Garrett Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Tak tohle je můj případ - Brno Vaňkovka, z druhé strany jsem nechal místo, aby mohli nastoupit do auta, proto stojím skoro až na čáře a když jsem pak přišel k autu tak tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Na tohle se neda uz nic rict ... snad jen priste si vem ty kvalitni nalepky Mam taky dve historky (skoda jen ze bez fotodokumentace). Prvni je z naseho parkoviste, kdy vecer jak sme prijeli domu, tesne po nas prijel mladej frajer s Cliem a zaparkoval mezi dve auta ... ovsem tak, ze nemohl vylezt, protoze tam bylo mista tak maximalne pro vetsi motorku, po kratkem premysleni to zaparkoval precijenom a vylezl zadnima 3tima dverma, i presto, ze z prava stojici Octavka (sedan) se rano jen stezi dostane dovnitr. A dnes na parkovisti v Intersparu na Videnske v Brne, kde v zadni casti parkoviste bylo absolutne prazdno a jen dve auta stojici relativne blizko sebe, tak se pririti slecna s VW Transporterem a asi si chtela dokazat, ze zvladne zaparkovat prave mezi tyhle dva tak smele sup tam byt se malem nedostala ven, ale tak ono na tom parkovisti bylo zjevne PLNO ... proste tohle jsou veci mezi nebem a zemi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 sobota 27.09.08 Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak tohle je můj případ - Brno Vaňkovka, z druhé strany jsem nechal místo, aby mohli nastoupit do auta, proto stojím skoro až na čáře a když jsem pak přišel k autu tak tohle K tomuhle ucelu vozim v popelniku starou cepicku na povolovani ventilku, cim vetsi nasranost, tim vickrat ji pouziju, maximalni pocet 4x zatim jen jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak toto je zatiaľ najväčší extrém, čo som videl. Bratislava, centrum mesta, rok 2001, pohľad z mojej starej kancelárie do ulice Ten modrý golf šoférovala starenka, ktorá mala 150cm a podľa výzoru aj rovnaký počet rokov - zaparovať tam jej trvalo niekoľko minút... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Wau! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Některá individua parkují prostě neuvěřitelně. Asi půl roku nazpátek, ještě když jsem měl kancelář v centru Prahy jsem parkoval autem ve vnitrobloku a na ulici se vyjíždělo skrze dva sloupy. Z obou stran jsou restaurace, takže objet ty sloupy nepřichází v úvahu. A co udělá veleváženej zaměstnanec RE/MAX realitky? Postaví před výjezd, na tlustej žlutej kříž svoji přiblblou plechovku. No takže chvilku čekáme. Nic. Voláme na číslo nalepené na dveřích. Dovoláme se na ústředí realitky, ti nám dají mobil tohohle maníka. Voláme jemu. Má důležitej obchod a prej máme auto odtáhnout. Kdo někdy čekal v centru Prahy na odtahovku, asi ví, jaké bylo naše nadšení. K tomu se přidal ještě "zájem" městské policie, která ráčila k autu dorazit po 2,5 hodinách a 6 urgencích (z toho dvou osobních), ačkoliv to má 20 metrů. Abych to nezdržoval... Auto zmizelo z vjezdu za 3 hodiny a 20 minut. Ten šmejd si pro něj asi ani nehodlal přijít, nebo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Garrett: tak za tohle bych mu snad i rozbil vokýnko... to snad není pravda tohle.. krysar: to je good idea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Jj, nekdy mam hroznou chut pockat nekde za bukem a vyfotit si ty ksichty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Když vidím jak někteří "lidé" parkují tak si říkám, že tak se člověk už musí narodit, toto se nedá někde naučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Tak tohle je můj případ - Brno Vaňkovka, z druhé strany jsem nechal místo, aby mohli nastoupit do auta, proto stojím skoro až na čáře a když jsem pak přišel k autu tak tohle Tak tady bych jiz zakonite jednal!!!! Tohle bych nevydrzel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Když jsem to uviděl, prvně přišlo nasrání a vzápětí mě to spíš pobavilo, jak jsou lidi ohleduplní Nechat mu na autě trvalejší vzkaz taky nešlo, protože na mě čučela kamera, takže jsem sklopil zrcátko, nasednul od spolujezdce, dopředu, dozadu a byl jsem venku. Ale potkat majitele, tak bylo veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petin.. Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Garrett: Dost živě si to dovedu představit. Před týdnem postavím auto na parkoviště, všude volno kolem mě dvě volne mista na každou stranu. Po deseti minutach přijdu k autu a to jsem čuměl jaci jsou někteří šul.... No dopadlo to tak že jsem od spolujestce vyřadil odbrzdil a auto vytlačil, ještě mi nějakej slušnej motorista pomohl se slovy " co nejede to ". ( od spolujezdce se hodně blbě leze do oskara s loketkou a bohužel nejsem žadny chvistek ) No myslel jsem že mu alespoň necham nějakej pozdrav, vzal bych mu nejraději vzduch z gum, ale na to jsem asi velkej srab. Ale stat se to znovu asi se už neudržím, jsou to hovada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Jeden soudruh z Ukrajiny v K.V u Tesca a OBI.....jinak auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 co je to za značku auta??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 to je Infinity ak sa nemylim aj u nas po Presove take jazdi. myslim ze je to nejaka dcerska spolocnost nissanu alebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 http://www.infinitihelp.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 ok... díky... tak aspoň vím, co to furt vídám! je to Infiniti FX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Dneska sem navstivil IKEU na Cernym moste a tolik prasat na jednom miste sem jeste nezazil, bych naflakal snad 30 fotek jen v nejblizsich radach, tak sem si to radsi rozmyslel a sel nakupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Dneska sem navstivil IKEU na Cernym moste a tolik prasat na jednom miste sem jeste nezazil, bych naflakal snad 30 fotek jen v nejblizsich radach, tak sem si to radsi rozmyslel a sel nakupovat A nebolo to takto: Dneska sem navstivil IKEU na Cernym moste a tolik prasat na jednom miste sem jeste nezazil, bych naflakal snad 30 fotek jen v nejblizsich radach, tak sem si to radsi rozmyslel zaparkoval sem jak prase a sel nakupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Neee, tak to nebylooo Nechal jsem to v posledni rade u vyjezdu (v jednom parkovacim chlivku ) v ramci prevence omlacenych dveri a sel nakupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Foto Jardo, foto!!! Ti dosel film? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Bych tam stravil pul vecera, ale priste se polepsim Vemu to aspon mobilem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 ... u Makra v Průhonicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.