Wollf Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Nevite jak to je? kdyz budu mit C+E tak muzu ridit kamion nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Jojo s C+E muzes ridit kamion, jediny omezeni je, ze v mezinarodni doprave ti musi byt vic jak 21let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Jojo s C+E muzes ridit kamion, jediny omezeni je, ze v mezinarodni doprave ti musi byt vic jak 21let. A kdyz mi ted v srpnu bude 21 tak uz budu moct jet ven s kamionem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Neviem ako to je ale sa mi zda ze na kamion ti staci C E je uz ked chces mat kamion s navesom sa mi zda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Je to tak, C je na tahac a E je na naves. Kamion beru jako tahac + naves ;-) Podle me az ti bude 21, tak muzes s kamionem ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ještě je nutné myslet na toto viz obrázek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Jj, to je taky důležitá věc, navíc pokud to máš na výdělek tak potřebuješ profesní osvědčení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 a pokud máš C+E máš automaticky T. Nemáš ho zapsaný,ale spadá tam. Jo prej padnul návrh rozdělit E na přívesy a návěsy. To sou dementi tam nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Poupravil bych, T máš už když máš C, ale jde o to co za ním můžeš tahat. A traktory do 3500kg lze řídit i s B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Poupravil bych, T máš už když máš C, ale jde o to co za ním můžeš tahat. A traktory do 3500kg lze řídit i s B. chlapci moment, pokud mas B tak muzes ridit traktorurek do 3500kg, pokud mas C, muzes ridit trakturek do 3500kg, jsem si delal C a myslel, ze budu mit aj T zapsane, tak velky kulovy a to jsem delal v roce 2002. Jinak je potreba k C profesni prukaz, bohuzel je to tak dokurvene od tech poslancu, ze si nezapomen Te vymenit profesni prukazy do konce zari ci rijna a dostane profesak na 5 roku, pokud to nestihne te, tak propada profesak a znovu na skoleni v nekolika desitek hodin + nejaky desetitisice kc za novej profesak - je to tak nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Nevim presne jesi je T k C nebo k C+E, ale kazdopadne ja mam C+E a T zapsany nemam, ale traktor ridit muzu, bere se to jako podskupina. Je to stejny jako kdyz mas papiry na nejsilnejsi motorku - taky pak nemas zapsany, ze muzes ridit i tu nejmensi motorku AM a pritom je to samozrejmost. Takze ten kdo ma C+E muze ridit traktor urcite i kdyz to nema zapsany (a mozna staci i C, to nevim). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 jak píšeš, ale pokud máš C, můžeš řídit jen samotný traktor, jak k tomu dáš vlečku, potřebuješ CE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) jak píšeš, ale pokud máš C, můžeš řídit jen samotný traktor, jak k tomu dáš vlečku, potřebuješ CE taka,tak. Napsal sem to blbě i k B máš T(jen do 3500kg) ale bez E. By mě zajímalo co bych vytvářel s takovým traktorem za který můžu dát akorát káru, na kterou leda tak slámu. S C už máš T(velký) ale zase bez E. ještě by mě zajímalo co když si udělám E za B,můžu pak za T tahat E? ještě pro úplnost. Mám A,B,BE,CE,D,DE a k tomu teda i T,takže je mi to k ničemu,ale zajímá mě to Editováno: 25. Červen 2008, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Dnes aby se v tom prase vyznalo, když jsem si rozšiřoval řidičák o D,E tak jsem se s nima pěkně dohádal o tom co mi napíšou do řidičáku a co ne, ženská nevěděla, její nadřízený taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Dnes aby se v tom prase vyznalo, když jsem si rozšiřoval řidičák o D,E tak jsem se s nima pěkně dohádal o tom co mi napíšou do řidičáku a co ne, ženská nevěděla, její nadřízený taky ne tak tohle vím přesně. Já dělal nejdřív E a 2 měsíce na to závěrečky na D,ale před testy na D sem si musel zažádat řidičák na E ,jinak bych nedostal zapsano k D to E. Prostě když jdeš ke zkouškám,musíš mít výpis z karty řidiče na základě kterýho,mi při zkouškách na D k němu zažádali o DE. Myslel jsem že to sfouknu jednim vrzem ale ono nééé. Byrokracie jako hovado. No ale zvládnulsem to i s profesákem a teď už jen aby mi to nesebrali Nalitej nejezdim,tak doufám že 12 bodů nedosáhnu jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Chlapi jak je to, kdybych si dělal papíry na C a neudělal testy, co se stane s dosavadním mojím řidičákem na A,B? To mě ho zabaví dokud to neudělám nebo jak? ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Musíš bodově obhájit minimálně tu skupinu na kterou už máš papíry, podle mě není těžké naučit se ty testy na plnej počet, mám D a nedělá mi problém udělat kdykoliv za střízliva test na plnej, zrovna nedávno jsem si je vystřihl na stránkách ministerstva. Jelikož jsem už prošel několika verzemi zákonů a vyhlášek, tak současné testy hodnotím vcelku kladně, chyták tam je, ale průhledný, bývaly opravdu o dost horší, např. první verze po vzniku zákona. Pokud jezdíš, tak to snad znáš, no a pak stačí používat mozek a těch pár otázek s rozměry se dá naučit. Dojímaly mě starý autobusácký páky který psaly testy na 30-35 bodů, to bych fakt vyhazoval od volantu. Neber to prosím nijak osobně, opravdu neboj se toho a použij mozek a uděláš to s přehledem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 řekl bych že dneska už obhajovat nemusíš. Myslím že už je limit pro všechny skupiny stejný. Jsem si jist tak na 99 procent,ale je to logický. Já mohl na autobus ztratit nějaký body a po staru to muselo být tuším bez chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Musíš bodově obhájit minimálně tu skupinu na kterou už máš papíry, podle mě není těžké naučit se ty testy na plnej počet, mám D a nedělá mi problém udělat kdykoliv za střízliva test na plnej, zrovna nedávno jsem si je vystřihl na stránkách ministerstva. Jelikož jsem už prošel několika verzemi zákonů a vyhlášek, tak současné testy hodnotím vcelku kladně, chyták tam je, ale průhledný, bývaly opravdu o dost horší, např. první verze po vzniku zákona. Pokud jezdíš, tak to snad znáš, no a pak stačí používat mozek a těch pár otázek s rozměry se dá naučit. Dojímaly mě starý autobusácký páky který psaly testy na 30-35 bodů, to bych fakt vyhazoval od volantu. Neber to prosím nijak osobně, opravdu neboj se toho a použij mozek a uděláš to s přehledem. Mozek??? Co to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Jezdím s Truckem,tak vím že dnes je rozlišení v C1 do 7500kg a potom C nad 7500kg a potom to E nad 750kg,potom můžeš jezdit třeba u Nosrettiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.