Publikováno Červen 17, 200817 r Zdravím všechny, začínají se mi dělat bublinky u zadních dveří na okenních lištách (poměrně dost). Chtěl bych se tedy zeptat kde sehnat lišty (případně v jakých cenách se pohybujou). A jakým nejšetrnějším způsobem je vyměnit? Pokud to tu někde je tak se omlouvám...ale porlezl jsem forum a bohužel nic nenašel. Tak kdyžtak předem díky za odpověď...
Červen 18, 200817 r Ahoj, je to vnější stírací těsnění, nevím jak se sundává. Přikládám ti tady montážní přehled a číslo toho dílu. Cena cca do 300 Kč.
Červen 18, 200817 r Autor Díky moc, tak alespoň vím po čem se shánět:) A pokud někdo ví jak na výměnu, či se dá udělat v klidu "na koleně" a lepší servis, budu vděčný
Červen 18, 200817 r Lepší je to vyměnit až budeš mít nové. Při demontáži se ty lišty ohnou. Stačí je jenom na jedné straně nadzvednout a pak jen vytáhnout. Tu novou tam pak nasadíš rovně a jemně něčím doklepat.
Červenec 23, 200817 r To co jsi sháněl se jako originální díl jmenovalo SAMETKA? Je to ono? Jenom nechápu, jaký je na cc-autodíly.cz rozdíl mezi SAMETKA PRED.DVERI - 6U0837472A a pak SAMETKA PRED.VNEJ.LEVA (115794891 ) nebo PRAVA (115794892). Opravdu tam jdou tak lehce dát ty nové? Já se snažil sundat ty původní, a pak zpátky je tam vrátit, ale na bocích už je to odchlípnuté a jsou trošku zvednuté, nedrží už moc:( Ty Sametky jsou pro všechny vozy Škoda stejné ? To je divné, ne ? Potřebuji je pro Fabii I Upraveno Červenec 23, 200817 r od technikus
Červenec 23, 200817 r To co jsi sháněl se jako originální díl jmenovalo SAMETKA? Je to ono? Jenom nechápu, jaký je na cc-autodíly.cz rozdíl mezi SAMETKA PRED.DVERI - 6U0837472A a pak SAMETKA PRED.VNEJ.LEVA (115794891 ) nebo PRAVA (115794892). Opravdu tam jdou tak lehce dát ty nové? Já se snažil sundat ty původní, a pak zpátky je tam vrátit, ale na bocích už je to odchlípnuté a jsou trošku zvednuté, nedrží už moc:( Ty Sametky jsou pro všechny vozy Škoda stejné ? To je divné, ne ? Potřebuji je pro Fabii I co se týká montáže, tak odpověď viz. žralok. Já je nedávno taky sundával a pokud je sundáš, tak nikdy je tam nedáš tak, aby byly jako předtím, neboť se ti trochu prohnou a konec bude vždycky trošku zvednutý...už je nevyrovnáš, dle vlastní zkušenosti se ti ohnou na jiném místě a tak je to pořád dokola....Musíš koupit nové.
Červenec 24, 200817 r co se týká montáže, tak odpověď viz. žralok. Já je nedávno taky sundával a pokud je sundáš, tak nikdy je tam nedáš tak, aby byly jako předtím, neboť se ti trochu prohnou a konec bude vždycky trošku zvednutý...už je nevyrovnáš, dle vlastní zkušenosti se ti ohnou na jiném místě a tak je to pořád dokola....Musíš koupit nové. A jaký rozdíl je mezi: SAMETKA PRED.DVERI - 6U0837472A TOTO JE VNITŘNÍ?? a pak SAMETKA PRED.VNEJ.LEVA (115794891 ) nebo PRAVA (115794892). Potřebuju čísla těch dílů, pro všechny 4 okna...
Červenec 24, 200817 r a nejni to spíš to druhé vnější tesnění na horní části karoserie u dveří, co se táhne až k zadním dveřím a končí u okna ? Dají se trochu srovnat a asi už to nebude nikdy ono, musíte je ohýbat zpátky přes něco, např. rám před. dveří. A aby dobře drželi, chce to tu "mezírku-žlábek" co jde do dveří trochu opřihnout k sobě.
Srpen 27, 200817 r Ahoj kluci k tématu .Chtěl bych vědět kde je nejlepší stim nadzvedáváním starých lišt začit .Jsou to zadní dveře combi pravé po směru jizdy.Předem díky. Puntíčkář
Říjen 29, 200816 r mam fabiu1, a mne ked je zarosene predne spolujazdcove okno spustim dolu tak stieracia lista nic nepomoze, takze som volal do autorizovane servisu a tam mi tvrdili ze sa da objednat iba komplet tesnenie t.j. tesnenie okolo celeho okna, je to mozne? dik
Červenec 25, 200916 r Už se vám taky to těsnění někdy odlepilo, oddělalo? Jak to přidělat zpátky? Upraveno Červenec 25, 200916 r od Lancelot
Srpen 4, 200916 r chlapci zajtra idem kupit tu listu mam ju skur.na zadnych spolujazdcovych dverach je to lava strana alebo Prava velka vdaka
Srpen 9, 200916 r bola to prava strana dakujem za ochotu dalej mam este jednu otazku odstava mi trocha to tesnenie na zdnych dverach na tej strane kde sa ma prichitit o tu ˇˇvodiacu umelu ľistuˇˇ ale ono to nejako nedrzi pravdepodobne sa asi jedna cast tej listy zlomila ako mam prilepit tu listu aby neodstavala?? dakujem Upraveno Srpen 9, 200916 r od Lukas1450
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.