Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau chlapi, koupil jsem Octavii Tour 3/2004 na vnějsí straně blatníku jak je protikus zámku tak tam se mi začala rodit koroze, takové ty puchýřky. Zajímalo by mne jestli jste se stímto někdo setkal?

Děkuji za každou odpověd. :)

• o 2 týdny později...
Vloženo

už sem to na některých taky viděl a lakovaný nebyly nikdy. Což víš jestli to tam vejři v boleslavi neškrábli když to dávali dohromady nebo si nekdo mohl v záruce stěžovat že mu tam někudy fouká,tak to v autorizaku ladili až vyladili. Ale není to první octa na který se to objevilo. Není náhodou dovezená z německa? Pokud je servisovaná tak je to na záruku

Vloženo

Taky jsem videl v Brne jednu Coctu a vypadalo to na rocnik mladsi nez 2001 (facelift) a mela pekne rezavoucke skvrny kolem okna a listy nad SPZtkou pozdeji hodim fotku co jsem za jizdy udelal :).

Docela mazec kvetouci Okta.

Vloženo

Mám Oct.kombi z německa a asi začíná rez kolem plastového dílu na zadních dveřích,v kterých je zámek a osvětlení SPZ.Je to na krajích.Myslel jsi toto?

Vloženo
Zajimalo by me kolik let dava Skoda zaruku na lak. Pochybuji, ze by ti vzali treba i 8let stare auto, nebo se pletu ?

nevim kolik na lak myslim 8let,ale na korozi 10let a to se tyka tohodle problemu,skoda to gratis opravy tak jak me ale musis mit pravidelne plnenou servisku v origo servisu :wacko:

• o 2 týdny později...
Vloženo
nevim kolik na lak myslim 8let,ale na korozi 10let a to se tyka tohodle problemu,skoda to gratis opravy tak jak me ale musis mit pravidelne plnenou servisku v origo servisu :wacko:

To je docela pakarna, dost lidi si to uz nevede vzhledem k jejich "levnemu" servisu ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...