš zkušenost, že kdo ty prachy má je na silnicích větší dobytek než ten kdo je nemá a myslí si, že si může všechno dovolit. Myslím si, že lidem vadí víc, že si zaparkuje kde se mu to zrovna hodí, než to, že má drahou káru.

Odkaz ke komentáři

jj - v CZ je to o tom že se to dělí na ty co něco mají a nemají

ono asi je tu málo místa na to rozebrat řidiče v drahých a v levných autech

ty říkáš že ti v drahých autech jsou dobytci

já si zas myslím že ti bezohlední jsou v těch levných autech - málo se mi stane že někdo v autě za 500t a víš mě bude vjíždět z pomalýho pruhu a nebo pojede vedle kamiónu 5 km, nebo vyjede krokem z vedlejší.

ono jde taky o to že ten kdo má auto nižší kategorie ho má proto že ho tolik nevyužívá a moc toho nenajezdí na rozdíl od toho kdo má auto vyšší kategorie protože najede moc a hodně jej využívá. (není to pravidlo)

a z toho vyplývá styl jízdy- kdo sedí v autě od rána do večera bude jezdit pro toho kdo vyjede do městského provozu jednou za čas trochu víc agresivněji a bude říkat že jezdí jak dobytek

ten kdo jezdí občas tak jezdí opatrněji - pro druhou skupinu je to zas brzda provozu a tím pádem jsou obě skupiny na sebe agresivní

toť můj názor - myslím off topic - takže stačí

Odkaz ke komentáři

Nemyslel jsem to paušálně že jsou v drahých autech dobytci. Znám plno lidí co mají drahý auta a jezdí normálně. A pokud vím, tak ani neparkují přes dvě. Nebo aspoň na můj dotaz to nepřiznali. Drahý nebo laciný auta špatně neparkují, ale lidi co v nich sedí. To je to samý jako když slyším o nebespečných úsecích silnic. Silnice za to nemůžou, můžou za to jedinci který se na nich pohybují.

Odkaz ke komentáři

Taky parkuji raději, kde nikdo nikde není a raději to dojdu.

On je spíše problém v projektantech parkovišť, že dělají tak malé chlívky. Auta jsou čím dál větší a oni dělají čím dál menší chlívky.

Tak prostě pokud ty chlívky jsou malé, tak je nedodržuji, protože bych nedostal děti se sedačkama do auta.

Parkrát jsem mi už stalo, že jsem musel vyjet s chlívku a potom naložit děti.

Odkaz ke komentáři

777: to si tak najivne myslis,ze kdyz tu budes neustale predkladat svuj nazor, tak zmenis urcitou skupinu lidi a oni to prestanou delat? Na kazdou vec se jde divat dvema zpusoby, jak tu bylo napsano tak se lidi boji o sve auta, ktere pro ne znamenaji strasne moc a na druhe strane casto lidi nastve, kdyz nekdo porusi pravidlo a oni potom nemaji kde zaparkovat. To, ze nekdo parkuje pres dve by mi delalo vrasky jen v tom pripade, ze takhle stoji pred barakem a ty objizdis sidliste cely vecer a to misto ti proste chybi, neresil bych to u obchodaku, mista jsou smutne malinka a lidi jsou neohleduplni k cizim vecem. Nad timhle muzete debatovat donekonecna....

Odkaz ke komentáři

U obchodnaku parkuju co nejvic na samotě ale i tak se najde umělec co mi dojebal dveře a zrcadko.

Frýdek-Místek Tesco - parkuji pod kruhačem (kdo zná ví kde to je) - nalevo i napravo ode mě bylo místo pro 10 aut - a baba blba z bilym favoritm se postavi těsně ke mě a uděla mi čmouhu na dveřich, minulý týden mi někdo na stejnem místě otočil zrcatko do protisměru a mam čmouhu na zrcadku

to si už řikam že dal zaparkovat na samotě nejde a stejně na prd

Odkaz ke komentáři

777: to si tak najivne myslis,ze kdyz tu budes neustale predkladat svuj nazor, tak zmenis urcitou skupinu lidi a oni to prestanou delat? Na kazdou vec se jde divat dvema zpusoby, jak tu bylo napsano tak se lidi boji o sve auta, ktere pro ne znamenaji strasne moc a na druhe strane casto lidi nastve, kdyz nekdo porusi pravidlo a oni potom nemaji kde zaparkovat. To, ze nekdo parkuje pres dve by mi delalo vrasky jen v tom pripade, ze takhle stoji pred barakem a ty objizdis sidliste cely vecer a to misto ti proste chybi, neresil bych to u obchodaku, mista jsou smutne malinka a lidi jsou neohleduplni k cizim vecem. Nad timhle muzete debatovat donekonecna....

Neboj, takový iluze si nedělám. Český řidiče nikdo nepředělá.

