Chita Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Zdravím všechny, začínají se mi dělat bublinky u zadních dveří na okenních lištách (poměrně dost). Chtěl bych se tedy zeptat kde sehnat lišty (případně v jakých cenách se pohybujou). A jakým nejšetrnějším způsobem je vyměnit? Pokud to tu někde je tak se omlouvám...ale porlezl jsem forum a bohužel nic nenašel. Tak kdyžtak předem díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 ak je to možné pridaj foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chita Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Ahoj, je to vnější stírací těsnění, nevím jak se sundává. Přikládám ti tady montážní přehled a číslo toho dílu. Cena cca do 300 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chita Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Díky moc, tak alespoň vím po čem se shánět:) A pokud někdo ví jak na výměnu, či se dá udělat v klidu "na koleně" a lepší servis, budu vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Lepší je to vyměnit až budeš mít nové. Při demontáži se ty lišty ohnou. Stačí je jenom na jedné straně nadzvednout a pak jen vytáhnout. Tu novou tam pak nasadíš rovně a jemně něčím doklepat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chita Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Díky moc, až je seženu tak hned vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) To co jsi sháněl se jako originální díl jmenovalo SAMETKA? Je to ono? Jenom nechápu, jaký je na cc-autodíly.cz rozdíl mezi SAMETKA PRED.DVERI - 6U0837472A a pak SAMETKA PRED.VNEJ.LEVA (115794891 ) nebo PRAVA (115794892). Opravdu tam jdou tak lehce dát ty nové? Já se snažil sundat ty původní, a pak zpátky je tam vrátit, ale na bocích už je to odchlípnuté a jsou trošku zvednuté, nedrží už moc:( Ty Sametky jsou pro všechny vozy Škoda stejné ? To je divné, ne ? Potřebuji je pro Fabii I Editováno: 23. Červenec 2008, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 To co jsi sháněl se jako originální díl jmenovalo SAMETKA? Je to ono? Jenom nechápu, jaký je na cc-autodíly.cz rozdíl mezi SAMETKA PRED.DVERI - 6U0837472A a pak SAMETKA PRED.VNEJ.LEVA (115794891 ) nebo PRAVA (115794892). Opravdu tam jdou tak lehce dát ty nové? Já se snažil sundat ty původní, a pak zpátky je tam vrátit, ale na bocích už je to odchlípnuté a jsou trošku zvednuté, nedrží už moc:( Ty Sametky jsou pro všechny vozy Škoda stejné ? To je divné, ne ? Potřebuji je pro Fabii I co se týká montáže, tak odpověď viz. žralok. Já je nedávno taky sundával a pokud je sundáš, tak nikdy je tam nedáš tak, aby byly jako předtím, neboť se ti trochu prohnou a konec bude vždycky trošku zvednutý...už je nevyrovnáš, dle vlastní zkušenosti se ti ohnou na jiném místě a tak je to pořád dokola....Musíš koupit nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 co se týká montáže, tak odpověď viz. žralok. Já je nedávno taky sundával a pokud je sundáš, tak nikdy je tam nedáš tak, aby byly jako předtím, neboť se ti trochu prohnou a konec bude vždycky trošku zvednutý...už je nevyrovnáš, dle vlastní zkušenosti se ti ohnou na jiném místě a tak je to pořád dokola....Musíš koupit nové. A jaký rozdíl je mezi: SAMETKA PRED.DVERI - 6U0837472A TOTO JE VNITŘNÍ?? a pak SAMETKA PRED.VNEJ.LEVA (115794891 ) nebo PRAVA (115794892). Potřebuju čísla těch dílů, pro všechny 4 okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 a nejni to spíš to druhé vnější tesnění na horní části karoserie u dveří, co se táhne až k zadním dveřím a končí u okna ? Dají se trochu srovnat a asi už to nebude nikdy ono, musíte je ohýbat zpátky přes něco, např. rám před. dveří. A aby dobře drželi, chce to tu "mezírku-žlábek" co jde do dveří trochu opřihnout k sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puntíčkář Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Ahoj kluci k tématu .Chtěl bych vědět kde je nejlepší stim nadzvedáváním starých lišt začit .Jsou to zadní dveře combi pravé po směru jizdy.Předem díky. Puntíčkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidd Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 mam fabiu1, a mne ked je zarosene predne spolujazdcove okno spustim dolu tak stieracia lista nic nepomoze, takze som volal do autorizovane servisu a tam mi tvrdili ze sa da objednat iba komplet tesnenie t.j. tesnenie okolo celeho okna, je to mozne? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 (editace) Už se vám taky to těsnění někdy odlepilo, oddělalo? Jak to přidělat zpátky? Editováno: 25. Červenec 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 chlapci zajtra idem kupit tu listu mam ju skur.na zadnych spolujazdcovych dverach je to lava strana alebo Prava velka vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 (editace) bola to prava strana dakujem za ochotu dalej mam este jednu otazku odstava mi trocha to tesnenie na zdnych dverach na tej strane kde sa ma prichitit o tu ˇˇvodiacu umelu ľistuˇˇ ale ono to nejako nedrzi pravdepodobne sa asi jedna cast tej listy zlomila ako mam prilepit tu listu aby neodstavala?? dakujem Editováno: 9. Srpen 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.