Pepe ® Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Čau chlapi, koupil jsem Octavii Tour 3/2004 na vnějsí straně blatníku jak je protikus zámku tak tam se mi začala rodit koroze, takové ty puchýřky. Zajímalo by mne jestli jste se stímto někdo setkal? Děkuji za každou odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 myslim ze je to ojedinela koroze to moc oktavek nema asi to bude v tom miste opravovane,mas servisku radne vyplnenou v autoryzaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 už sem to na některých taky viděl a lakovaný nebyly nikdy. Což víš jestli to tam vejři v boleslavi neškrábli když to dávali dohromady nebo si nekdo mohl v záruce stěžovat že mu tam někudy fouká,tak to v autorizaku ladili až vyladili. Ale není to první octa na který se to objevilo. Není náhodou dovezená z německa? Pokud je servisovaná tak je to na záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Taky jsem videl v Brne jednu Coctu a vypadalo to na rocnik mladsi nez 2001 (facelift) a mela pekne rezavoucke skvrny kolem okna a listy nad SPZtkou pozdeji hodim fotku co jsem za jizdy udelal . Docela mazec kvetouci Okta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 zadni dvere sou klasika hlavne kombi na to trpi,vyreklamovat jak ja a je po starostech davaji pod lisrtu podlozky aby uz to nedelalo a okna presklivaji protoze je lepili nizko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ad0da Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Mám Oct.kombi z německa a asi začíná rez kolem plastového dílu na zadních dveřích,v kterých je zámek a osvětlení SPZ.Je to na krajích.Myslel jsi toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Zajimalo by me kolik let dava Skoda zaruku na lak. Pochybuji, ze by ti vzali treba i 8let stare auto, nebo se pletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Mám Oct.kombi z německa a asi začíná rez kolem plastového dílu na zadních dveřích,v kterých je zámek a osvětlení SPZ.Je to na krajích.Myslel jsi toto?ano myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Zajimalo by me kolik let dava Skoda zaruku na lak. Pochybuji, ze by ti vzali treba i 8let stare auto, nebo se pletu ? nevim kolik na lak myslim 8let,ale na korozi 10let a to se tyka tohodle problemu,skoda to gratis opravy tak jak me ale musis mit pravidelne plnenou servisku v origo servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenzo4x Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 mam O1 combi 2005 1 majitel a mne tiez hrdzavie pri zamku zadnych dveri a nebola burana ani nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 aj mne tam zacala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 nevim kolik na lak myslim 8let,ale na korozi 10let a to se tyka tohodle problemu,skoda to gratis opravy tak jak me ale musis mit pravidelne plnenou servisku v origo servisu To je docela pakarna, dost lidi si to uz nevede vzhledem k jejich "levnemu" servisu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.