Odkaz ke komentáři

Neboj, takový iluze si nedělám. Český řidiče nikdo nepředělá.

to bohuzel ne :feve: Ale vem si to z druhe strany,dneska jsem parkoval a chlivecky byly velke,mel sem dobry pocit ze jsem dobre zaparkoval a kdyz jdu se najist, tak se podivam, ze vedle me vjizdi nejaka zenska a ne aby zaparkovala tak jak se slusi a patri primo doprostred, at je na kazdou stranu dost mista, ale ona se narvala primo na me,ze ani nemohla vylezt...uplne jsem ztuhnul kdyz jsem videl jak vystupuje :feve:

Odkaz ke komentáři

u obchadaku je to samo o sobe divocina ... vlezes se kulturne do rady mezi borce, aby bylo vsude placu jak ma .. po hodcce odjede pulka a ty tam sam stojis zaparkovany jak prase, pak tam dosvisti darecek co je deset cisel od dveri ridice, na druhou stranu druhy co vykopne dvere a luxusne rozjebe lak ...

pak prijdes a koukas na to jak osel ... a to te pak jeste nekdo z kolemparkujicich serve ze parkujes jak dobitek, ze nejsi mezi carama :feve:

v noci mas zas vetsi sanci ze ti auto vyberou, nebo to zkusi ... viz. chrapajici hlidky v autech v tmavych koutech marketovych parkovist

v podstate je jedno kde parkujes .. oni si te najdou ... u me tak 1x z deseti nakupu ... u vsech aut co sem mel

Odkaz ke komentáři

No tak to se mi líbí. Ukazujete na bezohledný lidi a parkujete přes dvě. Bravo. Pánové, což kdyby jste začali sami u sebe. Jinak v tomhle státě nebude pořádek nikdy.

Ak si na auto zarobíš vlastnými rukami alebo hlavou a vieš, koľko úsilia a námahy ťa to stálo, budeš sa k nemu chovať lepšie. Holt ale ak niekto dostane auto od rodičov (veľmi častý prípad), alebo ešte častejšie nafasuje firemné, má rovnaký názor ako ty... Bohužiaľ paušalizuješ a to nie je dobré! Tiež parkujem cez 2 miesta, a budem tak robiť dovtedy, kým sa ľudia budú správať ako dobytok.

Ak je niekde blbé parkovanie, tak ma tam nedostanú - preto nechodím nakupovať do niektorých nákupných centier alebo určitých lokalít. Idem len tam, kde viem zaparkovať tak, ako chcem ja. Chcú aby som u nich nakupoval? Fajn, tak nemali spravit parkovisko pre 400 áut s boxami širokými 1,60m... Napriek tomu že parkujem ako chcem, ešte som s tým nikdy nemal problém - pretože zakaždým parkujem na opačnom konci parkoviska, kde široko ďaleko nie je ani nohy, nieto ešte auta. Takže "zaparkovať cez 2 miesta" a "zaparkovať cez 2 miesta" je rozdiel - záleží totiž kedy, a kde :)

P.S.

Doma v garáži neparkujem cez 2 miesta, lebo viem, že to auto čo stojí vedľa, mi neobúcha dvere!

Odkaz ke komentáři

Ja se vicemene shodnu s nazorem 777, bohuzel lidi jsou a budou prasata, ale rict si "nema cenu byt ohleduplny kdyz jini nejsou, a delat to same ..." zaplat panbuh za jeste dost tech slusnych a myslim, ze to risknu a budu se snazit byt ohleduplny nekdy i za cenu nejakeho toho sramu, vim zni to naivne mozna az mucednicky ale nebudu se chovat jako ty prasata ...

Dve stranky veci parkovani jsou jak tu vetsina rekla a s tim souhlasim, neco je parkoviste obchodaku, kde je vetsinou opravdu dost mista a ja take parkuji UPLNE vzadu o potencionalnich idiotu (ale jednou mi ani tohle nepomohlo a primo pred vlastnima ocima mi dedek najel do auta a to kolem sebe nemel zadne zaparkovane auto a stal naproti me ve vedlejsi rade ... sranda docela ) ale na parkovistich pred sidlistem je to uz neco jineho. Neni to uz takova sranda hledat v 18 a pozdeji hodin misto na zaparkovani, protoze asi 5-7aut zaparkuje tak, ze zabere dalsi 4mista ... to je tak na zkrasleni NE jejich aut (ty za nic nemuzou) ale jejich majitelu ! Jeden dobry priklad u nas cas od casu parkuje, absolutne nesympaticka vopice s culikem (jednou jsem si ho spletl s OPRAVDU osklivou slecnou) parkuje VZDYCKY mezi dve mista a nebo bokem parkoviste, kde samozrejme zablokuje posledniho stojiciho, ale nastesti jezdi jen za maminkou (muze mu byt tak kolem 35) a co vic ma MB SLK v te pro me nejotresnejsi barve (ta barva vypada jako zvratky) a navic hezky doladeny chromovym paketem ala tuzing na blatnicich a nad prahama a proste vsude ... chudak auto.

Vim, ze je tezky nekdy se drzet a nezabit ty individua ale snazme se alespon MY slusni byt ohleduplni, jinak uz po nasich silnicich a na nasich parkovistich nebude jezdit/parkovat 99% prasat ale 100% ... s trochou nadsazky ;)

P.S. jinak ty nalepky nejsou vubec spatnej napad, akorat by si je udelal vlastorucne na nejaky vetsi formatek a lepit to na predni sklo a na zrcatka treba ono to pak jde velice hezky dolu :p

Editováno: , autor: Zdenal C.
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...