Přejít na obsah

Kolisanie otacok+vymena rozvodov

Miso19

Doporučené příspěvky

Potreboval by som vymenit rozvody na 1.4Mpi 50Kw kolko to prosim vas stoji orientacne?

Trosku mi kolisu otacky, jeden mechanik mi povedal ze to nieje nic zavazne ale chcel by som to dat spravit.

Ako mozna zavada tam moze byt netesnost v sacom potrubi.Mal niekto podobny problem ze to pretesnil?...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono aj zavisy kam clovek ide do akeho servisu a potom je aj ta cena.....mne inak takisto sem-tam kolisu otacky a doteraz som mal pocit ze to bude skrtiacou klapkou a zvacsa pomohlo cistenie sprejom na SK, par krat sa to streklo a na chvilu to pomohlo ale potom sa to objavilo opat. Inak mam podozrenie na tesnenia lebo predsa auti ma za sebou 100000km a ono si to pyta asi nieco investovat aj do motora...zaujimalo by ma ako sa zistuje ze ide o netesnost je to iny zvuk vacsia spotreba alebo ide o tie skakave otacky????

:help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...