roooom Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Zdravím všechny, tak dnes jsem absolutně nenastartoval , po rozebrání deklů jsem ve spolupráci s mojí sličnou manželkou zjistil , že mi vůbec při startování nehází jiskru kabel ze sekundáru VF trafa . Jinak vše asi šlape ( palubka , startér točí atd. atd. ) Po proměření sekundáru ( fajfka - kostra ) jsem zjistil, že má cca 3kOhm , primár 1kOhm .... nevim nevim , jestli to tak má být . Nicméně , má někdo zkušenosti s nakopnutym zapalovacim modulem ( VF trafem) u 1.6 55kW ? Ptám se proto , abych třeba zbytečně nekoupil novej , a ono to bylo něčím jináčím ... Díky za případnou radu a přeju všem Okťákům ZDAR!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Ahoj ted jsem měl úplně stejný problém, bylo to tím trafem. Přijel jsem na parkoviště bez žádných problémů a pak jsem auto nenatočil neházelo jiskru. Takže asi nové trafo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roooom Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Díky moc za odpověď , jasně , bude to tím , před chvíli mě kamarád napíchl na VAG a na počítači chyba " zkrat proti zemi na zapalovací cívce " . Zejtra pro ní jedu do Kelly, 1050,- s DPH . Zítra po výměně sem na web dodám info jak to dopadlo pro případné další nešťastníky s potenciální vadnou cívkulí . Dík a Okťulím ZDAR přeje Roooom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roooom Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Takže vyměněno , závada potvrzena , s novou cívkou bez problémů , mimochodem ceny se dost liší , origo cca 3200,- , já jsem koupil neznačku za 1050,- v AutoKelly . Tak doufám, že něco vydrží, ale záruka je beztak 2roky, takže v poho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.