tomasstoupa Vloženo 23. Červen 2008 Vloženo 23. Červen 2008 Dobrý den!Když couvám a zabrzdím,tak se mi ze předu ozve takový bouchnutí nebo,jako cvaknutí.Čím prudčeji zabrzdím,tak je to silnější.Dělá to pouze při couvání nikdy jindy!Připadá mi to,jako když by se kouslin destičky do kotouče,kotouče mám nově stažený,ale destičky když jsem měl venku,tak vypadali,že se sjížděj jakobi víc po směru jízdy.Nemůže to být tím?Nebo nějaký silenblok?Děkuji všem za radu. Citovat
Rorejs Vloženo 23. Červen 2008 Vloženo 23. Červen 2008 Mne to kdysi vydavalo neprijemnej kovovej zvuk jen kdyz jsem se rozjizdel dozadu. Dopredu ani tuk, ale ostrejsi rozjezd na zpatecku a bouchlo to. Nakonec byl upadle jeden drzak u stredniho dilu vyfuku. Tak mrkni zespodu ... za to nic nedas ;-) Citovat
thomas11122 Vloženo 3. Květen 2011 Vloženo 3. Květen 2011 Dobry den, mam podobny problem, ako si to prosim "tomasstoupa" nakoniec vyriesil? Citovat
lucky.jack Vloženo 21. Červen 2011 Vloženo 21. Červen 2011 Destičky, vedení brzdovýho třmenu, horní uložení tlumiče... Citovat
thomas11122 Vloženo 21. Červen 2011 Vloženo 21. Červen 2011 Dakujem! To znamena, ze servisu sa nevyhnem Citovat
lucky.jack Vloženo 22. Červen 2011 Vloženo 22. Červen 2011 Není to nic co by si nezvládnul doma na hevírku od auta. Citovat
jarosu.gr Vloženo 2. Červenec 2011 Vloženo 2. Červenec 2011 Měl jsem stejný problem, poradil mi tady Pepa007. dovolím si kopírovat : Volné a přilepené brzdové destičky na předních kotoučích? Pokud jedeš dopředu ,opírají se dole jen se utrhnou, pokud zařadíš zpátečku jsou přilepené je tam vůle ,destičky se pootočí s kotoučem,narazí nahoře do třmenu a klepne to. Nemusí to být zrovna tento připad ,ale už jsem se s tím setkal Bylo to opravdu ono od té doby klid... Citovat
ben06 Vloženo 2. Červenec 2011 Vloženo 2. Červenec 2011 přesně tak asi jen volné destičky, mě to cvaká už od začátku provozu auta (teď 30tis. km.) a už to ani nevnímám Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.