Wheel Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Ahoj, mohli by ste mi prosim poradit, kde a od akeho vyrobcu by bolo najlepsie kupit autoplachtu pre Fabiu 1, hatchback? Nieco som sa snazil vygooglit, no neuspesne, snad len na spytar.cz, no po konzultacii s nimi mi odporucili velkost L, cize na dlzku 4,8 m, co je vela, nechcem, aby sa plachta kvoli svojej dlzke dotykala zeme a chytala na seba bordel. Inak je to do garaze, cize len ako ochrana pred prachom a pod, ziadnu extra odolnost pred dazdom, UV ziarenim a pod to mat nemusi. Pytal som sa aj v Skodovke, no bohuzial, autoplachta v originalnom prislusenstve nie je. O cenu nejde, rad si priplatim za kvalitu a tiez "dobry strih"... Preto, ak niekto z vas autoplachtu na Fabiu ma, prosim poradte mi, a napiste, kde ste ju kupili, spokojnost a pod. Vopred vdaka za odpovede Pekny den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 ja mam plachtu, ktoru som si kupil ked bola v akcii v lidli. tusim stala 400sk a velkost L. mavam s tym auto prikryte vonku, proti prehanke to staci ale ked je silna burka alebo lejak, tak zostanu cmuhy na aute, ked ju dam dolu. ale proti nezbednym vtakom, listim, ihlicim a pod to staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.