Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

rad bych zprovoznil odemykani klicem 5.dveri, protoze predchozi majitel Octy jej zrejme klicem nepouzival. Bylo tam spoustu necistot, tak jsem sroubovackem vyskrabal a podarilo se mi rozchodit prvni radu tech posuvnych zobacku uvnitr, ale dal je to zatuhle a nemohu na to...

Myslite, ze jde jednoduse vyndat zamek a rozhybat venku?

Diky

Vloženo
Ahoj,

rad bych zprovoznil odemykani klicem 5.dveri, protoze predchozi majitel Octy jej zrejme klicem nepouzival. Bylo tam spoustu necistot, tak jsem sroubovackem vyskrabal a podarilo se mi rozchodit prvni radu tech posuvnych zobacku uvnitr, ale dal je to zatuhle a nemohu na to...

Myslite, ze jde jednoduse vyndat zamek a rozhybat venku?

Diky

Zkousel jsi to necim vysplichat ? Rozpostedlo treba, neverim ze by se do toho zamku (pri nepouzivani) dostalo tolik "bordelu", protoze je preci chranen klapkou.

Vloženo
Zkousel jsi to necim vysplichat ? Rozpostedlo treba, neverim ze by se do toho zamku (pri nepouzivani) dostalo tolik "bordelu", protoze je preci chranen klapkou.

Já to rozebral celé,zámek demontoval a vyčistil.Je to práce tak na 20min.

Vloženo

Mne v servise na rozhybanie zamku donho nastriekali sprej na zamky. Rozhybal som to a bez problemov odvtedy. A to som myslel, ze uz ho nepootocim, ani kluc tam nedostanem. :palec2:

Nedavaj tam hocico, lebo Ti to vyschne a bude to horsie ako predtym. Skus behnut do klucovej sluzby, oni mavaju taketo veci a zvyknu ochotne pomoct. ;)

Vloženo
Ta klapka na zamku prave uplne nezaklapne, bude nejlepsi, kdyz ho vyndam a vycistim.

Dikec

Tento problém jsem řešil nedávno protože mám zaslepené přední zámky a jediný,který bych mohl použít třeba když mi klekne baterka v autě je zadní.Tak ten jsem prvně prostříkal,ale na prd protože tam byl už bordel-tak jsem ho rozebral a dobře pročistil a když ho sem tam zkušebně použiju tak je to ok. :prc:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Asi před 12 lety jsem potřeboval rozchodit zámek pátých dveří na Toyotě,nebyl jenom zanesený špínou,ale i částečně nahlodaný korozí od zimních posypů. Vté době na trhu nebyly skoro žádné přípravky a cena nového zámku se pohybovala v astronomických výškách. Pomohl jsem si uplně jednoduše, prostě jsem zámek vymontoval,namočil do směsí petroleje s olejem(nepamatuji si už přesně cca 2dl petroleje a 1 dl oleje) nechal namočeno cca 2hod.pak normálně Wdéčkem promazal a zámek sloužil jako nový dokud jsem auto za 5let neprodával. Ahoj Honza.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...